Det är så Tyst

Så då var man äntligen hemma.
Det känns bra, men igentligen finns det inte så mycket att göra när man kommer hem. Man liksom är bara hemma, sen känns det som vanligt. Som att man aldrig varit borta..
Men iaf, har ju världens gulligaste bror..^^ Han har flera gånger sagt att han saknat mig och sen har han köpt New Moon till mig på dvd. How Cute is that? hehe, lite roligt var det iiallafall..:) Och det visar att jag faktiskt saknar min familj, alla skämt och positiva saker. Glad att jag har en sån familj.
Ska även börja läsa sista Vargbröder boken nu, sen plugga under lovet. Kul, men såklart ska det hinnas med massor av glädje stunder oxå..:)
Men ska snart ta och  krypa ner i MIN nybäddade säng. Så ska inte sitta här så värst länge till.;)


Det väcker tankar, Det väcker känslor

Love is my drog, is my medicine

Lite kvälls musik spelas, kvälls tet är drucket och allt inför kvällen är klart.  Det enda jag behöver göra nu är att stänga av datorn, dra täcket över huvudet och somna. (Y)
Låter skönt i mina öron, men vet att jag kommer inte kunna somna, kommer inte kunna sova. Känner på mig att i natt kommer det bli så att man vaknar flera gånger och  vrider på huvudet för att kolla klockan. Det har hänt alltför många gånger nu den senaste tiden. Det börjar bli uttjatat!
Sista dagen imorgon nu sen lov. :D Då blire hem till jämtland!

              


I don´t know what I whant

Som vanligt så vet jag inte.
Trött efter dagens friluftsdag, kände det nu är jag satte mig ner i sängen med datan i knät. Usch, håller ju på att somna. Inte bra.
Har varit ute hela dagen och det har väl inte varit det roligaste men helt okej endå. Bättre än vanliga lektioner iaf.
Ska under kvällen städa och packa. Det känns bra att det blir lov imorgon. Skönt att åka hem. Nu är man trött på att vara här, man behöver sin paus. Så i morgon vid tre bär det av hem!
Men ska ju såklart innan dess njuta av sista tiden här..Eller nåt..
Där förvann blogg lusten. Så det får bli ett kort inlägg..

Det är vår, Det är varmt

Inte många personer idag på skolan, under förmiddagen var vi inte mer än 10 pers.:P Man blir förvånad när vi nästan är hel klass. Det är sant.! Det är ganska lustigt faktiskt, det brukar alltid vara någon borta. Men iaf, spanska prov idag, det gick hyffsat tror jag, Hade ingen Ella att titta av när det gällde hörförståelse delen så vi får se hur många rätt jag hade där..x)
Sen flöt dagen på, Den lugnaste lunchen jag varit med om hade vi. Jag , Emma och adrian var anntingen väldigt tidiga eller så var alla andra ovanligt sena?? aja, härligt tyst för en gång skull, man behövde inte skrika för att göra sig hörd.. Dagen har nu gått över till kvälls tid, men än är det ljust ute. Vilket är skönt.
Dyk teorin startade idag, fått en big bok som vi ska läsa på lovet och vvet ni vad..? Efter lovet är det prov..-.-
Vi kommer ha 3 stora prov den veckan! Det kommer ju inte gå så bra känns det som, Naturkunskap, geografi och uppskrivnings provet för dykcertifikat. Yeaahe, kommer bli kul att vara hemma och plugga till det.
Och om man förlorar boken, då kostar det 1000 kr om man ska ha en ny, alltså vågar ma ens ta hem den är ju frågan..:s
Dagens lyckopunkt, tappade mina glas= glas och mugg, i golvet. Krasch sa det så klart. Hur lyckas man, men orkar inte be om nya nu så snor ellas så jag kan drick te iallafall..För ella, jag har dina nycklar,
Så jag lånar det av dig..:P<3
Nej, ska försöka göra något vettigt var tanken. Så jag kan bli av med det..Ciao


I know it´s a snake in my bed

När man igentligen borde plugga men sitter framför datorn..(Y) ingen nyhet är det dock att man hamnar framför datorn vid dessa tillfällen..
Man gör det varje gång, kommer att fortsätta göra det.
Men det är 3 dagar kvar nu av skolan, sen har vi ett härligt Påskloov.:D Älskar påsk, älskar lov.
Så ska bita ihop och på onsdag åker man hem till siikås.
Kommer kännas skönt. Men ska inte dryga ut tiden, ska försöka läsa på lite mer till provet imorgon och sen sova.
Ciao

En sån här jobbig en

Sommartid, Känns som man har sovit i evigheter bara för att man har vridit fram klockan en timme..:P
Visst det är väl skönt och nu närmar sig ju sommaren. Härligt härligt.
Det är söndag, så något vettigt ska man nog få gjort. När man nu orkar, än så länge är sängen ett alternativ en stund till.

haha, kom på en sak nu..x)
Varför det var släckt i alla husen och korridorer igår kväll..x) Earth hour. Smart där, men det slog mig inte då. Och det var förklarar varför det var en massa folk i tv-rummet med tända ljus.:P haha, älskar hur jag kopplar saker.;)
Tre skoldagar kvar nu, ska bli skönt med lov och komma hem..:)

Det finns inga ord

som kan beskriva hur jag mår..
Kul kväll igår, även om denna gång också innehöll  negativa stunder.
Det har inte blivit bättre och inte blivit sämre. Vad är det då? Vad ska man tro.
Har mått skit hela dagen, vet inte hur många gånger jag har hamnat nånstans och tagit en lur där.:p
Skulle även kunna gå och lägga mig nu. Men ha iaf tagit mig in i duschen och ätit nån någerlunda middag.
Blir en lugn kväll nu, ska försöka överleva min hosta som river runt i bröstet på mig. Irriterande och jobbigt.
Något plugg måste man också få gjort, men vi har ju en dag imorgon.

Där Ute Finns En Värld Av Långa Nätter

Bruden med humörsvängningar idag. Det har varit upp och ner. I ena stunden är jag glad i andra irriterad och dryg. Kan inte hjälpa det, men jag kan hindra det att påverka andra. Vilket jag heller inte är så duktig på. Så förlåt!
Dagen har tillbringats i Sundsvall utan pengar. Lika kul varje gång. Men det fick dagen att gå som man säger.
Har inget att berätta, Det är white party hos Bossan, det kommer bli en höjdare.;) Coolt iallafall. Om du har tråkigt, titta förbi.;) Kom ihåg: bär vitt!


Vill jag träffa dig?

Pengar försvinner fortare än man tror, for till sundsvall. Handlade ingen onödigt så men nu är jag pank..(Y)
Kan man ju iaf inte köpa något ovettigt.
Fick ett sånt där trevligt telefonsamtal hemifrån av min kära bror Olle, han frågar vad jag gör och sedan vilket språk jag tycker han ska välja i högstadiet.. Fan vad tiden går snabbt.  Men sånna samtal tackar man inte nej till i onödan, älskar min lilla bror..^^
Det mest av kvällen har spenderats i A-salen med gameande grabbar och starwars på stor skärmen. Första och hela andra och nu rullar tredje. Men har inte orken att sitta kvar och glo för stunden. För trött. För trött.



Hittar man en keps på bordet snor man den såklart^^


Snösaga

Ännu en torsdag. Att kliva upp innan 7 är inte det roligaste, speciellt när man inte har sovit någe vidare under natten. Fortfarande sjuk.. Det suger. Vill ju vara frisk nu till lovet.. Vi får se hur det går.
Är dock lite glad, för det är bara en lektion kvar sen har vi slutat och har helg.Det är nice, har haft svensak prov också. Får se hur det gick.:S
Och ska se till så det inte blir alltför mycket plugg ni i helgen, men om jag kommer ligga sjuk så är det väl de en av de få tråkiga saker man kan sysselsätta sig med.
Tankarna kretsar också till hur jag ska spendera min sista hundring..;) svårt att bestämma sig, lite sak iaf gå till frukost. För det är ett måste i helgen.(Y)
Och halstabletter såklart...

       
        En gammal bild.:P haaha

Spend your money on me

Jobbigt läge, man har sovit skit, vaknat flera gånger. Sen klive man upp och äter en snabb frukost för att hinna till geografi lektionen. Och då visar det såklart att läraren är sjuk och vi inte har lektion.! Alltid lika kul att kliva upp i onödan. Just när man hade pratat om att skippa den. Just när man behöver hjälp med frågor också inför provet.
(Y) Tummen upp
Men hinner nu med en kopp te och plugga lite inför provet som är om en halv timme. Hämnas även på alla och spelar hög musik. Fast alla är väl på lektion så ingen hör det väl, men det är tanken som räknas..;D
Även Grattis Till underbara Ronja som blir så mycket som 17 idag..;D har redan stört henne på hennes dag idag med min kraxande röst. Men vad gör man inte för sina polare från siikås..xD<3

Men ska lämna datorn för att Studdy, studdy, studdy..eller något...!

För mycket och för lite

Men man kan inte ha allt, allt är inte perfekt!
Svårt att förklara det men så är det,  Finns inte så många anledningar att tro, finns inte så mycket att göra utan att låta det passera.
Håller även på att bli sjuk. Det är fett irriterande, men det är två "halva" dagar kvar så det ska nog gå. Sen är det helg och jag ska inte vara sjuk på lovet.!  Så kurar upp med te, tredje koppen nu.(Y) Det ska funka..
Det här med plugg funkar inte heller, har aldrig riktigt gjort och kommer inte göra heller. Man läser på lite kvällen innan, man får skylla sig själv att man sitter där som en idiot och inte fattar..
Men spanska står nu på schemat. Nångon stund under kvällen iallafall...

Profil

Dagens profil har varit kul. Vi har fått klättrat med rep, både upp och ned. visst låter det spännande?;)
Hehe, men det var kul och intressant. Jobbigt var det dock när vi skulle klättra upp,  man fick som dra sig upp och skjuta ifrån med foten i ett dinglande rep från ett torn på ett x antal meter högt. Men kul såklart.:)
Sen fick vi även spela "flyktingar" då och som skulle bli omhändertagna av andra gruppen. Deras mat som var dagen lunch var väl kryddat(Y) jam jam...
Man har även fått busat av sig idag så nu är det att ta det lungt och försöka få något plugg gjort... Wish me luck..
Sen dyk möte/lektion också faan.. kom på det nu... Går ju bra det här..(Y)
Ciao

No time to think, my turn to go

Har haft en så jävla fucking huvudvärk! efter att ha tränat lite fotboll blev det inte bättre, ledde bara till att jag fick ont i ryggen och illamående. Har tagit en alvedon och ska nu försvinna in i dimman.. Ses där??
Har ingen aning, vet inte vad jag ska tro. Som vanligt.. Det är svårt men endå så lätt. Man har så många runt en men endå ingen nära.
Nu ska jag sluta snacka om mina tankar och känslor. Det mesta har kommit ut nu, resten får vara kvar i min redan   överarbetade hjärna.
Lite klag, mina fucking knän blir inte bättre, vet inte vad som är felet. Kan ju inte sova eller gå normalt efter att ha suttit still för länge. Men men , nån dag brister det väl. Som det mesta...
Blir bara mer och mer plugg, jo va fan det är lov om en vecka men då ska man såklart slänga in flera prov innan dess.!
Så, nu har jag fått sagt mitt.. Nu är vi glada och tänker på alla underbara människor som finns..:D
Fast nej, ska soova ju. ^^^ska tänka på er iallafall.. lovar..


now one know how much it´s hurts

Varför känns det som man har varit här i evigheter? Varför känns det som att sportlovet var för flera veckor sedan när det i själva verket var för  drygt en vecka sen bara. 
Är det för att man är här man känner så, Ellas kommentar på det hela var för att vi gått på alla lektioner. Men det tror jag dock inte är orsaken.:P
Aja, vi struntar i det. Det är bara tankar i mitt huvud som jag behöver bli av med.
Nu tänker vi på nåot glatt istället.
Att det är lov om en vecka och vi går bara 7 skoldagar till fram till dess.
Helgen, som var den bästa på länge, det känner alla här. Den bästa fest som vi haft här på småbo, Ner släckt i korridoren och med  Vita händer målat på väggarna och dörrarna, en UV- lampa som lyst upp allt. Vita kläder och så vidare. Svårt att beskriva men cool var det. Musik och "bar", och så klart folket på småbo! Kan inte bli mycket bättre, eller jo För att det skall göras om till helgen och då med förbättringar. Det ska inte sluta som det gjorde utan bra hela vägen från början till slut.
Sen blir det väl hem till Sikås under lovet. Där man också hör hemma och Har folk man älskar som man behöver lägga ner tid på. Bra tid skall spenderas med dom bästa!!
Men nu börjar vi snart geografin, sen engelska sen har vi slutat föridag. Imorgon är det profil och då skall det kättras..(Y)

-Det blev inte lyckat

Bossan rum har varit kanon ihelgen. Där allt och ingenting har hänt.:)
Kvällen har flytit på helt lungt.... Eller nåt, folket är chill..
Har inte direkt lust att skriva så Godnatt.



Awpe for life<3

She finally drank her pain away

He put that bottle to his head an pulled the trigger
and finaly drank away her memory
 

B- dag idag!!
Att nånting bra kan helt vända och sluta helt fel.
Det började som en bra kväll, alla glada och hade roligt. Sen kanske man var borta en stund och när kommer tillbaka är hela stämmningen borta. Alla skriker och ingen lyssnar på någon.. 
Vi på småbo är för lika varandra..!
Men annars var det en bra och rolig kväll. För man kan inte gilla alla slut. 
Nu blir det att ta sig upp ur sängen och göra något vettigt...

Ditt leende strålar

Vilket förvirrar mig

Sol och musik på altanen denna trevlig förmiddag gör att man bara älskar småbo. Hur man än mår, hur mycket skit det än finns så kan man inte låta bli att le och känna att man kan kalla detta hem..
Man lever med dessa människor här, man ser deras riktiga jag i olika situationer. Vilket gör att man lättare kan lita på personer.
Nu är dock solen försvunnit men glad endå för den stund den var framme och gjorde vårat liv här idag på småbo väldigt trevlig och med goda skratt.
Livet fortsätter...

Jag har en ask, den är minst 100 år

Morning my friends..
Skönt att vakna och sen veta att man inte behöver kliva upp. Att det bara är att blunda igen och somna om.
Kl är snart 12 och vädret ät underbart.Solen skiner vilket är härligt. Blir strax att kliva upp, när jag är hungrig och vill ha frukost det vill säga. Njuter av sängen som blir allt skönare ssen första kvällen här på småbo.
Det käns som det var evigheter sen. När man kom hit, packade upp en massa grejjor, stötte på massa andra människor med minst lika mycket packning. När man sen gick runt och lära känna någon. När man såg Lina och Pontus som man hade lärt känna veckan innan, det var roligt att de hade börjat på samma skola...
När vi bev nersprutade med brand slangen. Härliga tider härliga tider..;)<3
Kan igentligen fortsätta prata om gamla minnen, men känner att det skulle bli lite drygt och så orkar jag inte det just nu.x)
Ska njuta av dagen, gör det ni med vettja..:)
Ciao

When september ends

Fredag.
Som vi älskar och hatar..
Kvällen har vari en sån där underlig kväll. Alltså, helt galet.:P Men roligt. Man slutar förvånas vad som kan inträffa. Över 10 pers på ett rum. Ja..
Men ska inte sitta här längre för nu ska det sovas.Sovas länge länge. Eller tills man vaknar då.. Det är lite tomt på folk här nu känns det som.. Men det fixar sig allt. Och sista sak, älskar att ha gratis sms..<3



         

Sorry,I cant hear you

Vilken dag är det idag?? Freeedaag..:D veckan är slut och sovmornar iallafall i två dar väntar..
Men bäst är ju endå känsla av att man är ledig och inte behöver ta sig upp om mornarna för att gå på lektioner hela dagen. Man känner lugn på något vis. Det är inte ofta man har den känslan, för oftast är det stress eller något annat som drar in över än.  Alltid något!
Det spelas lite dans musik nu, vet inte varför jag satte på den listan men det lät härligt. Man blir glad.
Minnerna flödar då.;)
Även att vädret växlar, i ena stunden är det fint och i aandra snöar det. Just nu är det lungt ute, ingen blås eller snö. Lite mer åt tö hållet. Men skulle inte förvåna mig om det skulle börja snöa igen snart.
Kvällen lär väl flyta på, har laddat upp med socker dricka.;D 
Men ska inte tillbringa mer tid här nu, blir väl att hoppa in i duschen en sväng. Men får se hur det går,strömmen går av och till här idag. Så kanske helt plöstligt blir utan lyse på toan.:P haha men ciao och ha en bra fredag       


                   
                     Together we will stand strong

Empire of the sun

Härlig film..

Jag förstår inte riktigt hur man lyckas, hur man får till det att öppna boken men sen, vad händer sen? Allt är som ett svart hål, allt försviner. Man lämnar sin plats och gör något annat. Det där med plugg har jag aldrig riktigt förstått, det har ju gått förrut. Men nu, ja. Man kan ju vara glad om man har läst igenom det en gång.
Jaja, man har sig själv att skylla. Men ska dra igenom det en sista gång innan det blir natti.
Sen får det väl gå som det går imorgon.
Det har iallafall varit en seg, dryg långsam kväll.Inte behöver jag beskriva den med fler ord.!

Glassigt (Y)

Det fanns en tid.... Nä det fanns det inte.

Denna veckan har gått snabbt, vilket bara är bra. Typ en och en halv vecka kvar, eller 7 skoldagar kvar har vi.
Det låter underbart..
Men för det får man int glömma bort de dagar som är kvar. De ska vara underbara de med..;)
Det regnar ute! Det vill vi ju inte, snön må ju vara kvar till påsk iallafall. Detta går ju inte, visst skönt med sommar och värme men våren först tack. vilket är = påskväder vid påsk!
Var uppe vid 7 imorse och gick/ sprang till backe beach eftersom vi inte hade några skidor. Härligt värre men för tidigt på dygnet. Man var alldeles trött sen vilket inte ledde till något bra på återstående lektioner under dagen.
Snart ska även dykar kursen dra igång, så vi får hoppas att inom en snar framtid att jag har dykcertifikatet i min hand..;)haha, inge allt för enkel kurs..
Nä, ska försöka mig på att plugga.. he,försöka.


Hårda ord hjäpler inte dig

                                               To my love 
                                               I hate to see you cry 
                                               Your smile is a beautiful lie 
                                               I hate to see you cry 
                                               My love is dying inside

                                               My only dream is about you and I


                   

Kom du tillbaka?

Varje gång jag vaknar, varje gång jag somnar
Varje gång jag ler, varje gång jag gråter

"Haft" flyktingläger idag, det var trevligt. Kul att umgås med klassen i lite andra förhållanden.x)
Man lärde sig något nytt, och lunchen var ju rena lyxen. Hem gjord soppa på snövatten, potatis, purjolök, linser, pasta,kasler och buljong. Riktigt gott..;)haha
En delikates...
Sitter i korridoren, vet inte varför riktigt, gamla minnen?? eller för att det är bra täckning.. båda delarna kanske.
Det fördriver tiden iaf..:P


Knocking on your door

Se vad fort denna måndag gick, två måndagar kvar nu endast tills det är lov. Skönt att veta på något sett att vi endast går 3 veckor till påsk. Längtar redan dit, gillar påsken.:) Det ska bli ett bra lov som ska spenderas hemmmma. Men nu är det ett tag dit men och saker och ting kan förändras. Eller inte bli som man har tänkt sig.
Nu är det ju faktiskt tre veckor som ska njutas här på skolan.;)
Imorgon ska vi ta hand om flyktingar på profilen, vi ska "bygga" ett flykting läger. Det kan bli kul tror jag..:)
Det kommer vi grejja lätt..
Nu snart blir det sängen, faktiskt. Är imponerad av mig själv.:P hehee

Känner mig fortfarande förvirrad. Men nu är det lättare att tänka, lättare att förstå. På nåt vis, man tynger inte ner sig själv utan är glad. Det är alltså humöret som har påverkat det hela tidigare och nu. Det känns bra att veta att man har ändrats. Känner faktiskt att man mår bättre, om man kan utrycka sig så i det här.
Så tror det kommer bli lättare att ta hand om det, man tänker inte lika mycket på det. Vilket gör att man kan koncentrera sig på annat.
Tänk att så lite kan göra så mycket!


                        
                             
                                            Alla behöver en vän som Puh<3


Stand for it

Nu är man tillbaka på småbo.
Än har inte deppigheten smugit sig in över småbo, de flesta har inga problem, inga beskymmer..
Det kändes inte så annurlunda att komma tillbaka. Det mesta är sig likt, men till det bättre. Med glatt humör så funkar det mesta.:)
Även att vi kommer ha 2 prov denna vecka. Det är inte kul, inte kul att koma tillbaka och slänga sig in i "pluggandet" igen. Man har liksom kommit av sig.
Snart har vi geografi, wiee en av de lektioner som man vill gå på iaf.
Nää, inget blogg humör. så ciao..

This is my life my friend

Helt okej låt tycker jag.
Har glott lite på melodifestivalen alltså, och får inte sno jonas dator längre. Så ingen msn, jag som hade börjat vänja mig..
Idag har man inte gjort nånting typ av det man skulle, behövde. Jag skulle ha pluggat, men har jag gjort det? nej, inte direkt. Ttyp allt kvar. Att det ska vara så svårt. Att få nånting gjort nu för tiden. Blir väl att sitta imorgon och stressa för att få det klart. (Y)
Men ska försöka göra något ikväll, då har jag ju något att fördriva tiden med. För lär bli en låång  och tråkig kväll.
Imorgon blir det småbo, känns som det inte var länge sen man lämnade det stället. Vet inte hur jag känner för att åka tillbaka. Om det ska bli skönt eller om det kommer kännas pest. Lite av både och kanske?
Man som har börjat vänja sig att vara hemma och ta det lungt.  Men är ju bara tre veckor tills påsk så det är väl lungt. Känns ju bra, har inga pengar. Så man kommer inte kunna hitta på något typ. Mat klarar man sig alltid utan. Det brukar alltid fixa sig, men man kan inte åka nånstans, roa sig på olika vis. Det mesta kostar..
Men det är livet..
Ska nu njuta av en kväll hemma och dagen imorgon. Sen får vi se hur det förändras..!

Take you away

But nothing ever happens, and I wounder.

Det känns inte som det är lov. Hatar det, det är ju lov man har.Hatar när känslan inte är med, När känslan är nån annan än vad som är.
Det är väl som jag har sagt förut, det har med tiden att göra. Man hinner inte med. Skalet som är med medans själen halkar efter.
Tiden rinner iväg, Tiden flyger iväg. Hur man nu vill beskriva det.
Jag vet inte längre. Det har blivit en alltför använd mening. Men ibland gillar man ju att upprepa sig.
Men snart ska darling Rosita komma hit till mig..^^ Vi ska myysa och ha en alldeles underbart trevlig fredag..har jag bestämt.;) vare sig hon vill eller inte. Men ska ta och baka en kladdkaka tills hon kommer.. tjao..


I´m watching you

My pain, My tears

 Dagen har spenderats på stan, alltså i östersund. Varit marknad. Var inte tänk att man skulle dit men blev så endå. Tittat på saker. Men när man är pank så går det inte göra så mycket.
Men har köpt munkar med bror, stött på Annika och käkat på Kina med familjen, det brukar vi inte göra. Vilket var trevligt. Har nu nästan lärt mig äta med pinnar(Y)
Dagen har flytit på alltså.
Men har nu kommit fram till att jag har en del plugg att göra. Fan säger jag, det kändes så skönt att vara hemma och ta det lungt. Så har man massa skolarbete att göra. Det förstör ens lov..-.-
Får se hur, var, när det sker....
Det ska snart få bli sängen, har sovit för lite känner jag. Sova är bra och det gillas. Jämt när man vaknar så längtar man tills dagen är slut och att man snart ska få gå och lägga sig igen.


trööööt face..x)

I was flyin, now I’m crashin, this is bad, real bad

So I gotta put the good with the bad, happy and the sad
So I’ll bring a better future than I had in the past
oh Cause, I don’t wanna make the same mistakes I did
I don’t wanna fall on my face again


Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it


Har en väldigt bra känsla just nu.:) Hoppas den inte försvinner om en timme, en dag eller om en vecka. Vill att den sak vara kvar. Jag känner att jag orkar. Att man ska kämpa. Att det är värt det.
Så Vill ha den känslan kvar när det är jobbigt.När det är lätt. Alltid. Att kunna plocka fram den och allt kommer kännas bra. Nu SPORTLOV...

             

                                    En kul liten bild bara  

Back in the real life

Då var man hemma, hemma i sikås och mitt sportlov ska få börja. Utbildningen i Ånn var väldigt bra.
Har varit med "gänget"  och vi har haft vinterutbildning. Som ni kanske kan förstå så har det varit lite kallt alltså.
Vita blixten, bandvagn, tolkning, tältförlägning, snödräckt, mörkerglasögon, ljusraketer och kan även nämna att vi har sett på barnprogram.. Lärorikt och kul har det varit..:) Kul och jobbigt, på sitt sätt...
Ska nu njuta av lovet och ta en låång dusch och dra på mig härliiga kläder. Sen blir det nog upp och träffa mina brudar som jag inte har träffat på evigheter känns det som..
Ska bli härligt.
Ska dra mig tillbaka från datorn nu, är inte min mening att jag ska sitta här och låta kvällen gå. Inte än iallafall..


Hallelujah?

Så det efterlängtade lovet är här. Känns skönt, men konstigt. Kommer typ inte ha något vidare lov, får se om man ens kommr tillbaka till skolan utvilad. Ska till Ånn imorgon på vinterutbildning med FVRM, känner mig väldigt opepp för det just nu. Kommer inte orka med, men kämpa på gör man.Tills det helt enkelt inte går längre, men när det är vet man aldrig.
Lyckad dag vettja, när jag 10 min innan tåget skulle gå, hade jag tänkt ta ut pengar till biljett. Vilket så klart inte går. Hade tydligen inga pengar.! Inga pengar på telefonen heller så kan ju inte ringa å berätta tt jag är pank och inte tar mig hem. Men som sagt så har jag sara, en alldeles underbar Annika som alltid finns där och fixar.;D<3
Hon lånar mig såklart och man sitter på ett fullsatt tåg i värmen. Mitt humör är ju nu på topp.
Men men, fixade sig med pengar och nu sitter jag hemma i sikås, i vardagsrummet för mig själv. Vet inte vart alla tog vägen men det blev väldigt tyst.:P En katt som ligger på golvet har jag dock som sällskap.
Well, funderar på att gå och lägga mig så man stiger upp imorgon.-.-
Och vet ni vad?
JAG har planer på Torsdag..;)<3
 
              

                                     I´m not missing you! I hope.

sinnet är som fallskärmar, måste vara öppen för att fungera

Köket med Ella, lite musik, tv-ljud och tvättmaskinen hör man lite i bakgrunden.  Sista kvällen på småbo, imorgon blir det hem och lov.
Åsome de.
Vet inte när det blir sängen, men nångång under nattens timmar lär väl tröttheten ta över. Det är märkt och kallt ute och då förändras ens humör igen. Att det hade sån påverkan trodde jag inte, men tydligen. Allt blir depp och "orka". Men det finns inte så mycket att göra åt det.. Låta stormen rida ut det,  vänta och se vad som händer eller något man själv ansvarar för.? Tycker inte nån av de förslagen låter rätt bra, somvanligt.
Men men, klarade skoterprovet idag, nöjd där iaf.
Har lust att sova över lektionerna imorgon, men känner att det inte är värt det. Sista dagen ju så..
Kommer nog sakna de flesta, men de samtidigt behöver de flesta komma ifrån varandra en tid.
Så lov är bra. Lov är dåligt, vill vara hemma! Men nej, kommer dra på vinterutbildning på lördags jävla morgon och komma hem på onsdag fucking eftermiddag eller nåt. Känns bara jobbigt..-.-
hmm, ska hänga tvätt nu eller nåt. Dryga ut tiden lite ytterligare..

Sunny day.:D

Solen skiner, man kan ju inte annat än att bli glad..:D




 Vilket bilden bevisar.;)
Fint väder gör en bara gott, det mår man bra av. Så länge det varar kan inte så mycket gå fel tycker man.:)
Man tog sig upp imorse till och med, bara man tar steget och kliver upp ur sängen så äre ju ingen fara sen. ÄVen att det är fullt ljust ute nu på morgonen så då blir man ju pigg. Sen att spela snö rugby medans solen är på väg upp är ju bara härligt.;)
Ska plugga lite till skoter kortet, skriftligt prov ikväll.(Y)

Jag har varit där förut

Vet inte vad jag vill få ut av detta inlägg. Dom senaste jag har skrivit innehåller bara klag och negativa saker från min sida. Det känns väl lättare på något sätt att skriva än att prata när det egentligen är tvärtom på samma gång. Ändå kommer inga ord fram.
Vet inte hur jag ska skriva det jag vill komma fram till.
Vilket leder till att det är tyst, det stannar där, jag håller det för mig själv. Det känns bättre då anntar jag.
Så får det sluta.
På fredag är det hem!!! Vet inte hur många gånger jag har tjatat om det men fler kommer det bli.
Har sovit bort ännu en kväll, det känns bra. Man slipper ha något att göra, slipper ha något att tänka, man slipper ha något att säga..
Melissa Horn på låg volym spelas, passar perfekt..
Är inte trött, vill inte sova. Men kommer göra det om jag vandrar tillbaka till mitt rum. Det finns annat att göra, som ska göras men som jag inte orkar.
Men ska iallafall upp kl 7 imorgon, idrott. "leka" i snön. Det lät lockande just nu..
Men anntar att jag drygar ut tiden genom att sitta här, men hur ofta gör man det man borde?

 
                   

Det är ingen mening att förstå

Jämt när det ska bli lov längtar man hem som mest. När det är typ 1vecka kvar det är då man leder igenom dagarna som är kvar tills det är dags att åka hem. Sitta på tåget och sen komma in i östersund och underbara jämtland igen.;)
På fredag så...
Men det är endå jobbigt att räkna ner dagarna. Vi har snart gått klart den här terminen, visst det är mer än 10 veckor kvar men det känns som dom kommer gå fort. Som de här senaste tio veckorna har, vill inte att tiden här ska ta slut. Men kanske att man har mognat lite till tvåan. Men då kommer det inte vara samma sak. Denhär tiden har varit underbar, det har förändrat ens liv. Det känns som man har gjort något med ens liv. Nånting bra isället för att sitta hemma i tre år till under gymnasietiden.

Men ska inte fundera mer utan dra ner och käka nån liten sen middag.:P Men det är skönt att sova bort eftermiddagarna. Iallafall just nu..

It will never changes

Ett litet underbart ögonblick av lycka, av glädje och vänskap. Det är det bästa som finns på hela jorden. Det finaste man kan uppleva, det finaste man kan ha är vänskap. Det byggs upp och bryts ner. Men det kommer alltid finnas där endå. Även om man står på toppen eller på botten. Den är evig om man verkligen vill och bevarar den. Vänskap är skört och kan gå sönder om man inte vårdar den väl, det gäller att limma ihop kanterna när det spricker och låta det torka ordentligt tills den åter är stark igen.
Vissa är bättre en andra, vissa man tar mer vara på. Men vänskap finns på så många olika sätt men i slutet är det en och samma sak för varje person.
För dig, för mig, för oss! 

Det förklarar väl allt, den stund vi har väntat på.;D 








Like the old times.<3

Come to An end

Flames to dust
Everythings good comes to an end

Det gör det.
Det mesta slutar så. Inte för att det direkt slutar men det känns så, Så man kan utrycka det. Vet inte hur jag ska göra det på något annat sätt.
Men det är 3 dagar kvar sen är det lov och det blir hem.  iaf bort härifrån för ett tag. Ska bli skönt, komma bort.
Men har insett att det oftast inte har blivit löst, blivit bättre när man kommer tillbaka. Man tänker så och tror, men det är inte så. Kanske för en tid men inte för alltid.
Det är livet.
Saknar hemma, saknar sikås. Saknar Mina sikås brudar.<3  det gör jag.
Men vi ser när vi träffas igen under lovet.:b
Hade börjar plugga, men faan. Ska sova. Sova bort kvällen. Eller ett tag iaf Det låter bra..(Y)

DAGENS glädje stund, CHAPLIN är och hälsar på..:D:D hittade honom på ellas golv imorse, haha vilken härlig syn. Inatt ska vi dricka tee..med honung..<3

Miss you

Tillbaka från en kvällll i sundsvall. Det blev dit endå, och kan säga att det behövdes! Med det humör man hade så ja.. Blev lite tröst shopping och trevligt sällskap.:) Tack för denna afton ni ella, annika och andré.;) Best har det varit och många skratt.;D
Nu är det då meningen att man ska plugga, men känner att det får räcka med att läsa igenom det en snabbis. Nu är man tillbaka på detta place igen där allt bara är depp så blir väl sängen tidigt, eller tidigt, kl är över 1..
Längtar till fredag känner jag, men endå inte.. hmm. Gillar inte att tänka på saker förmycket...


Diffusions flamma
- laminär
-turbulent

Förblandad flamma

Typ sånt vi ska kunna imorgon på provet..(Y)


Mars

Ingen bra dag. Vet inte varför, men är sur och allmänt dryg. Vet inte riktigt vad jag är irriterad på heller, allt eller ingenting? På mig själv eller på nån annan? Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte.
Antingen kommer jag på det, eller så vet jag det redan.

Ska ha geografi snart, får väl tillbaka proven. Borde få mvg för att jag ritade så fiina fiskar på det som var kvar av papperet..:P
Det är första mars idag, vilket betyder att vi har gått två månader efter jul. Det känns som det var länge sen!
Får även pengar, vilket passar eftersom vi nog ska till sundsvall. Har inte någon lust egentligen, för kommer komma hem efter kl. 12 inatt.. Men vi ser väl..

Good morning.

08.10.
Ella och Annika skulle ha väckt mig för ett tag sen. Men det hände ju inte.;) Men som tur är väl att man sover lite dåligt och vaknar då och då. Så tänkte att det nu var lika bra att kliva upp.^^ 
Det är ljust ute och inte allt för kallt.
Måste plugga till brand provet som är imorgon. Vilket inte gick så bra igår, men man får väl skylla sig själv lite där.
Annars händer inte mycket, det är måndag. Och spanska står som första lektion.-.-
Nu ringde min väckar klocka btw, haha. Ibland är jag bra..;)

It´s a new world, it´s a new start

RSS 2.0