Nothing more

Vi har fått vårat schema... Vilket schema., Men visst är det skönt att börja typ halv tre vissa dagar? Och med två lektioner per dag? Skönt att skolan är igång, ja. Det blir så mkt gjort. Har inte så många filmer kvar att välja mellan!
Det drar väl igång på allvar sen...
Åker hem i helgen för att träffa mina fina sikås folks, finare kvalité får man ju leta efter :D
Det finns inget internet i vita Huset än, så är lite off... (Y)

Ovissheten är över, för stunden!

För det är nästan så att resten av livet också är en ovisshet!

Men ovissheten på awpe är över, om jag får säga det själv så har vi varit tappra skogsmullar (Y) Vi har klarat av fem dagar där vi inte vet vad som skulle ske. Att få gå 2,5 mil det första gjorde väl sitt, att sitta i en skog och vänta på bättre tider? Att få bada i bajs vatten för ett pack Pan Pizza med åtta pizzor som vi skulle dela 18 pers på, att fylla 18 i skogen blev väldigt fint, försöka ge gärnet när man inte har nån energi kvar att ge. Att promenera hem i natten. Men va fan. Kul har det varit och vi har klarat av det! HAr däcka ti säng hela helgen vid 12, har varit slut och att få sova i sin säng har varit underbart!
Nu är det vanlig skola som drar igång imorgon...yippeee!

Sommaren är kort

Så känns det nu, sommaren är slut och där med vårat sista sommarlov. Sista arbetsdagen idag, och på måndag börjar skolan! Både pepp och opepp. Lite ledigt hade ju varit skönt. Men nä, vi drar ut till skogen istället och kör lite ovisshet! ;)
Så sista helgen av lovet spenderas hemma i sikås. För sikås är ju bäst! I sikås kan allt hända!
Lady Gaga

Make me crasy

Nu är vi inne på sista veckan av sommarlov! Sista veckan av jobb! Vart har tiden tagit vägen? Man hinner ju inte med, vad har man gjort?
Det är inte lätt, men man ska nog inte tänka så mycket över det. Man har sina minnen och sen dagar som inte är värd att skriva ner. Som det ska vara lite dock kanske?
My life, my shiit

Drinking Shampain

En kväll på yran men endå så värt det! Med bästa folket, längst fram på  Marina and the diamonds, springandes upp till Presidenttalet, sms som inte gick att skicka, och sovandes på en buss hem. Lite av det som hände under denna kväll. Och det var VÄRT det, nästa år köra vi, då fan inge jobb!
Så nu lever vi vidare, och två veckor kvar av jobb och flyttar saker till lägenheten i helgen. Sen drar skolan igång om dryga två veckor även den. Sommaren har gått fort, för fort! Det är saker som man inte hunnit med.
Running free

RSS 2.0