I live my life in a bubble, and I like it!

Två veckor har gått och redan känns det inte som jag har tagit studenten? Det var kanske inte så speciellt som jag tänkt mig? Hade jag förväntat mig mer? Eller var det tiden som gick för fort så att jag inte hann med?
Eller var det för att man väntat och längtat så länge efter den dagen att den passerade så fort?
Jadu.. Vi ser väl när det smälter in..
Njuter av sommarlov, tycker om att kalla det sommarlov även om jag nu kanske räknas som arbetslös? aja, man behöver inte vara vuxen iaf!
Jag vill ha sol och värme, jag vill bada och åka bil, jag vill gå på bio med en kompis, jag vill bjuda på picknick, jag vill festa och planera en resa! Så mycket som jag vill men man får inte alltid allt? Fast livet är ju långt, man behöver ju inte göra allt på en och samma gång..!
Men jag vill en då!

Då var vi redan här

Shit vad tiden går fort, har inte hunnit med själv! Det har redan hunnit gått lite mer än en månad sen vi kom hem från usa och jag har redan tagit studenten! Ja, jag är klar med de tolv åren i skolan och det känns otroligt skönt. Dock har jag inga hjärnceller kvar, men jag har kunskaperna på papper iaf ;) närå....
Känns konstigt att inte åka tillbaka till Toprhammar som har varit ens hem i tre år, nästa sommar och träffa alla igen. Jag ville inte säga hejdå, så jag sa vi ses, på ett eller annat sätt kommer jag träffa alla igen, i framtiden!
Vi kunde ju nästan studentsången iaf!
Tack för tiden <3

RSS 2.0