Sikås------->Torpshammar

Gillaar mina rubriker, haha. 
Sitter på tåget,  mitt sällskap denna gång är Pernilla, Poppe, Kanon,Lars, Björn, Oskar och Alex.;) haha, de flesta sysslar med sitt. Jag själv orkade dra fram datan ur väskan. Det kan fördriva tiden lite.
Åt årets första semla innan jag for, det var Åsome gott.:D 
Ska inte skriva så mycket, orkar inte. Ska vara lite social hade jag tänkt. :)
Även att det blir Polen om två veckor..;D ska börja peppa lite hade jag tänkt, det kommer bli grymt kul..

What you are and who you are?

Efter en kväll med Rosita och Lovisa sitter jag nu hemma denna lördag kväll. Vi har haft det trevligt. Det har varit ett nöje.;)
haha, mamma sa innan jag stck dit: Du är aldrig "hemma" när du är hemma på helgerna. Varje kväll är du borta..
Jag gillar´t, vad ska man sitta hemma? Vad finns det där att göra igentligen. På natten går det ju för då sitter man ju endå bara vid datorn.. Visst det kan vara lungt och skönt med hemma kvällar men inte för det mesta. När man inte ser sina vänner här hemma alltför ofta. Det finns ju tid som måste tas igen...!
I vilket fall, så åker jag till småbo imorgon kväll, kommer väl fram vid halv 11 skulle jag tro. Hoppas att det inte är dåligt väder så det blir inställt eller buss ner..-.-  Har även el. fortfarande ont i armen. Så får bli en lätt packning, haha. Får se om det blir bättre där..
Skulle ju pluggat i helgen oxå, fast det har ju inte hänt.  Förvånad? nooot.
hehe, lär väl bli att sitta uppe sent en kväll. Saknar småbofolket lite, den familjen som man kan göra lite allt möjligt med utan att nån klagar. Man känner friheten bättre där, visst det innebär mer ansvar men det tar man hand om på eget vis.  Antingen fixar man det eller så inte.!

It´s up to you

Ten thousend fireflies

Sovit best inatt. Skönt med sin säng, gillar den. Varit till farmor idag även, ätit tårta för hon fyllde år i onsdags.:P
Det är aldrig fel med tårta. så nu blir det chill ett tag, sen kanske jag tar en rid tur med melina innan kvällen. För då bär det bort till Rosita där vi ska käka semlor.:D har dom lovat miig iaf.;)
Har ingen större blogg lust idag heller. Fel miljö att blogga i kanske. Det ska va nere på skolan i c.21.. hehe, åker ner dit imorgon. Känns spom helgerna inte räcker till. Känns som det är för korta, går för fort. Även om jag har en extra dag inräknad så känns det endå som det inte är längre....
Hittar inte kameran heller, så kan inte gå ut och ta kort som jag hade tänkt. Får fundera lite, se om jag kommer på vart den kan vara, eller om mamma har den. Det visar sig kanske..:P

Det leder ingenstans, så varför fortsätta?

En fredag, kl är halv 3 snart. Sitter med ett glas cola, det var det jag hittade hemma som jag tyckte passade för stunden. Har tilbringat dagen i strömsund. Vart hos polisen och fixat pass. Så nu blire polen om två veckor..;)
Sen blev det lite shopping oxå, även om det inte skulle bli så. Inte för att det inte gör något.^^
Sen blev det en kväll med några flikkor och pojkar. Malins kväll var det.;) Vi år tai-mat vilket var ganska gott. Sen befann vi oss i en lägenhet resten av kvällen. Lite seg men trevlig.:)
Orkar inte berätta i stora drag, kändes jobbigt just nu. Ska gåå och sova. För imorgon ska det hända saker.;D
Ska små skratta lite för mig själv innan jag går och lägger mig och man vet inte hur länge det kan ta innan jag inser att det inte var så roligt och slöseri med energi.x)

Torpshammar ------------> Sikås

Så sitter nu hemma, denna resan hem var inte så mycket bättre än de första. Tåget iställt och bussen som skulle komma var en timme sen. Sen tar det ju minst 2 timmar med bussen till stan. In på arje ställe, men det var ett perfekt ställe att sova på. Ingen buss går dock hem från östersund, men lyckas få en taxi som mittnabo betalar för att jag missade bussen som jag skulle ha tagit.;) haha, fett coolt. Såg när vi var framme i hammerdal att det kostade över 1000 spänn.:P Tur då. Mn mitt humör var inte bättre för det, och hungrig var jag oxå. Mn en gullig far som man har så steker han sina special mackor till mig.^^
Så nu sitter jag och tar det lungt. Imorgon blir det ström.:)

Igår, onsdas så varjag på fotbolls träning, där jag ramlar och landar på armbågen, som nu är lite blå och stel.:P får se om det blir bättre där.
Sen var även tåget hem kvart över 10 inställt, fast vi fick skjuss av nattvakten som ko och hämtade oss duktiga elever som varit och sportat, gymat och badat.;)
Kvällen var ju planerad med plugg, kan ju inte påstå att jag inte pluggade men inte var det stor del av kvällen.
Gick bra först, men börjar med att Chaplin kom in för att han blev utslängd från Ellas rum, sen får vi besök av Moltas, Bekka och Fanny.(Y) och då var kl. typ 2-3?  Inte lyssnade dom på nåt jag sa om att jag skulle plugga och sova. Klagade kanska mycket då tror jag, vi kom fram till att min säng knakar väldigt mycket och att jag har det väldigt dammit under sängen.:P Men sen vid halv 4 slängde jag ut dom. då skulle jag sova eftersom vi började 7. Så blev inte så himla mycket sömn, 3 timmar.(Y) Sånt gillas ju, men tog mig upp iaf och klarade Benen på latin bra tycker jag. kunde de flesta, sen matte provet hoppas jag att det gick så bra att jag fick godkänt iaf.:P
Livet at smoeboo, yeah..;D
Nu bär jag är hemma ska jag ta´t lugnt och prata prata med mina vänner och bror.:) Folk man kan prata med.;)

I should see it comming

Sitter åter igen på mitt rum, har ljus och nötter och chillar läget.. Efter en hårt spenderande dag på skolan så förtjänar man det..;D ha, Ella och jag har planerat nattens plugg. Matte och kladdkaka och te och kaffe.x) underbart eller hur, sen får man se om det blir så. För kladdkakan vi köpte är typ halva slut redan.xD men det ska nog gå det där. Prov i matte så måste man iaf jobba.:P ska försöka fixa det den här gången.


Är så jävla läj på allt skvaller, ord, lögner, känslor..allt som hör till här på skolan. visst jag är med och skapar dem men ibland blir det bara för mycket. Just därför ska det bli skönt att åka hem. Inte för att det blir bättre  för man kommer bara komma  tillbaka hit på söndag kväll och det mesta kommer vara det samma som när man for.
Men det är det att man kan släppa taget om det för en stund. Man behöver inte gå och tänka på det. Vara upp i de´t. Försvinna från det ett tag helt enkelt.  För ingenting verkar bli bättre, inget ljusnar upp eller blir utklarat.
Inte för att det skulle hjälpa i vissa lägen men, gjort är gjort. Det får man stå för, det är en själv som skapar sina problem. Då får man ensam försöka fixa dem också.
Man kan inte gömma sig och tro att allt ska bli bra med tiden.Att folk ska glömma, så är det inte och kommer aldrig att bli.. Du förstör för dig själv, så fixa det igen! hur många gånger du misslyckas, så igen och igen!

yeah..;D


Skolaa igång

Ha, var lite trötter denna morgon. Satt det mesta delen av kvällen och pluggade. Fast gjorde ganska mycket annat än å plugga. Det bästa var ju endå att jag pratade med Lovisa i över en timme..;D sånt gillas.Mitt golv var iaf ett bra ställe att plugga på. Drack en 1.5 liters hallonsoda oxå.(Y)  haha, kvällen flöt på helt enkelt. Dock irriterad och glad på samma gång.
Hade geografi provet nyss, det var faktiskt ganska enkelt så det var lunch. Var bara nån fråga jag inte riktigt kunde och chansade.;) TP förstår nog ger mig bra betyg..;D haha,
Snöar och blåser ute, det är usch att springa över gården till lektionssalarna, men med jacka på så går det så kart..;D Ska snart pallra mig ut igen, spanska. Som känns  helt onödigt att gå på. man kan ju alltid göra som ella och sova. men det skulle inte se bra ut..;D   nä, ska dra mig dit, sitta och blunda och nicka när han frågar. Grett de..

You can bring me your girlfriend and meet me at the hotel room, de var helgens lååt..;D

Give me your best shot

Blidde ingen fys träning ikväll, ingen skulle dit så hoppar jag med..x) löjligt men ja. Kan ju plugga ist, det låter väl trevligt. Första lektionen imorgon är geografi oxå så..Får väl ta och se till så det sitter. :P Ska sitta på mitt rum och plugga, tråkigt och alla ser en som en person som sitter på rummet, men det är faktiskt då man pluggar bäst.:) för och med sig själv. Enkelt. Och så är det ju bara för en kväll..;) haha

Jag blir inte direkt förvånad, har slutat att bli förvånad. Men alla jävla saker som händer. Både positiva och negativa börjar få mig att undra igen. Man börjar Tänka och så man är fast i skiten. Det släpper inte.
Hur mycket man funderar kommer man endå inte fram till något vettigt svar, nån rimlig lösning.
 

Smooking a lot of ciggarets

Har blivit sårad! djupt sårad, hur kan man ens säga en sån sak.? vad tänker man med igentligen,  att folk ens kan slänga ur sig e sån sak. OCh sen skratta åt det. och upprepa det hela kvällen? Fattar han inte att det gör ont. Känner mig kränkt, att Rasmus ens kan slänga ur sig en sån sak upp i ansiktet på mig, att han ens kan säga att jag är en NV:are. VAA, att jag ser ut som en nv:are.  Det är djupt förnedrande. Ta inte upp ni nv:are men fan eller att jag är, skulle vara en nv. Fan asså.;) bara för att natur är en "plugglinje" betyder ju inte det att inte vi sp:are har plugg att göra.. haha, så fail..x)

Har varit i sundsvall  idag ensam. Bara för att inte Ella orkar kliva upp kl. 10 så fick jag åka själv. Men klarade mig fint förutom att jag nu är pank, det skulle ju inte förvåna mig att jag ens skulle kunna köpa ett mjölk paket.^^ Har endå inte köpt så mycket.men jaja..:P  Mina föräldrar får bistå mig om dom vill att jag ska kunna ta mig hem och för helgen.(Y)  Sitter och äter lite chips som är kvar sen helgen som oxå var min frukost. Ska dra mig ner och äta nån macka sen.;)  Sen är det väl träning ikväll..
Även att vi kanske från och med hösten måste dela rum med någon, bo två och två. Det kommer inte finnas tillräckligt med plats. Visst det låter kul att få bo med en kompis, men faaaaaan va läj och irriterad man skulle bli på varandra. MAn skulle tillslut hata varann, nää.och att dela på en dusch och toa och allt när man är van vid en egen och stort rum? slänga sakerna direkt på golvet när man kommer hem, sprida ut sina saker över hlea rummet. Om man nu ska behöva dela kommer det bli trångt! hoppas man slipper.:P hehe, men det visar sig väl..



I try to find words

Alla verkar depp ikväll. Dött överallt och ingen ute typ. Pluggar exakt alla eller? visst blev inte som planerat.:P men det är ju inte hela världen. Även om det hade varit bra, känner att det hade behövts nu. Vet inte varför men skulle ha kommit "bort" från allt ett tag, inget vidare sätt att lösa det på men det duger gott och väl här.
Sitter och lyssnar på "min låt" Långa nätter med Melissa Horn. Hon är verkligen bra!
Sitter för mig själv just nu, skönt det med. Men man tänker för mycket när man är ensam. Det är inte alltid bra, inte är det kul heller. Man kommer endå inte fram till något.Vet inte hur jag ska göra. Åker hem på torsdag tror jag, känner att jag inte orkar igentligen men vad ska man göra här? kan vara kvar, men vet inte hur  Ännu en låt av melissa. Har inte tänkt på det förrut men hennes texter är så bra. Verkligen låtar man kan lyssna på och kanske förstå?Känna igen sig själv? För ingenting verkar lösa sig, ingeting verkar bli bättre. Hur många glada stunder dagen endå har så kommer det fortfarande vara kvar.!
Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
aa, äär vad jag kommer lyssna på resten av kvällen. passar. jävla bra. Nu tjatar jag om det, men har fastnat nu och lyssnar på hennes låtar bara typ.:P det kanske ni har fattat, Det enda som spelas.haha..x)
nä, nu tar vi något annat.;) ska inte bli en ond cirkel.
Har på mig världens coolaste mössa, jämtlands färger.;) fett cool är den såklart, snodde den av pontus han får kanske tillbaka den sen ikväll..;)   Nä, ska förflytta mig till sängen tror jag. Skönare att sitta där..haha,  blev lite gladare nu, blev avbruten med Maja. och planer för helgen finns..(Y) det är bra det, ska försöka mig på att plugga nu tror jag. och såklart ha datan brevid mig.;)

Tee time<3

Tee i c- köket det var länge sen. Eller typ förra veckan då men det är evigheter sen de..;)
Johanna räddade oss med hennes vattenkokare, s jag slipper ställa mig med en kastrull, ja lovisa det är tufft..;)
Helt underbar kväll, grabbarna grus vette jag fan vad dom fick i sig. Rasmus och Chaplin´, helt crasy..x) Skratta som fan, vilket kändes skönt. Var ett tag sen man fick skratta så  mycket, inget smil på läpparna utan stort flin och höga skratt. Även ögonen var med i skrattet, det känns bra..;)
Vilken kväll, ska nu varva ner lite. Läsa lite geografi och sen soova. Kl är rätt så mycket. Måste börja vrida lite på dygnet. kommer ju inte orka annars, hehe..^^
väger fortfarande mellan att åka till sundsvall på tisdag eller gå på extra matten..x) hehe, borde det ena men vill de andra. hehe, vi får se när jag vaknar då.;) Men night folks..<3

What the fucking fuck

Så änntligen har jag min data i min ägo igen, efter att den varit inlåst hos Ella heeela morgonen. Hemskt hemskt ensamt har det varit.;) haha helgen har varit fuckad, fast på ett bra sätt. Eller det bror på hur man ser det. det fanns bra stunder och lite sämre stunder. Som alltid..  Inte värt att prata om.
Eftersom det är söndag och pluggdag,  så borde man ta sig och försöka plugga som jag sa att jag skulle göra. Har dock läst några sidor i geografin men tror det krävs lite mer från min sida ikväll. Ska skärpa mig.
Imorgon är det måndag. Och Kanon och Malin fyller år.:D grattis till dem, då blir det kul. och som pricken över i´t så är vi ledig på tisdag.(Y) det gillas, sen går vi bara onsdag och torsdag. går alltså bara tre dagar den här veckan.det är nice. Nojjd tjej Även att jag har fått lite pengar från mina snälla päron så kanske blir sundsvall nåndag? Och att det ska börja en ny tjej i vår klass.:) Sandra hette hon, bara pratat lite med henne dock.
Men det är kul när det kommer nytt folk. en till i småbogänget, familjen och clanen allt vad vi nu är.;) haha

Även, jag har funderat. tro det eller ej.;) Men, jag tror man växer som person när man bor på internat. Man mognar. visst man gör massa fel och krånglar till det. Men man lär sig av sina misstag,eller hur?  Man får känna på livet, man gör sina egna val. Antingen hänger man på eller så säger man ifrån. Man lär sig känna sig själv bättre, man får nya sidor som man inte haft men man lär sig kontrollera dom oxå. Man får erfarenheter man aldrig haft innan, man kanske inte märker det men det är som ett eget öitet liv här. Det känns så, som man alltid bott här, eller att ens liv startade när man började här. Brukar säga att jag har ett liv hemma och ett annat liv här. Det känns skönt att tänka så, kunna välja och bytas av ibland sådär.  Medans man är här så slappnar man av och lever "livet" sen när man åker hem till sikås så är det andra delen av livet man lever.
Svårt att förklara men kan inte hjäpla att min tankar vandrar ibland.;) och då hjälper det att skriva av sig. oftast.

Men ha en fortsatt trevlig söndag kväll gott folk, ska nu ta och öppna geografi boken ännu engång.(Y)
 the smoeboo corridore<3


Alone is the word

 lovisas vakra, snälla och gudomliga inlägg, blir det svårt att klå  det. haha, tack vännen..;D<33


Lyfte på huvudet imorse vid 11-12 tiden, men nä faan tänkte jag. Och blundade igen för att sova en liten stund till,vaknade då halv 3 ist. Bättre tid tyckte jag. Klev då upp och tog en snabb dusch för att sedan äta en god frukost. Fast vår vattenkokare är bort så det går inte dricka te. för inte orkar man ta en kastrull och koka upp vatten inte.;)  hehe, men mackor går bra det med, och juicen var underbar.xD  hehe
Lördagen lär väl släpa sig fram, dock har ju större delen av dagen gott men kvällen brukar ju vara lång och natten den med. Vet inte vad som händer, hemmma kväll tror jag nog.;) Men ska dra ner och se om min tvätt är klar. Ska tvätta en hel del nu.(Y) see ya..:D

KING LOUIE MAKES A PRINT! Här också.. med samma vanliga fantasilösa rubrik (Y)


Saris Andersson, sommaren -09

Saris och Isabelles rätta jag, haha <3

Gulligt, väldigt gulligt :D

Ior, elkabel, Saris. -07 nån gång?

Saris, nyårsafton 2009-2010.

Här vart lite kort "Saris genom åren". Jag har fler bilder också, men jag tror hon kanske blir lite sur på mej om jag laddar upp dem. :D Hon befinner sej iallafall.. öh.. x antal mil här ifrån, men jag fick skriva gästblogg iaf. (Y) Som hon kommer läsa imorrn. Eller idag. Med tanke på att klockan är efter 12. Som vanligt har jag svårt att komma på vad jag ska skriva. Alltid svårt när man får fria händer med nån annans blogg, mohahaha! ;D Men jag ska komma på nåt.

När Saris och Ronjis kommer hem till Sikås igen, vilket lär bli på sportlovet (?) ska vi bjuda på semlor har jag hört. Jag åt btw det för en timme sen kanske. Mycket gott!!

Nu ska jag skriva nåt snällt om henne.. Hmm, svårt.. HAHA, nejdå! :D Hon är min partner in crime, SG-partner (samt 3 andra underbara människor <3) , bästavän som jag kännt sen barnsben! <3 + massa annat.. Uuunderbart! Ni som inte känner henne har vääldigt otur, mhm! Stackare. :)

Jahapp. Det där var ju lite kort om Saris. Ska jag ta lite om mej själv nu? HÄR hittar ni mej. Hehe. Där finns allt ni behöver veta.. not..

Jag lovar på hedersord att jag ska göra flera inlägg här. Höhö. Då ska jag komma på nåt smart att skriva. Nåväl, nu ska jag sova eller nånting! Duktig_chey :D Latero!

P.S. )"%"¤Y%()4yt¤T)ihg€£€@$€!!! Jag tog liiiite för stor storlek på bilderna, men det är inget jag orkar fixa. Glömde för en sekund bort att det här inte var min blogg, haha! (Y)

Ljuset vid tunnelns slut

vilken färg har själen?

Sitter och äter en apelsin och funderar på..ja lite allt möjligt. Det är ju helg nu så man känner sig lite avslappnad. Man varvar ner och tar det lugnt. Har lyckats bra hittils med en låååång dusch.^^ det sitter aldrig fel, eller tills varmvattnet tar slut.
Har kommit ikapp i matten oxå, det var det vi hade sista timmen så resten av kvällen är inte förstörd. så slipper jag jobba matte i helgen.(Y)
Fast söndagen är ju endå till för plugg typ, och vi har ju prov till veckan så kanske är bra att plugga då.
Funderar på att ta mig en tupplur, det låter inte helt fel, fast det kändes jobbigt.:P



Tänk om livet hade varit annurlunda, att de som hänt aldrig inträffat? Om man hade handlat annurlunda den gången, om man hade valt en annan väg. Vart hade man stått då idag?
Känner att det inte är värt att tänka på igentligen men, om man hade valt något annat, om småsaker som man inte ens minns hade blivit något stort? Hur man själv ser på saker och ting, om ens syn hade ändrats. Om man som person hade ändrats. Man skulle säkert inte tänka på det. Men man förändras mer än man tror. Man kanske inte ser det själv men det syns mer för andra personer. Vissa förändras inte alls. Så hur ska man veta om det är bra att förändras, om det är bra att bli annurlunda än vad man var förrut. Vilka skulle märka något. Vilka skulle inte..
Dagarna känns likadana, hur ska man veta när man förändras, när man dras in i det.? 

Broken

 I still alive,
A can´t apologize anymore
I have to go

Nu känner man att skolan börja dra igång. Prov planeras in vecka efter vecka, dag efter dag. Känns som vi kommer ha prov ända fram till sportlovet.
kul man kommer ha fram över. Ska försöka plugga lite nu, ska göra instuderings frågor till provet på onsdag och vi fick papperet idag, vi har inte ens gåt igenom det. bra säger jag.(Y)
Redovisning idag oxå, kändes dåligt, långt och tråkigt. Så tappade jag bort mig.haha FAIL. men har gjort det nu iaf. s¨nu kan jag släppa det.:) ta tag i nästa grej...-..- men har fått till spotify, eller Chaplin har..igen...
så nu spelas det musik så jag kan plugga lite. Bäst så,´bara så det funkar, då man får något gjort. Kanske..
 Ihelgen hoppas jag på sundsvall, ska försöka hitta lite grejjor. vilket hade varit bra, har ju snålat med mina pengar nu så jag kan köpa något.;D
Annars har jag inga planer, eller kanske outalade planer som igentligen alltid kommer vara inräknad eftersom det är helg.(Y) aja, ska plugga, läsa och kanska sova nu i eftemidda. eftersom Ella och Annika åkte in till sundsvall roar jag mig själv nu i nån timma..;D mohaha, men kul kan man ha endå, Inernat för f*n..^^
Men ska få det där gjort nu, lika bra. så jag slutar tjata om det sen...


    


The sun is burning, but there is no sun

haha, nu är det så där tråkigt väder igen. Grått och tråkigt. Och vaf får man för humörs då, jo grått och tråkigt. Man blir trööt och läj igen. Känns som vi redan gått flera veckor. Känns som vi aldrig hade det där jullovet. Känns likadant att ha kommit tillbaka. Alla problem, händelseer som blev kvar, som man trodde hade suddats ut är tillbaka. Eller så hade de aldrig riktigt försvunnit. Bara legat och väntat  och blivit större. Men den här gång var man mer fysikst och psykiskt beredd. Lovet som känns som vi aldrig har haft behövdes. Känner det, men börjar bli lika trött och sliten igen. Snart kommer jag väl stå där jag stog förrut! På gränsen mellan att bara skita i allt, och kämpa in i det sista. Tro jag kommer hamna där vid slutet av terminen i vår...

Även att spotify har blockerats av adiministratören(?) fast känner mig inte irriterad över det just nu, det orkar jag inte. Så lyssnar på neew moon soundtrack istället..:) Bra skiva, bra låtar, bra texter, bra film..
Har packat träningkläder, träning ikväll kl. 8 till halv 10. lite sent men men. Blir säkert bra. Har inte så himla träningsvärk idag. Hade spanska prov idag, hann göra alla sidor, fast inte alla uppgifter. Hoppas på ett G iaf, orkar inte göra omprov. Ska laga middag om en timme, makaroner(Y)  ska kanske försöka plugga lite på geografin, om jag ska ändra något eller inte. Har undsluppit redovisningen hitills. Blir säkert jag imorgon så.
Börjar få ont om pengar även, ska försöka spara och vara snål. Men köpte schampo och balsam idag för 20 kr. det kallar jag att spara..:) haha, blir nog sundsvall ihelen. ska se om jag hittar lite grejjor..:) sen får man leva fattigt tills man ska hem..^^ Det kallar jag bra. Men så äre..

Hard to say good bye

Sovmorgon idag, sköönt att sova ut. Fast vakna vid 11 tiden, sedan somnade jag om dock om igen;) sen drog man ner på lunchen  och sedan vidare till sundsvall en snabbis. Gjorde inte direkt nånting vettigt. slösade bort 70 spänn på att fixa glasögonen när det ska vara gratis.-.- irriterande tyckte jag.  Sen for jag hem efter 40 min i staden.(Y)
Fotbollsträning idag även, fys hade vi och vet inte hur många gånger jag höll på att döö..;) kommer ha en härlig träningsverk imorgon. Och då är det också träning fast då ska vi spela fotboll.
Skönt att komma igång igen.;)
Nu känner jag mig kanska lam i kroppen och trött, ska försöka plugga lite spanska sedan sova. om vi har tur så.!
HAr inte direkt nån större blogg lust nu, så detta är ett drygande inlägg som ska få tiden att gå och för att jag ska uppdatera..x)
Ska nu ha en lugn kväll, ska inte gå på dansen som är i A- salen. bara jobbigt..


 En väldigt Gamla Fula bild på mig..(Y)

Cha cha bloggen

Hellooou, har inte kunnat uppdatera i helgen så därför har jag inte kunnat skriva. Nåt fel med internet heller något på datan hemma.
Lördagen var bra, först ensm hemma ett tag sen kom Lovis och gjorde mig sällskap. vi beskådade 2012 och åt chips och drac bubbeldricka.;) sov hos mig gjorde hon oxå.(Y)<3 Sen på söndagen så begav jag mig till farmor där jag städade. Hon har ett ny opererat knä så, men tjänade en slant så det var ju värt det..för pengar kan jag behöva..x)Sen bar det av ner till torpshamar, där kvällen tillbringades med lite humörsvägningar. Och det slutade med att jag inte kunde somna utan låg vaken till säkert 4.
Dagen idag har flytit på, imorgon är vi lediga och Annika fyller år..:)
Det händer grejjor hela tiden, tror aldrig det är en lugn stund här. Alltid händer det något nytt när man tror det värsta var över. Att det skulle lugna ner sig. Det totalt överrumplar en, chockar en. Det var något jag inte trodde.
Trodde skulle hända, hoppas att det ordnar upp sig...<33
ska springa iväg nu, så.. bye bye bloggen..;D

We all became friends

En konstig fredag har det varit. Fast endå en bra fredag.
Först vaknade jag halv 12 och tänkte faaan, jag skulle ha tagit ut melina. Men ser istället en lapp när jag kommer ner att min lilla mor har tagit ut hennne. ^^ Så jag ser ett avsnitt av Merlin som jag trode var från säsong 2 men som var från säsong 1. Kom jag på senare.
Sen har dagen gott. Hunnit med lite av varje. Även varit på fotbollsträning i hammerdal:) det var kuul, var evigheter sen jag spelade. Med laget också, även om vi  inte var så många. Sen blir det att träna nere i Torpshammar.(Y)
Sparkade till Rosita där vi två hade en mysig kväll och kikade på New Moon..;D<3 men nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, efter att ha lyssnat på lite musik.:)







Bilder från i somras på Melina..:)<3


Home again

Efter 9 timmars "resa" så är man hemma.  Det första är att tåget stannar typ 3meter från stationen och jag vet inte hur länge den står där med ett trasigt lok. 1 timme tror jag vi väntade, sen sa dom att vi inte skulle kunna komma vidare med det tåget så ett annat skulle komma och hämta oss om en halvtimme. Så där sitter vi i väntan på attde nya tåget skulle komma.. Kul kul. lite irriterad man var sen, mitt tålamod är inte så bra.
Sen hämtade det nya tåget upp oss och då vet jag inte hur länge vi stod stilla där men  vid 5 tror jag vi började rulla igen. Den här gånge komm vi bara till Bräcke där vi skulle få ta buss till östersund. Roligt. Kom väl fram 7 i stan där jag fick vänta på bussen i en timme på busstorget på en bänk. Och med en massa fjortis ungar springande runt. Irriterande och störda ungdomar. Så var väl ändå inte vi? nää..
Buss till häggenås där jag blir upplockad av mor. Så där slutar min resa och en dag som för det mesta bara innehållit otur. Allt för ett par fotbollsskydd och ett par skor!haha. Men ska vara en duktig flicka ihelgen och sitta hemme och plugga matte.(Y) en stund iaf. Har även med mig New Moon, 2012 och harry potter och halvblods prinsen med mig hem, som jag lånade av Ella som hon köpt i Thailand.;D<33  så ska se dem tre ett antal gånger i helgen..Det får nog dagarna att gå också..^^


Supertramp

Alla glad människor ute i världen skulle behöva en kram..

Min lilla älsklings Rosita har fixat min layout(?) snyygt. Och tack ennu en gång..<3 Imorgon är det torsda vilket innebär att vi har idrott kl. 7 så ska ta och gå och lägga mig. Åt tårta nyss, pannkakstårta och nån tårta med philadelpia och digestive kross. Got gott..^^ Och grattis till Kajsa som var den som fyllde år.;) Så nu har jag ont imagen.x) men det går över när man sover säger vi. Imorgon blir det att åkka hem! men bara för att det är långhelg vilket jag inte trodde det var och för att jag måste hämta grajjor. Mest fotbollsskydden och skor så jag kan vara med och träna.:) så då kan jag lika gjärna ta med allt nu. Annars hade det varit himla onödigt att åka hem. Kom ju hit i måndas. Men tur att det inte är så långt iaf. Sen kanske jag åker tillbaka lite tidigare, men det är dock bara en tanke som jag brukar säga varje söndag men som aldrig sker och tar det sena tåget.;)
Öppet hus har vi oxå på lördag. Så lär man väl behöva städa, och är inte så sugen på det heller..
Men men, småbo klarar sig säkert, eller nästan utan mig en helg mer eller mindre..;)
Så ska krypa till kojs och försöka mig på att sova..


Jämtland jämtland, jämt och ständigt..

In this moment, I will be me

Dagen efter igår är det.(Y)
Nä men tog mig upp imorse vilket jag tydligen inte trodde igår och sa till flera personer att min klocka inte skulle ringa och dom skulle väcka mig. Men som tur var hade jag fått till klockan endå så den ringde. Vilket var tur för ingen väckte mig..:P
Nog nu, vi har slutat och jag vet inte vad jag ska hitta på. Ska stääda mitt rum iallafall och duscha men det kan man göra senare. Ska välja nytt individuellt val oxå. Men vet inte vad jag ska välja,  kanske dyk men får se.
Och idag hade lilla jag fått post.^^ och vem var det ifrån, joo  Rosita..;D glad glad.<33
Även att fotbolls träningen här i torpshammar har startat, ska börja träna. Fotboll på tisdagar sen var det fys 2 gånger i veckan också. Haha, kommer ju ramla ihop säkert. Har ingen kondition och har inte tränat typ sen i somras.x) Kan bli kul, men jag har glömt skor och skydd hemma så kommer ju inte kunna vara med på ett tag.:P För har inte direkt nån plan på att åka hem, men få hitta på något så det löser sig.;)
Ska nu ta och se vad Ella och Annika sysslar med, så chaa...:)



På andra sidan gryningen

Första skoldagen idag då. Att komma fram till småbo igår var underbart, träffa alla människor, folk i klassen. Man har faktiskt saknat dem.
Tillbaka i mitt andra liv nu, livet här är så annurlunda än livet hemma. Iaf känns det så. Man gör saker som inte borde eller skulle ha gjort.:P
Vi kan ju säga såhär att natten var bra men slutade med att man gick och la sig kl. halv 5, lite yr och glatt humör. På en måndag. Men orkade mig upp imorse iaf, Vid halv 8. Började med att packa upp allting, tro det eller ej men..:P
Till frukost blev det en mandarin och en kopp te då jag trodde/hoppades att vi inte skulle ha nån profil idag. Fast vi hade datakunskap,så slapp tyvärr inte undan så kunde inte få krypa ner i sängen och sova några timmar till som jag intalat mig själv för att ta mig upp. Btb, så hatar jag redan min väckarklocka! Kommer slå in den i väggen tillslut. Men vaknar gör jag ju iaf.
Seg dag men slapp vilket är perfekt.:) Fick även veta resultatet på sjukvårdsprovet vi hade, och fick VG där så är helt "Nojdd".
Sen må jag kanske ta och vandra ner till coop och köpa lite frysmat.Och har 120 kr kvar på kortet som jag ska leva på ett tag.;)  Även att det nog är lång helg denne vecka, så slutar på torsdag vilket gör att det är kort helg nästa vecka så får se om jag åker hem då eller stannar och åker hem veckan efter det istället.:P
Så livet kan bli..

She walked through bullets and haze I asked her to stop, I begged her to stay But she pressed on So I lifted my gun and I fired away.

Sista dagen hemma, sista dagen på jullovet.;)
kl kvart över 7 hoppar jag på bussen och lämnar sikås för denna gång.Kommer fram vid halv 11 ikväll till småbo. Det kommer bli trevligt, träffa alla igen.
Men jag som skulle vakna tidigt, iaf vad jag hade tänkt vaknar halv 11 och drar till stallet för att släppa ut Melina. Men som tur var är honredan ute..:P Så jag tog en rid tur istället i det härliga väder. Var 2,2 grader kallt när jag vaknade. Skönt med lite  mildare väder. Hade med mig kameran så fotade lite. En bra rid tur var det och det kommer dröja ett tag till nästa gång. Stackars melina..;) haha
Sen drog jag mig hemmåt och där väntade hunden på en promenad. Men efter det kunde jag ta mig en dusch och äta frukost vid halv 2. En god frukost.^^
Sen började jag med packningen. Det får iallafall plats i två väskor.:P Men gjorde som Ronja och tog kort på min fina, underliga packning som jag skall ha med mig.



Lägg märke till siikås honung!x)<3 haha

Kommer sakna dessa kvällar i sikås med mina brudar. men när man dra sig hem nästa gång och i framtiden skall det göras om och om igen. Varjekväll kanske påminner om varandra men så är det inte. Varje kväll har något nytt och unikt, något roligt som gör den kvällen till just den kvällen.  Det är därför det känns skönt att komma hem igen, man vet att där finns de alltid . Ni finns här och er kan man prata med, er behöver man inte prata med. En tystnad med er säger mer än tusen ord.. Allting behövs inte jämt när man har er..:)<33

Fotade ju lite idag och igår, så när jag endå håller på kan jag fortsätta ladda upp lite bilder.;)

Sööt Melina..^^





Oredigerade bilder, så klaga inte på kvalitén.;D


I will be a princess

Söndag behöver den beskrivas?
Fast var uppe med tuppen kla 11..;) Varmt väder eller vad, En mysig rid tur med pållen tillbringade jag idag, sennär jag vandrade hem var det sånt fint väder så jag blev pepp på att åka i jens jonsa..:) Drog med mig syrran och lill brorsan bort till backen. Hunden följde oxå med, helt knäpp. Men kul var det, årets första åk där.
Men dock dog kameran efter två bilder så hann inte fota..-.- Precis när jag var sugen på att ta kort också,. Perfekt, men batteriet laddas nu så ska föra över bilderna..;)Alla två..
Ska inte vara uppe så länge till, ska försöka klivs upp i någerlunda bra tid imorgon. Har läst ut en bok nu ikväll och jag började på näsya. Typ de enda positiva. Imorgon blir det till att göra allt som skall göras. Vilket kommer sluta med att jag sitter och gör ingen ting.. Alldeles Åsome..<33

Känns som halva livet har gått och man har andra halvan kvar!

I går var det dans i häggenås. Brukar inte vara något för mig men med brudarna blev det såklart en Åsome kväll. Det var dans, snack och träffat folk som man inte sett på hela lovet och på ett väldigt bra tag..:)
Att det var 30- förstörde inte inte kvällen. Fast det var lite kallt när man var ute och sen kl halv 4 skulle gå hem från bussen..^^ Men nog om det, en ennu underbarare kväll var denna. Hos Ronja. En SG kväll alltså plus Malin.
Sista kvällen så det firades med att vi drack en hel del TE, 4-5 kannor tror jag vi drack sammanlagt. Vilket slutar med att man är kissnödig och tycker det är varmt. Men en trevligkväll såklart. Det kommer inte bli några på ett tag nu men ser fram emot nästa gång.<3
Hr kommit hem, som är uppenbart, sparken var min kompanjon och det var väldigt sjärnklart. Vilket var ganska fint.^^ Vilket gjorde den mörka långa vägen hem inte lika fruktande..;D Fast det känns alltid skönt när man är innanför dörren.
Det är söndag. Imorgon börjar alla skolan och jag kommer tillbringa den dagen hemma oc h göra allt och ingenting. Packa ska jag väl ta och försöka med, se hur många väskor jag får ihop. Högst 2 + handväskan. Annars dumpar jag det och tar det nästa gång. Jobbigt att släpa på flera tunga väskor först till bussen, sen till tåget och sist uppför den välkända, redan icke älskade backen upp till Småbo. Får be nån stackars människa bära det åt mig. (Y)
Men kommer sakna er i sikås, det har varit skönt att vara hemma och umgås med bara er, man har börjat vänja sig nu.suck. Och kliva upp på mornarna kommer bli svårt, fast har köpt en väckarklocka. Som låter förjävligt så jag kommer få ett väldigt bra morgon humör framöver.(Y)
Men, ska inte sitta här så länge, ska försöka lägga mig lite tidigt ikväll, eller så får det bli i morgon. Det låter bra..

Välkommen Hem

Har vandrat hem från Ronja, en fin fint sikås kväll har det varit. Dock 36- ute. Men med "björnfittan" och en hel del varma kläder tog jag mig hem helskinnad..;)  Inte så kallt var det, fast mina glasögon immades igen så det gick inte se så jag fick ta av dem, fast hjälpte inte så mycket. Ögonfransarna var frysta, och håret vitt och kanten av mössan och halsduken lika så vilket skymde min sikt. För att vara ärlig så höll jag på att hamna i diket några gånger. Men så smart som jag är förlitade jag mig på mina fötter..;Dhahaa
´Men Åsome kväll,natt, morgon? Bra star för attt vända tillbaka dygnet på.(Y)
Ska nu ta mig en titt in på facebook, sen blir det näs spray sen raka spåret till sängen.^^
Även att pappa klev upp nyss. Hann komma tillbaka med mössan iaf..;) G´natt på er...

Give me one reason

Torsdag. Kallt. Hemma. Själv..(Y)
Passar mig perfekt idag. Man får sitta inne i värmen med mysiga kläder och musik i bakgrunden när man gör något annat än att sitta vid datorn.:D Det är 33- ute just nu. Var nyss och hämtade posten i långkalsonger.(Y) Lite dumt, sen tog jag en snabb titt på fåren. Tror det kan dyka upp lamm snart. Hemskt att komma till världen i denna kyla! Pappa berättade dock att när han började på sitt jobb 86 då var det c. 42 eller 48 grader kallt ute. Då kan man säga SVIN KALLT! Att man ens tar sig ut, att ens bilarna startar då. huwa, säger jag. Tur att man sover ett tag, för då märker man inte hur kallt det är på morgonen. då det är ännu kallare..^^
Imorgon är det fredag, då bli det roligtvis dans i häggenås. Men om det är så är kallt skippar jag nog det... kanske..x)
Har bakat drömmar idag..:D Gott, fast det blev lite trångt på plåten så de blve lite ihoptryckta kakor..^^  så om nån kommer förbi så bjuder jag på drömmar, Värt att kliva ut i kylan för säger jag..;) haha
Nä, ska ta och njuta av ensamheten i huset och läsa  Frida som kom med posten och smaka om kakorna blev lyckade..Tjaao..:D

Vackraste i vackrast de e du..:D

Idag har jag varit till stora staden, klev upp halv 8 vilket var lite jobbigt eftersom man nu är van att sova hela mornarna. Det kommer bli svårt nästa vecka när man ska börja kliva upp tidigt varje dag.!
iaf, pappa skulle köra farmor till sjukhuset där hon ska kolla sitt knä som hon ska operera nästa vecka så jag dumpade dem där och vandrade ner på stan. Lite folk var det från början, men man hann inte mer en in i en affär sen ut för att se fulla gatan.:P
Köpte en Tröjan jag hoppades på att hitta,(Nojdd)sen en t-shirt från monki, 2 nagellack, halsband och örhängen. Sen en dålig sak till min bror som jag lovat att köpa.. En bra dag. JAg mötte också två underbara personer från Skolan Ofelia och Christian..:D:D:D Det gjorde min daaag..<33 Nu kommer jag klara veckan ut innan man fåär träffa alla igen..;D
När jag sedan blev läj och tyckte det var för kallt vandrande jag tillbaka till lasarettet, efter en lite orientering och ett tagds tänkande vid hissarna hittade fram. Men om jag hade vetat att vi skulle få vänta till halv 5 innan det var klart skulle jag ha strosat runt på stan, hur kallt det en må ha varit! Hur länge får man inte sitta och vänta, usch jobbigt..-.-
Nu har jag även bytt till halebop.(Y) 3000gratis sms nurå..;D borde bli billigt framöver för pappsen..
Men nu drar jag upp till Nilsson´s place. It´s time for Sikås Gamblers.<333 Vilket kommer bli min kväll denna tisdag. Och imorgon är det röd dag, så alla är lediga..:) Fast det är vi ju redan, men alla andra udda människor som jobbar..:P

Åter till Cold Mountain

Såg den filmen igår, tycker den är bra, riktigt bra.  Lite seg dock eftersom det tar typ hela filmen innan han tar sig hem till henne. Men den är fin.:) En liten kul kväll, min syster kommer med lite roliga kommentarer till min bror som nu faktisk har lämnat sitt rum.(Y) S: Jaså, det är du som står här idag.!
S: Jonas, du följer aldrig med på Hotell. Man kan bada, basta, sova. bada på det djupa, du gillar ju att bada på det djupa jonas.
Hehe, lite sånna här smått roliga kommentarer som hon gett honom. annars har hon bara varit allmänt störd under hela dagen...:P
Lite kul var oxå, Jonas kom ner och sa till mig att nu hade vi inte pratat på två dagar. Så vi börjar ju med vad du gjorde i helgen och då syftar jag på nyår..x) haha, rätt på där. En trevlig pratstund blev det dock när den den slutade med datorer..(Y) 
Min familj kan vara konstig ibland. Ingen har aning om nånting och lägger sig i och alla kommer med kommentarer till varandra när de inte ens är iblandad i samtalet.x) <33
Detta var andra inlägget för kvällen.x) fast ett tredje blir det nog inte, ska faktisk gå och lägga mig tidigt för ska upp imorrn och fara till stan ju..xP så ska ta och gå och duscha och leta fram lite grejjor pengar tex  som nog kan komma till användning..;)

Man ska suga i sig kunskap, eller låta den passera förbi en

Idag har jag inte gjort ett skit..:D Men det känns endå bra på något sätt. Har faktisk läst lite, har ju bara ett 10 tal böcker kvar av serien som är på c.40 böcker ung.(Y) Man har ju nästan bara tid nu när det är lov, att ge sig tid att läsa. Kommer bli jobbigt ingen när skolan börjar, stress åter. Men varför klaga igentligen. Sånt kan vara bra och nyttigt ibland..x) Nu kändes det där konstigt att skriva, till och med att tänka det. Det är lov för satan.... ;)
Finns inget som heter så då heller......
Imorgpn blir de stan, ska se om jag hittar den d'r tröjan på HM som jag såg föruut..:P Sen lite smått ego shopping.^^ Perfekt.

Tell me everything is a game and make it go away

Hur ska jag förstå när det blev så här
Hur ska vi leva när det är så här
Vad kan jag göra för att få det som det var
Vad ska jag säga,
Vad ska jag göra,
Nu när det är så här.

När man tänker efter är det väldigt skönt med lov, man kan göra vad man vill, hur man vill och när man vill.
Eller nästan då,  lyssnar på Långa nätter med melissa horn.  Långa nätter är vad det är, man kan sitta uppe för sig själv och bara vara. Eller umgås med vännerna långt ut på nätterna. Låta musiken fylla det där tomrummet av tysthet, som man själv har skapat för sig själv. Så lite men för mig så Mycket.!
Tankar och ja allt försvinner och blir till något fint istället för det där svarta och dystra småsakerna som vuxit sig förstort.
Det är i sånna nätter man släpper allt och aldrig tar upp igen. Sånna nätter som är värda någonting och nu har jag haft väldigt gott om dem..<33
Denna som dock blev en kväll tillbringades uppe hos Malin som är "back in town". En snabb visit som också är inräknad. Hur korta och spontana dom än är så är de alltid fett coola och fett värda guld..;D
Men iaf, Fint väder har dagen bringat och en fläskläpp.(Y) Stan på tisdag, ska försöka då få med min bror. Annars blir det att strosa runt själv i nån timme innan det bär av hem igen med pappa och farmor..
Men nu, blir väl uppe ett tag till, sen bär det av till övervåningen där min säng väntar..Som sorligt nog inte är lika skön längre, som får mig att sova dåligt och när jag vaknar får mig bara att kliva upp. Men den får nårga fler chanser på sig..x)

A give up forever to touch you

Hemma efter att ha spenderat nån dag hos Maja och Lovisa.. Det behövdes..;)
Lagar lite pasta, blev sugen på det. Bakis mat de. Men det duger i vanliga fall oxå, som nu när man inte orkar laga något annat till middag när varken mor eller far är hemma..:P
Nu är det cirka 1 vecka kvar av lovet. Känns konstigt. Fast skönt att åka tillbaka till skolan å träffa alla ungdomar  som man nu inte har träffat på c. 3 veckor.
Ser nu att det blev överflödigt med pasta, hmm. Min bror vill säkert ha eller hunden. Nån av dom.(Y)
Men ska inte sitta här för tillfället. Nytt åt  nya möjligheter. Så säger jag så ska se om jag hittar på något spännande för mig själv. Nån film sitter ju aldrig fel. Nåt maraton låter lockande.....


Vad ska man säga.. Ingenting!

02.42 den  2 januari. Sitter hos Lovisa där jag har varit sen torsdaskväll.:D
Nyår var helt awesome, med dom bästa ja. Det känns dock inte som ett nytt år, tiden har gått lite för fort..;D
Men men, det kan ju vara positivt med.
Men har inte tid att skriva nu, vi ska se en film och slappa som vi gjort HELA dagen..(Y)

RSS 2.0