Back in business

Åter på Småbo, detta härliga stället, det känns som man flyr från verkligheten nä ma kommer hit,som det inte är på allvar, på riktigt!
Fast på måndagen då drar det dock igång och allt är på riktigt igen. Just den där känslan man har när man kommer hit en mörk söndagskväll ger mycket, man orkar sig igenom veckan tills dety är söndag igen....

Men iaf, helgen var nice, grattis Lovisa åter igen..<33   Var på julskyltningen i sikås, visst är det mysigt när allt folk samlas, men inget för mig. ser glädjen i det hela men är inte med i den.
Var int meningen att jag skulle sitta vid datorn men blev visst så endå. Fast nu ska jag sova. Eller försöka, nån som har kul våningen under mig!!(Y) Godnatt folks...........

Smilodon

Fredag, hemma...
Idag har det varit lusse-bak..(Y) Det var nice, fast julkänslan var inte riktigt med, men är väl lite förtidigt än..x)
btb så har jag träningsvärk fortfarande, i låren och lite i armarna..yeehy.
Sen blir det till lovisa..<33 Det komme bli trevligt, fast måste prata med henne så ska ringa henne nu..
Här hemma finns inte den där blogg känslan, helt tomt liksom..kommer inte på.. Men vi höres..;) hehe

Lovisa

Som svar på din fråga lovisa: Gärna det..;) vilken tid skall jag infinna mig??
Som du kanske har märkt så har jag inga pengar på telefonen så kan inte svara tyvärr..;)<3

Varit och tränat idag..(Y) nån slags boxning, jobbigt kult..tror jag ska fortsätta ,skönt med lite tränningsvärk då och då..^^
Även att vi i dansgruppen, Jag, Emma, Elias, Kalle och Fredrik (jesper?) har slängt ihop en dans som vi skall visa upp imorgon, eller kl 7. Nu är kl snart halv 2 hehe. Ella ska slagga över hos mig..<33 Men ska dra mig tillbaka, plugga lite innan det är dags att sova, prov direkt efter idrotten..
En sak suger, vi har tio minuter från att idrotts lektionen slutar tillsprovet att gå upp, duscha, kanske äta nån slags frukost och ta sig till lektioen..! Vilket inte kommer att gå..!!!
men puss och kram, godnatt..

Hej ni alla små söta människor!

Jag heter Ella, och jag är Saras kompis. Sara är en muppig person som bor next door to me. Hon går i min klass också. Inatt så ska jag sova i hennes rum eftersom muppen som bor under mig kan inte hålla käften, så jag kan inte sova. Och jag behöver sova, vi börjar faktisk 7 imorgon. men det var allt för mig. PUSSS


It´s a Possibility

Onsdag, snart helg. Åker hem imorgon..
Ska inte skriva så mycket, eller intressant i detta inlägg.^^
Men fick iaf IG på matte provet igen...3½ poäng i från G.gränsen..-.- HATA matte, alltså det är ju sånt man har gjort förut, så jag fattar inte varför det helt plötligt inte går.! jaja, omprov iaf nästa vecka..får se till och plugga, plugga och åter plugga..
Sen slutar vi om 3 veckor, det gillar vi.. Den 16 december..^^^,
Ska plugga lite naturkunskap nu, prov imorgon. Sen blir det till fränsta och träna och basta, kanske bada. Sen kommer hem vid halv 11,då ska vi se om vi får ihop en dans som skall visas upp imorgon på idrotten..kl 7 på morgonen.. önska oss lycka till..(Y)
 Jul lovet kommer att behövas, man får se till att ladda batterierna som Julia nämnde...

Men ska plugga lite nu, innan vi ska dra ner på coop och köpa något onödigt, eller iaf en banan..;) haha

A smile on your face



                        


Tjenare, jag vet en tjej som är trött... Ska plugga, hade jag tänkt.. kanske...jo..
x)
Nä, kvällen var bra igår, vi körde nån sorts bakvänd  kurragömma med dunk igår kväll, nästan alla var med och körde i mörkret. Det var jätte sköj..^^  Sedan blev det att slagga över i vardagsrumme, i soffan..igen. Vilket inte avr planerat, det blev heller inte att gå och lägga sig före tolv... typ vid halv 4, men har nu sett klart Gossip Girl första säsongen.
Även att vi har haft datakuskap hela dagen, snacka om att man var trött, höll på att somna flera gånger som resten av klassen..^^
Nu ska jag försöka skriva recensionen på engelska som ska va innne på fredag. Lika bra att få den gjord, men ser väl hur det går med det...Funderar, har ett svårt beslut att fatta... Ska jag ner på coop och köpa den där goda pepparkakks asken för mina enda 50 spänn eller låta bli..xD hhmmm, svårt...hade jju varit trevligt med något till allt plugg som ska ske ikväll..;D
Och ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt..annars faan....
puss puss..;)

ps: saknar spotify..<333 och snart fyller Lovisa år..:)<33 Och sen Rosita..;)<33 Sen Jullov+ julafton..<33 Sen händer det grejjor..;D<33

"O My Good"

                  Lördags= Lussebullar,Pepparkakor, Te och julmust..<33 Det gillar vi..




Ny vecka. Måndag, med spanska på morgon som verkligen är något som tar emot, man kan lika med stanna i sängen. Men duktig som jag är kliver jag upp och går på lektionen...
Även att vi hade engelska "prov" sista timmen, vilket kan ha gått hyffsat tror jag..:P
Även att jag var ut och sprang efter lektionen, har lite halv mörkt men tänkte att det är ljust ett tag till och att lamporna är tända vid elljusspåret, men icke. Fast det gick att springa endå, fast det var nog inte så bra för min hals men har man bestämt sig för att springa då springer man..;)
haha, har även städat mitt rum efter duschen, så luktar rent nu.^^ Även satt upp en adventljusstake i fönstret.
Blir lite mysig stämmning av det. Så tycker det har varit en bra dag, jag har gjort bra saker..ska fortsätta med det och gå och lägga mig tidigt idag igen, vilket är = före 12..x)
Men ska gå ner och se om jag hade den där soppan i skafferiet, som får bli dagens middag..(Y)
Sen blir det plugg sen får vi se.. Första advent i helgen, vilket betyder att snart är det jul..:)
Även att vi kanske ska ha julbord på skolan den 15 december, kostar 150 spänn så lät lite dyrt, iaf om man heter sara och bor på ett elevhem......

Det förklarar inte varför du gör som du gör.....

Lördag kväll, tror det blir en visit hos Ronja ikväll..:) Vilket var länge sen, New Moon i går ägde, vet inte hur många gånger mitt hjärta började banka av filmen.....x)
Den ägde, helt wounderbar, om det nu är tyska..:P Men det negativa just nu är att jag börjar bli förskyld, har ont i halsen och näsan är täppt..!
Blir att dricka te, vilket inte gör mig något då..^^  Hmm, vet inte hur jag ska fixa min blogg..O.o Ingen förklarar...så jag förstår iaf..

Har besökt farmor idag i hennes nya lägenhet.<3 Den var väl helt okej, men det tråkiga är att jag vet att man aldrig kommer gå in i hallen i farmors hus igen, inte sitta och fika i köket eller sitta i soffan vid jul med  granen brevid och all glögg doft.. Vi kommr inte bråka om den skönaste fåtöljen, inte längre titta på alla saker nere i källaren. När jag sitter och räknar upp dessa saker flyger en massa gammla minnen förbi....Härliga och fina minnen.
Träffade ochkså mormor och morfar en snabbis. Så har träffat de mesta nu i helgen, sen blir det ju flickorna i kväll som ma aldrig kan se för lite av..;)<33


                            



On my way

Sitter på tåget in till stan i jämtland, finns många stan nu..x)
iaf, är dock inte själv, mitt sällskap är Linus, Poppe och Björn fast de sitter lite utspridda..:P Är framme vid kvart över 4 ungefär...Och då blir det att träffa brudarna sen äta? innan det är dags att se New moon..<33
Ella och bekka är redan inne i sundsvall och ser den..:O fusk...
Nu gör killarna mig sällskap,  för det var jag som hade laddare..ha
Skall tillbringa natten i östersund hos josse, sen blir det 08.15 bussen hem.!
Det är skönt med helg, och det är bara lite drygt 4 veckor kvar till jullov..:)fast kommer sakna folket på småbo...
New Moon   New Moon   New Moon New Moon   New Moon   New Moon   New Moon   New Moon

fan vad nice det kommer bli, :D:D:D

se yaa later......<3

                                                   

Tomorrow when the war began.....

Kom nyss från matteprovet. Del 2 idag, tyckte det gick väldigt bra, iallafall bättre en igår..
Jobbar lite matte faktiskt, eftersom jag missar en lektion imorgon  eftersom jag ska ta ett tidigare tåg hem till stan..:) Det är ekvationer, så är lite enkelt.. Har New moon soundtrack i bakgrunden, peppar inför premiären imorgon.(Y)
Idrotten i morse var kul, vi hade dans uppvisning eller inte våran grupp för Kalle åkte in på akuten igår där det var nånting med hans knä, nåt korsband som gått av? iaf. så var de grupper som visade upp sin dans, kan säga att skolan utsyrsel var med..;) Brand män + stripp blandad dans.(Y) det är inte varje morgon man får se det,x)
Gjort två matte tal till, sant att tjejer kan göra två saker samtidigt. Fast lite svårt när man smsar..haha.

Imorgon börjar vi kl. halv 12 med engelska före lunch sen natur kunskap efter. Sen blir det buss till ånge sen tåg till östersund.. Bio senare på kvällen med flickorna.. det ska bli best.<33
Sova i stan även tror jag..
Ska forsätta jobba lite matte, innan svenska börjar.-..-



                                                        

3 days

Vet inte alltid varför.....

Sov i soffan i vardagsrummet inatt med Ella,kalle och bekka, vi skulle fortsätta se gossip girl men somna dock vid tre efter typ 2 avsnitt..
Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, och i min säng.. Bestämt..!
Tisdag är lika med profil på förmiddagen hade vi brand, vi fick koppla slangar med pump och gräva en brandgata, det är svårare än det låter.;)
Prov sen på eftermiddagen i Akut, tror det gick bra..hoppas jag..
Men det roliga äventyret slutade inte där utan fortsatte sedan uppe på mitt rum där jag har pluggat sen 4 till 7 typ med den irriterande stinkande brandinlämningen. Ar endå halva kvar, om naturbränder. Som jag ska fortsätta med nu hade jag tänkt. Lika bra att få den klar nu redan, måste även plugga matte,prov imorgon och på torsdag.
yippiii...

Men orka med att snacka om deprimerande saker, Snart blir det stan, siitta å myysa i en mörk , förväntans full salong med vännerna.  New moon, peppar peppar gör jag..
Till lite djupare grejjor,
En hel del förändras. Alla nära..även du..och jag...
Kanske inget man tänker på, eller upptäcker förrens senare.. En del förändras framför ögonen på dig, andra har förändras under den tid man inte sågs. Vissa ser man förändras tillbaka till vad de engång varit...
Det är inget man kan se hos sig själv, förrens nån kastar upp det i ansiktet på en!.
Man kanske kan ana det,jag har haft den tanken, den kom till mig för inte så länge sen, jag vill förändras, men inte bli någon jag inte är, jag känner dock att jag vet vart jag har mig själv, att det inte kommer gå längre än så... ibland önskar man att det skulle gå att säga detsamma om andra, men det är något man själv gör, och själv måste fixa.Vara den man vill vara..


Happy ever after

How can I stand here whit you, and not be mooved by you.....
Tillbaka på småbo, efter en helg hemma i skööna sikås...Var på fotbolls gala, bara va hemma...
Men back to real life, skola..Vi har ett stort prov i Akutsjukvård imorgon, har pluggat men borde plugga mer, imorgon..
Sitter nu i tv rummet med Bekka och Ella och ser på Beauty and the Beast. kl är snart 12 borde gå och lägga mig..:P
Men blir nog uppe en stund till iaf.
Var i sundsvall efter skolan också. Köpt en julklapp till stina och present till mamma. Hade inte mer än 100 kr men lyckades endå köpa något..x) Vi hittade  även det mysigaste cafét som vi hädanefter skall besöka när vi är inne och fika och mysa, gossip och sådant..Lite dyrt var det dock men sånt får man offra sig för..;)

Snön är borta!!! Det var 9grader varmt imorse, blir lite sur nu, ska bli snö så man kan börja känna den härliga julkänslan.:D
Längtar till fredag, New moon, börjar peppa inför det.det kommer bli nice..
När man tänker på det, blir man pigg och inte ett dugg trött och tanken på sängen upp i 21 är långt borta..
Rasmus har nu anslutit till filmen...Skönheten och odjuret är en av de fina disney filmerna.
Bra bra...(y)
Ska nog snart avsluta detta inlägg, och börja se på filmen..;)
Ska även ta och fixa bloggen lite, om jag får till något... Iallafall få den finare..:P
Good Night everybody...


   


Never say Never

El Fiasko.. spanska prov dag, gick väl sådär. Man får väl hoppas på de bästa,men det är ju så att man inte fattar något av vad våran lärare snackar om...
Det känns rätt så bra att ha skaffat blogg, där kan man liksom föra över det mesta av det negativa, händelser, tankar och känslor..
Det är något som färmedlas tyst vidare till folk som nu läser bloggen.:P
Vidare, har varit lite trött idag, tror vi gick och la oss vid 2 och då såg vi lite på film hos Becka. Där jag sedan sov över, Geografin imorse var svår att vara vaken på, så har sovit nu i en timme kanske. Men grannen var så vänlig och dunkade musik så jag vet inte vad.. Ska hämnas inatt, mohaha..;)
Veckan har endå varit lyckad hitills, Hum öret har varit på topp kanman säga. inte trött och irriterad som den senaste veckorna, känns det som..^^
Ska snart dra ner till Aware tror jag. Hälsa på lite, inte för att jag vet varför men..^^
Åker hem imorgon,ska  klippa mig på fredag, Fotbolls gala på lördag. kan nog bli nice..:)
puss

Sweet lemonade

Idag, Profil hela dagen nere på Vildhussen, Terori så vart en held del skrivande.
Vi hade akut sjukvård på förmiddagen, om skallskador,bukskador och sånt. Vi fick även veta att vi har prov nästa vecka på allt vi har gått igenom... Kul säger jag. ännu mer pluggande. Så då vet ni vad jag kommer syssla med i helgen när jag är hemma... Iaf, tillbaka till profilen så var det ändå intressant, se om man kommer komma ihåg allt.
Sen efte lunchen hade vi om brand, lite repetion och så.. Vilket slutatde med ett litet test,ett litet ett fast vi fick också en uppgigt att göra tills nästa fredag..känns som jag inte kommer hinna alltså, så jävla mycket nu.
Även att Kanon el Elias, lyckades spilla ut julmusten över Elias dator idag.. Då "vaknade" man till lite..^^ Men tycker synd om Elias då, hopps datorn överlede.;)
Jag har en kul klass..<33

Ska också försöka mig på att plugga spanska, men inte så jävla enkelt när man inte förstår nåntin! Typ sämsta läraren har vi, prov imorgon..-.-
Mén ska försöka få till det, känns som det går sämre och sämre på varje prov vi har. Vet inte riktigt vad det är, man orkar väl inte anntar jag..

Lyssnar på Amazing Horse, haha kul låt.x) man blir glad av den nu när man är trött..
Och att det var lite snö ute nu, och kallare så nu kanske snön stannar..:D
Längtar till julen.......



En del av klassen, :)



Alla ler,alla skrattar, om jag fick le, om jag fick skratta!

Tänkte jag skulle slänga ihop ett inlägg innan jag går och lägger mig, jag som skulle gå och lägga mig innan 12 idag. Fast kl är ju bara 23.58 ännu. ^^
Imorgon börjar i kl 9, vi har Profil dag och Brand står på schemat..
Även att vi hade prov idag, tror det gick hyffsat. Jag hade dock missat att det fanns frågor på baksidan av vårt träningsblad vi hade fått av TP, vilket var duktigt av mig. Upptäckte det idag, och de frågorna har ju inte jag tränat på. Men hoppas det har gått bra endå.
Det känns som man helt har tappat den där drivnings kraften man en gång ägde, allt plugg som man ska,måste, borde ha gjort travas upp och blir mer. Känner att man ligger efter men endå inte. Det är bara så mycket på så kort tid käns det som. Vi har en hel del prov och inlämningar och allt vad det nu är veckorna fram över.
Men vi tar och lämnar denna trista och negativa och "Fortsätter blicka frammåt"

New Moon har premiär om ung. 2 veckor..:D läängtar, ska börja peppa och ladda redan nu.
Sitta längst bak i salongen med de bästa.<3 Kan tänka mig att man sitter där kanske med något gott i handen, lamporna dämpas och den irriterande reklamen innan filmen drar igång.....

Känns som det inte var så länge sen, innan sommaren , man tänkte att det var evigheter tills den skulle ha premiär..
Men nu, tillbaka till verkligheten. Tänker sova, är nog så trött att jag inte kommer störas av ljudet från ventilen som kommer från någon person som ser på film våningen under..
Kommer på dockdock att jag inte har skickat in svenska saken som vi skulle göra..^^
hehe,
God natt...


Farsdag.<3

Söndag, söndagar är en av de tråkigaste dagarna. Man är trött och vet att man måste plugga, tex vi  har prov imorgon som jag måste ta och läsa på.. Inget man orkar göra.
Dem flesta sover, vilket jag kanske också ska ta och göra....
Lovisa åkte för ungefär en 1 sen, vi har haft det trevligt även om det inte har funnits så värst mycket att göra så tror jag det har varit bra endå..x)
Kul iaf..
Vi åt "bruinner" vid 2 tiden..Pizza, usch känner mig tjock nu alltså, men vi har lovat att vi inte skall göra om detta svull av onnytigheter igen..;)
Får leva på grönsaker och sånt till veckan..^^

Även att det är farsdag idag..:) Grattis till dig pappa, saknar dig..<3

Känner mig ensam nu, sitter själv och lyssnar på "the king of pop" vilket man blir trött av, tror jag faktiskt ska sova lite innan jag tar en dusch och sedan är social med folket..
NAttii naattii..^^

mamma,jonas å pappamamma,jonas och pappa..<333


Tysta timmen

01.27    in the E-house..
Lovisa och jag sitter i soffan och ska se ännu en film, Tonårsliv tror jag denna hette.. Och vi har ett par till att se, men natten är ung..;)
Folket sitter å lanar i köket, några vandrar om kring, vi har tv-rummet för oss själva..
Det har svullats ikväll kan jag ju säga,hehe gott gott..
Dagen har tillbringats i sundsvall där det har man hittat lite fina saker, som två julklappar, BH och deadem med rosett som jag har letat efter...
Men nu ska jag vara social till filmen hade jag tänkt..:)

Nu är det försent...

Suck, säger jag. Redovisning idag och tror det inte gick så bra..:P
hehe, men hoppas kan man väl.
Om en kvart ska vi ha engelska lektion med carole..inget att snacka om.
Om nån timme kommer Lovisa:D det kommer bli kul, hon kommer göra min helg..
Kanske ska ta och städa lite, kunde ju ha varit bra.
Det är en sån där sak man skjuter upp och tänker, Nä det gör jag senare.
Vilket inte sker sen. Man får se till att ha lite självdiceplin som Matte sa tidigare.
Det är samma sak med att gå och lägga sig tidigt på kvällarna. Måste bli bättre på en del grejjer helt enkelt..x)
Det mesta av snön är även borta...
Detta place kan man ibland beskriva som Forks, det är nästan aldrig sol. Det regnar och är dimma det mesta av dagarna.
Det enda som fattas är ett par heta vampyrer..;)
Det är vad jag och Ella har kommit fram till..

OCH att New moon har premiär om två veckor..:Dlängtar
Men nu börjar lektionen.....


Fiin snöö, fiin melina<3


Veni,vidi, vici

Torsdag....
Jobbigaste dagen i veckan, eftersom vi börjar dagen kl.07.00 med idrott!!!
Så idag när man vaknar av den halvt låtande larmet kliver man upp som och gör sig klar som en sömngångare, Knackar på hos Ella för att se så hon är vaken och går sedan ner för att ta min hostmedecin. När jag vandrar ner för trappen och man tittar ut genom fönstret är det SNÖ...
Jag vaknar till och vänder mig om till Oliver för att glatt berätta att det snöar, han gläds dock inte med mig och fortsätter ut medans jag fortfarande är glad och pigg.
Tydligen bara jag som tyckte så imorse..^^

Å äntligen är jag klar med historia arbetet, så nu är det färdigt att redovisas imorgon och jag har en ledig kväll framför mig..:) även om kl är 10 så är det en ung kväll för att vara här på småbo.
Imorgon kommer även Lovisa hit..:D
Ska stanna över helgen, vilket kommer bli nice..;D
Har inga direkta planer men nåt överaskande kommer nog upp..
Nu mina vänner (;) ) ska jag gå ner och se om det finns nån social person som är i behov av lite sällskap, även så ska jag se om jag hitter n person som kan fixa min dator..:)
wich me good luck......


The beginning

Lovade ju att börja skriva blogg när vi väl hade fått datorerna, så får väl ta och hålla det jag lovat..^^
Så då som du kanske förstår så har vi äntligen fått våra efterlängtade söta datorer, som jag tyckker är skiit snygga..
Dock funkar inte Msn el spotify, men får väl leva med det, ett tag iaf...
Får se om det går ordna.;)

Då ska vi se om jag kan slänga ihop nåt trevligt och läsbart första inlägg.
Tredje gången gillt säger jag.(Y)
Fattar inte hur jag lyckats men har på nåt sett raderat inläggen ist för att spara dem.. hehe
Kanske är trött i skallen, vilket man blir av detta tråkiga höst väder...
Snön, hallå det är november.
Det är så trist ute, mörkt och kallt. Fuktigt nästan, mer regn än snö typ.O.o
Även att man är sjuk, denna förskylning som alltid kommer smygande och drabbar en under lov och liknande.
Som sitter i ett bra tag och låter en plågas innan den lämnar en.
Också att vi idag vadade med vatten till midjan i kallt vatten på Profilen.
Tror inte att det blir bättre utav det direkt.
Ar även en massa saker att göra, Packa upp, städa rummet, Torka kläderna och skorna, göra klart redovisningen tills imorgon om julius caesar, handla, göra middag.. Soova är det jag vill,
Tro jag dissar en hel del saker på måste göra listan ikväll, el. en iaf.
ojoj oj, är trött och fryser, men innan jag ska sova ska jag iaf leta lite fakta, nu när vi har daatorer att göra det med..:P
Ska ta och sätta på en skiva av michael Jackson som jag fick av mamma. Se om det är några bra låtar att plugga till..

Kraam.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0