Alla ler,alla skrattar, om jag fick le, om jag fick skratta!

Tänkte jag skulle slänga ihop ett inlägg innan jag går och lägger mig, jag som skulle gå och lägga mig innan 12 idag. Fast kl är ju bara 23.58 ännu. ^^
Imorgon börjar i kl 9, vi har Profil dag och Brand står på schemat..
Även att vi hade prov idag, tror det gick hyffsat. Jag hade dock missat att det fanns frågor på baksidan av vårt träningsblad vi hade fått av TP, vilket var duktigt av mig. Upptäckte det idag, och de frågorna har ju inte jag tränat på. Men hoppas det har gått bra endå.
Det känns som man helt har tappat den där drivnings kraften man en gång ägde, allt plugg som man ska,måste, borde ha gjort travas upp och blir mer. Känner att man ligger efter men endå inte. Det är bara så mycket på så kort tid käns det som. Vi har en hel del prov och inlämningar och allt vad det nu är veckorna fram över.
Men vi tar och lämnar denna trista och negativa och "Fortsätter blicka frammåt"

New Moon har premiär om ung. 2 veckor..:D läängtar, ska börja peppa och ladda redan nu.
Sitta längst bak i salongen med de bästa.<3 Kan tänka mig att man sitter där kanske med något gott i handen, lamporna dämpas och den irriterande reklamen innan filmen drar igång.....

Känns som det inte var så länge sen, innan sommaren , man tänkte att det var evigheter tills den skulle ha premiär..
Men nu, tillbaka till verkligheten. Tänker sova, är nog så trött att jag inte kommer störas av ljudet från ventilen som kommer från någon person som ser på film våningen under..
Kommer på dockdock att jag inte har skickat in svenska saken som vi skulle göra..^^
hehe,
God natt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0