Dagens Äventyr!

Profil står på schemat och man vet ju aldrig vad som väntar när Awpe har profil..
under Förmiddagen pratades det om fattiga länder och om flyktingar.Och efter lunchen, ja vad händer inte då.
" Vi börjar om 20 sekunder, det här är krigszonen och ser ni kullen bakom huset? Där är det fria landet, vad väntar ni på? SPRING!"
Och ja, vi sprang. Sprang genom snön, in i skogen, ut på fälten, blir jagade i skogen, vi kryper i hop bakom ett träd i hopp om att vi inte syns. Försöka hitta ett skoterspår eller spår där det går att springa på snön. Ens kamrater blir tagna, du blir jagad. Det är bara fortsätta springa!!
Ja, helt klart dagens äventyr. Spännande och roligt och vi lever än.

Code of Conduct

Det här kändes ju överdrivet..
Det är iallafall lov om tre veckor, och vi coola barn på Awpe har ju två veckors påsklov.  Det är inte alla som har det nej. Då blir det bus, eller nej kommer sätta mig bakom ratten nu snart framöver. Sist gick det ju inge vidare så vi ser ju hur långt det kommer gå den här gången innan bilen går sönder. Det där med bil och köra är inget för mig. Det var mkt lättare förr!
So far a away, that good time



Sooo pretttii <3

Paradise Stars

~They are special and you only see them when you least expect
so make it special when you have the chance ~








~You are the light in my heart, wherever you are you make it shine
like my paradise star ~

A child of the west wind

Är snart dags att plocka fram kameran igen, har bild brist känner jag. Och så är det ju vår snart och en ny tid att fota. Nya möjligheter kan man säga. Dock gillar jag inte när saker och ting förändras men vissa saker kan ju inte låta bli att förändras, det måste ju få växa. Så som jag och som du. Det är där man måste veta när man bara måste ta ett steg tillbaka och bara se utan att kunna hindra. Det är ett steg i utvecklingen också. Ett steg i att växa som person...

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad




Det börjar om på nytt

Hade lite ilska att sprida ut men den hann försvinna innan jag hann beklaga mig på ett matteprov som var helt fail för att man pluggat på helt fel sak, har irriterande personer som sitter och snackar universitet med matte läraren. Sen en ventilation som inte fungerar, ja det blir ju en jätte bra kombination!  Nä nu är jag irriterad. Usch, hatar matte! Det gör inte allt annat lättare heller..
Nä fy, ska lyssna på disney musik och sen en Disney film. För av Disney blir man glad!

To late for apologize

Gårdagen är nu ett minne blott, men det var ett tag sen jag hade så kul. En då skilde den sig inte så mycket ifrån andra kvällar men det var något som gjorde den så mkt roligare. Det känns bra!
Har varit inneboende hos Johanna oc Annika under dagen enda till 5 tiden då den enda bussen gick hem. Underhållning på hög nivå.. Lördag, säger att vi får se. Man vet ju aldrig vad som händer och kvällen är ung.
hej Sandra =D

Saint Patrick´s day

Det är ju faktiskt idag, en dag som har en historia bakom sig. Är inte riktigt säkert men tror att det var något om nåt skyddshelgon. Så det låter ju som något att fira. Så blir Tjej kväll i viskan senare, med middag och bus. Det är något som var på tiden.
Känner redan att jag vill ha lov och vara hemma en stund. Hörde en fågel viska i mitt öra att vi fått två små lamm härom dagen också. Dom vill man ju se hur söta och små dom är. Har ju också lust att få träffa min små söta flikkor också som jag inte hann träffa något senast jag var hemma. Eller det var så lite så det räknas inte som en träff.
Har även upptäckt hur underbart bra Björn Bröder är, och låtarna i filmen är ju awesome bra =)

När vår jord var ung
Då var luften ren
Bergen kysste himmelen
Människan var ett
med naturen då
Men det var mycket länge sen

I en vildmark med faror och skönhet
fanns tre bröder
nära varann
I glädje de ber
Att vägledning kommer
ifrån skyn - och de vet att den är sann

Finns krafter i allt som levt förut
Ta oss med och led oss
Dela med utav den kunskapen
Visa att inför dig
är lika nu
Bröder för varandra
Ja, så länge vi finns till
Är vi bröder jag och du


You will se

Skola igen efter lovet.. Småbo igen efter lovet.. Ja, solen skiner och vädret kan ju inte bli finare och humöret växer tilsammans med det =) Som pricken över i:t
Och tänk, snart är det sommarlov.
Tiden går fort när man har roligt och det har man ju i överflöd varje dag. Att sitta på altanen med klassen och lyssna på musik hör dagen till nu när solen skiner, det är som gamla dar åter igen..
En sommar för länge sen, en sommar som innehöll mycket skoj och minnen <3

The sound of your Heart makes me cry

Då var lovet snart slut då. Wee 3 dagar lov fick vi. JA, inte trött och är utvilad självklart...
Solen har iallafall varit framme idag. Så skoter och promenad har stått på schemat. Även kikat på skoter räjs uppe i Amerika. Gårdagen var faktiskt skoj, Sikås har vaknat till liv lite kan man säga :P
Middagen kommer bestå av grillning , är det sommar då? När man grillar första gången, hmm. kanske men snön återstår ju ;)
Bildbristen fortsätter.. Småbo imorgon. Färgar håret i kväll, mahogny fick det bli, lite sådär spontant. Idén med ljust hår fick vänta..

Back on track

Så nu kör vi LOV
Hemma från en lång men behövlig övning. Ont i fötter, blöta kläder, skidturer, tält i snön, tolkning massa babbel och skoj. Vi är väldigt mogna FK:are jag lovar =)
Så man har haft hela lovet planerat kan man säga, man har hela tiden följt order. Vad man ska göra och när man ska göra det. Så vad ska jag göra resteen av det som återstår av det? Sitta framför datorn, sova ?? Göra lite vad jag vill el?
Only tomorrow can tell

Saknar min tjej <3

Sportlov baby

Äntligen har vi det där efterlängtade lovet. Vi kommer närmre och närmre sommar! För det är ju inte så länge kvar till påsklovet nu sen bär det ju bara iväg. Tiden går fortare nu när det börjar bli ljust och varmt känns det som.
Me like..
Jaja, sportlov och sportlov. Drar på vinterövning med flygvapnet så så mycket lov för mig blir det ju inte. Kommer hem på torsdag igen. Så det blir väl som en lång helg för mig. Upp tidigt varje dag och göra lite av varje. så  att vila ut sig blir det ju inte. Skulle ha behövt det tror jag. Sova ut lite och ta det lugnt. Men det blir nog bra endå (Y) ska sova nu ja så, ska ju upp tidigt imorgon ser du..
Ha ett bra looov =)
We will take over the world

We are like living art

Okej, ännu en solig dag.. Fiiint =)
Har tillbringat dagen på Getbereget och haft profil. Medans alla andra åkte skidor där så kastade vi oss ner för backen med yxan och om vi lycades skulle vi få stopp på oss själva. Det var både kusligt och roligt. Utsikten är ju otrolig när man är där uppe. Läskigast var ju endå att åka på ryggen med huvudet först nedför backen och försöka stanna. Men med lite teknik och vilja så går ju såklart allt. En lunch med de tappra, en god pasta sallad och sen avr det fart igen. Nu för att knyta knopar och olika system osv för att rädda den skadade läraren som ramlat ner för bergsklanten(ner i diket) Ibland måste man ju använda hjärnan för att göra ett sånt hjälte dåd. Så vi struntade i kaffe rasten och hjälpte denne upp ;)
Så åter på småbo och nu efter en dusch så kör vi buus. Eller så sover man en stund. Det låter som ett äventyr!

Dröm om morgondagen Minns gårdagen Lev idag

Låter förnuftigt eller hur?

Vädret börjar ju bli fantastiskt, Solen skiner från morgon till kväll. Glädjen kommer åter, eller är det vårkänslorna?
Nä men man blir iallafall gladare och piggare. Man orkar ta sig tid att dra på sig de där jeanses på morgonen istället för mjukisbyxorna som man haft hela veckan. Man orkar ta tag i plugget (?) man blir mer positiv inför uppgifter man har framför sig. Rätta till håret innan man lämnar rummet, ja allt sånt där små fjask som man aldrig har orkat bry sig om att göra innan morgonlektionen. De där vanliga små sakerna vi tjejer gör. Orkar ta tag i lite träning, ens sinne känns mycket lättare och all grå dimma är borta.
Så f*cking skönt!
=)
En vecka kvar till spotlov, så f*cking skönt!
Så ska vi säga grattis till undebara lilla rara omtänksamma Johanna som idag fyller 18 f*cking år!! Vi ska äta tårta åt dig tjejen ^^ Ha det bra i backen ;) <3
Don´t worry, Have a muschroom!

RSS 2.0