Turn around and walk away

Glömde säga det men jag ska resa bort! Jag ska inte vara hemma på detta nyår! Jag ska flyga till Beeeercelona!
Det kommer bli awesome, varför köpa en ny dator när man kan resa en sväng.. Jag får klara mig på den gamla skoldatorn ett tag till (Y) Den duger ju trots att den laggar sönder ibland. Jag får ha tålmod. Du Måste ha Tålamod!
Men jag vill åka nuu

Men får leva i nuet ett tag till... 

Att känna smärta är att vara vid liv

Såg att det snöade imorse, sen märkte jag det när alla skrev det på facebook.. Är det verkligen så kul att skriva om?? Aja, kände lite glädje iaf för då är det snart December! = advent, julkalender, 20 års kalas och såklart Julmyys!
Dit längtar vi.
Ska fördriva min tid med att läsa något jag inte förstår men som jag måste förstå för att klara anatomi kursen som vi är inne på nu. Blir att kämpa på ba!
 
Ella berättade att hon i Mars åker till Japan, som hon längtat! Bad henne att ta med ett körsbärsträd hem till mig, men det får väl räcka med att hon petar på ett åt mig! Om hon har tur så står dem i blom när hon är där, dem är ju så vackra :´)  I min framtida trädgård ska jag ha sådana träd!
 
å, jag såg faktiskt några i Sundsvall! Så dem kan växa här!! 
^^,

Hur länge blir det vi två?

Har en usa tröja på mig
Vill tända ljus för att få mysfaktor
Ska snart äta kladdkaka (mums)
Längtar till sängen
Imorgon är det skola
 

Ja lite så ser är det här och nu.. Mina tankar som vandrade! 
ehhee!
Fast har det ganska br i soffan jag ligger i så kanske stannar där ett bra tag framöver! Har ju inga böcker så kan inte plugga.. Vilken bra ursäkt va? Jag skyller på det iaf, fast min faster förstörde det lite med att plocka fram sin gamla Anatomi och Fysiologi bok..attans..
 
 
Snart ät det vinter! Snart kommer snön! Snart börjar julkalendern!!!!

RSS 2.0