Igår är inte imorgon

"Så lämna det förflutna framför dig"
 
Har inte så mycket för mig, vaknar, går till Universitetet, sitter på föreläsning, äter lunch i en kall källare, pluggar, går hem, äter middag och pluggar lite till.. Så klart roar jag mig under tiden, så det bli kanske inte så mycket gjort av det där pluggandet egentligen..
 
Känner att jag vill fota hösten som är här, men har ingen kamera och ingen ork.. Så det sket sig ju, men kan bjuda på äldre bilder som ni troligen har sett förut..
 
 
 
 
Min fiina Melina <3
Om det är nåt jag saknar och nåt jag ångrar

Better than this

Hej jag är en "nolla". Ehe, nä men två veckor har gått på Universitetet, långa dagar och tycker det redan är jobbigt att behöva läsa i böckerna.. Hur ska detta gå.. 
Idag är sista dagen av nollnings veckorna, där av inledningen (Y) Det är intro sittning ikväll och då övergår vi till ettor som våra faddrar så fint kallade det! Läängtar typ.. 
Veckorna har bestått av föreläsningar, plugg, lärakänna aktiviteter och ett pågående smörande för Staben. Som en sista chans så bjöd vi dem på picknick i morse innan flottracet som ägde rum. Om man ska fjäska så ska man! Somsagt, vi vann inte flottracet, men vi hade då kul när vi byggde vår fina flotte som såg ut som en bår (Y)
 
"nu ska jag göra mig fin och dricka vin"

So pretty

 
 
Min kusins bröllop! Mitt första bröllop jag varit på (som jag kommer ihåg) Såå fiint!
 
 

Time is up

Sommaren är slut, höten är här vare sig vi vill eller inte.
Visst hösten är fin på sitt sätt och man får ha massa fina höst kläder. Men ack så kall och mörk och dyster innan snön kommer..
Ska börja på Universitetet imorgon. Har inga förväntningar, bara att det kommer bli svårt? Helt annorlunda från gymnasiet. Men vi får se hur det går! Spännande ska det nog bli! Hoppas man bara har kvar plugg glöden.. ehehe
 
Dags att bli vuxen!

RSS 2.0