Det förklarar inte varför du gör som du gör.....

Lördag kväll, tror det blir en visit hos Ronja ikväll..:) Vilket var länge sen, New Moon i går ägde, vet inte hur många gånger mitt hjärta började banka av filmen.....x)
Den ägde, helt wounderbar, om det nu är tyska..:P Men det negativa just nu är att jag börjar bli förskyld, har ont i halsen och näsan är täppt..!
Blir att dricka te, vilket inte gör mig något då..^^  Hmm, vet inte hur jag ska fixa min blogg..O.o Ingen förklarar...så jag förstår iaf..

Har besökt farmor idag i hennes nya lägenhet.<3 Den var väl helt okej, men det tråkiga är att jag vet att man aldrig kommer gå in i hallen i farmors hus igen, inte sitta och fika i köket eller sitta i soffan vid jul med  granen brevid och all glögg doft.. Vi kommr inte bråka om den skönaste fåtöljen, inte längre titta på alla saker nere i källaren. När jag sitter och räknar upp dessa saker flyger en massa gammla minnen förbi....Härliga och fina minnen.
Träffade ochkså mormor och morfar en snabbis. Så har träffat de mesta nu i helgen, sen blir det ju flickorna i kväll som ma aldrig kan se för lite av..;)<33


                            



Kommentarer
Postat av: Rosita

Asbra! <3

2009-11-21 @ 18:47:30
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Lovisa

alltså sara, du får väl gissa lite.. hur tror du jag lärde mej att fixa layouten? :P



braaa film, bra film! (Y)

2009-11-21 @ 20:37:44
URL: http://saemieflickan.blogg.se/
Postat av: Maja

Underbar jävla film! <3

2009-11-21 @ 21:00:43
URL: http://posarn.blogg.se/
Postat av: Petra

söt blogg du :)

2009-11-25 @ 18:36:02
URL: http://acidbanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0