Picknick på ett renskinn!

Vår start av sommaren, vår invigning av sommaren, med en picknick på ett renskinn!

Förberedd på det värsta,blir glad av det bästa!

Så sant!
Haft picknick idagens sol med Lovisa och Rosita. Ännu ett sommar moment, det börjar kännas att sommaren är här. Tänkte slänga upp några bilder sen av detta event! Förstår om ni kommer bli avundsjuka.

We need to talk!

Har haft en relativt bra helg!
Fredagen gick som den gick, Lördagen var det dans och drag och på Söndagen var det (öl)brännboll och gammalt folk och konstigt iof.
Sommaren är också invigd. Under en tur till järnvägsbron med Ronja och Jonny Boy på repeat. Och en hund och sol såklart. Till och med isflaket som flöt förbi och den där lemmeln som kanske inte var en lemmel?
Lovet är snart över, vilket känns tråkigt. Tyckte ju om att vara lite ledig. För har inte riktigt hunnit vila ut. När man är trött i själen tar det längre tid. Men ska överleva resten av lovet med bra musik och vänner. Inga mer körlektioner och bara en tidig morgon till. Blir fint de!
Good bye my lover, good bye my friend!



En Glad Påsk.... igen

Det är påskfjädrar,påskägg, påskharen, påskärringar, ja det är påsk alltså!
Det är snart över det med. Men vädret är ju underbart, Majväder i April, solen skiner och det är inte ett moln på himeln. Ja snart sommar också. Vart tog vintern vägen??
Gårdagen var ju bra, har kommit fram till en sak iallafall och jag saknar faktiskt inte det! Det var trevligt men kunde ju fått varit lite bättre. Som sagt kan man ju inte styra över folk.
Ikväll är det dans i Laxsjö, så nu tar vi på oss skorna och drar på jannez.
Vi delar, delar broderligt! Varsegod

Jag har inte sprungit sen vintern 2007

Ge mig en dumle!

Working hard for this

Så som snön försvinner försvinner jag
Försvinner den fasad jag byggt upp
byggt upp för att skydda mig ifrån
dig



Tycker inte om linserna riktigt. Känns verkligen inte som jag, som den jag varti dom senaste 3-4 åren.. Jag kan ju inte gå och bli en helt ny människa och kasta bort det jag byggt upp! eller? Får se hur det löser sig. Och att lära sig köra bil och köra rätt så känner man sig ju närmre dom där vuxen åren. Vill inte bli 18 just nu... Kändes ju bara jobbigt. Att växa upp, nej det vill jag inte riktigt. Allt känns så enkelt när man är "liten" och kan skylla på lite allt möjligt. Varför gå in i vuxen världen och vara som alla andra är. Göra som alla andra gör.
Hmm, gillar ju filmen Peter Pan. Ska kanske göra som dom? fly till landet ingenstans. Nån som visar vägen??
If I only could


En dag likt en annan ?

Nej, skulle inte säga det. Har för det första varit hos optikern, fixat nya glas eftersom dom gamla är dränkta i hårspray.Sen för det andra fick det bli ett paket med endags linser som ska räcka i en månad. Haha, har ett par i nu och det känns väldigt konstigt! Det känns väldigt skumt att gå runt utan glasögon, men ska behålla de fina glasögonen. Ska bara variera lite, ena dagen linser den andra glasögon. För kul liksom..
Sen bar det av till första lektionen på körskolan i ström. Höhö, klarade mig ju faktiskt ur det med bara ett motorstopp. Bilen är ju lättare att köra också. Ska nog skaffa en sån bil! Enkel och bra, lätt att köra för mig!

Walk a thousand miles just to se you!

Walking fast, but I´m stuck

Fredagens schema bestod av profil, chokladpudding på lunchen och sen gick vi på lov. Fin fint de.
Sen som avslut kollade vi i en lägenhet som vi förmodligen ska flytta in i till hösten. Vi Fem kommer vi bli! En 7:a, en hel botten våning för oss själva, Så det är ju mer som ett hus för oss. Stora ytor och förhoppningsvis ett rum åt oss var.  Vita huset är de! ;) Det här kommer bli bra, förhoppningsvis en bra tid under sista året.
Men nu är vi ju inte där än, nu kör vi Påsklov!


Så vill jag säga att min fina besta heest må ta det lungt ikväll! <3

Jag ville bara säga

Att min lilla lille bror fyller ju fjorton idag.
Fjorton år, då man blir fjortis enligt många. Såklart måste man ju leva upp till det, så köpte ett par fina lite fjortiss aktiga solbrillor till brorn min. Så glad han blev!
Men iallafall, det var länge sen man själv var i den åldern. Kommer inte ihåg hur man bettedde sig då riktigt, då på min tid året i 7:an. Man var minst i högstadiet och kände sig rädd att passera förbi alla nior i korridoren. Blyg och då man inte hade några beskymmer, då allt var ganska enkelt. Då ens bror skulle vara tuff och folk som betett sig dåligt fick äta skol lunch i köket med sin mentor!
Små minnen men en del bland många roliga. Saknar tiden lite då man gick på högstadiet. Allt var så lätt, man hade aldrig dom där mörka tiderna utan även hösten och vintern var fin. Då när man både skrattade och grät på bänkarna i korridoren, Lyssnade på lärarnas gnäll om skräp i korridoren, man satt med läxgloser innan ett prov i korridoren. Ja mycket tid tillbringades i korridoren!
Nu sitter vi här snart 4 år senare, och vad har man blivit? En vandrande pinne med problem som inte ens finns?? Med problem som är större än man tror. Med plugg upp över öronen och man försöker göra något bra?  Ja här har vi ingen korridor att sitta i och låta beskymmren försvinna..

En dag blir till kväll















Några sötisar eller hur =) Ska ta med en sån till Småbo, den kan få bo i vardagrummet och alla matar den med god saker! Det finns ju inge söare :D

Torsdag: en göra ingenting kväll
Fredag: en väldans rolig kväll
Lördag: en aktiv kväll
Söndag: en resande kväll
!!!

Some things never change

Okej, en vecka kvar sen är det två veckors Påsk lov!
En vecka kvar fylld med (såklart) nationella, så det blir ingen lugn stund. Men det är ju skola så man får väl stå ut!
Treorna drar snart till USA, vi kommer inte se dem på dryga fem veckor eftersom dom åker direkt efter lovet. Känner mig lite avis,eftersom det är praktiken i amerka som man ser fram emot. Vem vill liksom inte åka till The united state och släcka skogsbränder och åka med i ambulanser? Det vill vi på AWPE och vi kommer att få göra det! Kändes bra att säga det där. Nu blev jag på bra humör. Det är värt att vänta ett år till!
Helg! Hemma i sikås blir det! Röj de hörs hej!!

I hear the wind call my name

Under the starry skies , where eagles have flown 
This place is paradise , it's the place I call home 
The moon on the mountains 
The whisper through the trees 
The waves on the water 
Let nothing come between this and me

Om jag bara gått en annan väg
det finns inget som kan ändra redan tagna steg
skulle göra allt som stod i min makt ge vad som helst just nu
men det jag vill nå det kan jag aldrig få

Sång texter beskriver ganska bra!
Texter hjälper dig förstå när du inget vet!
Ord blir osagda, du behöver inte tala!
Låt musiken visa vägen ibland.


RSS 2.0