Get back up when they Knock you down, knock you down

Så, kl har hunnit blivit 4, och gissa. Man har städat. Annika och jag tog oss i kragen och  har städat.;) haha, har hunnit med mitt rum och Ellas, hon borde vara glad nu! Väntar på att annika ska komma tillbaka så vi kan fortsätta chilla denna eftermiddag. hehe, men mer står på schemat. Men det kan vi ta sen. hela kvällen på oss.;)
Just nu skulle man vilja sova, sova bort hela dagen, och nästa och nästa. Vill inte vara här längre, kännns som man har varit här i evigheter redan och det är typ en vecka.! Drama, drama drama.... Mer behöver man inte säga.Sen finns det ju mindre saker också som kommer upp till ytan ibland. Men det kan man kontrollera.
Snart är det lov, men vill inte direkt ha lov. Jo man vill hem och träffa alla <3 men det kommr kännas ännu mer drygt hemma.  Men kan väl se det positivt då, kommer inte vara hemma så mycket på lovet. Tror jag åker på lördag och kommer hem på onsdag. Så det blir mer som en lång helg för mig hemma. Det känns bara drygt då.
Det här året har gått så jävla fort, snart har vi gått ut 1:an, vart tog tiden vägen igentligen. Känns som man inte har gjort ett skit, vart tog dagarna vägen? Man har inte hunnit med, har halkat efter.  När man tänker tillbaka så känns det som man inte har så många minnen från allt. Vad man gjorde då och när. Det känns lite mobbat. Eller mobbat är kanske inte rätt ord, Men hittar inget ord som passar.! Eller så finns det för många ord att välja mellan.
Jag vet inte, som för det mesta nu förtiden. Jag vet inte!


Ella, det är mattan jag syftar på.;) visst ser den ren ut..<3 haha

Love is my drug

Gårdagen var mest konstig. Blev lite underlig, både på ett bra och dåligt sätt. Inte en av dom bästa och humöret är inte på topp idag. Har även mått lite illa, men det går nog över.;)
Helgen har varit bra, den har blivit lyckad. Trevlig och jobbig. Det har varit blandat. Ena sekunden bäst, sen i nästa så nere på botten. Kommer bli skönt med lov. Vill ha det nu.
Men va fuck, nu äre söndag så helgen är nästa över. Idag borde man tvätta,städa och plugga. Men om någonting av det kommer att ske det återstår att se.
Vad som händer nu vet jag inte, man tar det som det kommer..:P Men hitta på något måste man, går inte sitta inne hela dagen..:)

Dina ord betyder ingenting för mig

Ett land,  ett litet ställe, ett småbo.

Det är denna tiden på dagen man chillar läget i sängen. eftermiddags vila, så om man somna gör det ingenting.
Man känner sig lite seg idag. Men det är ju lördag, de är till för att ta dt lungt och sen tagga för kvällen.:)
Det är östersundsbor på besök,  Så snäll som jag är så väcker jag dem mitt i natten. Vet inte ens vad vi pratade om riktigt hoppas dom blev glada och senare kunde somna om..^^
Nu blire snart ut och leka i snön med Annika :D:D
Bättre en att sova en sån här underbar lördag.;)


I neeeed some sleep

Kvällen slutade kanske inte som det var tänkt igår, men man kan ju inte klaga. Det var endå trevligt och en kväll att minnas. Ännu en kväll att lägga på hyllan och sedan ta ner och påminnas och tänka på..:)¨
Sen alla som inte var glada igår, se till och var glad ikväll.:) Och en sak som suger är att jag nu inte har några pengar kvar på telefonen, och det mesta som ska vara gratis inom Halebop......
Blev frukost för ett tag sen som innehöll knäckebröd och te. (Y) gött, rena rama lyxen när man hade flera pålägg att välja på.:P
Men nu var tanken att man skulle ta och sova liten stund till. Sen får man väl se till och prata med lite folk...


Ingenting

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Det är ingen mening att uppleva saker om man inte får vara två om dem.

Alla kan inte, somliga vill inte.

Det är fredag kväll snart. Dagen går fort när man kliver upp efter 12 på något sätt.. Vilket inte gör mig något, det är trevligt. Då slipper man hitta på alla stunder, då räcker det med några planer sen så flyter dagen lätt på.:)
Nu har Jesper åkt också, det är tråkigt..:( Alla försvinner typ nu. Åker hem eller slutar. Alla lämnar ett tomrum efter sig. Ett tomrum som inte kommer kunna fyllas igen, en liten saknad. Visst dom flesta kommer man träffa igen men det är inte på samma sätt endå.. aja, lifes goes on.
Just nu är mycket oklart, jag vet inte längre hur saker och ting ska gå. Vad som ska hända här näst. När kommer nästa "dåliga nyhet". För slut på dem, det tror jag inte.!
Men ska ta och väcka Hugo, inte för att jag tror han sover men kolla kan man ju alltdi..;D På bra humör måste man ju få han iaf..^^


The first

Ja Ella. Vad ska vi berätta. Vad vill du veta, låt mig säga en sak: Du vill inte veta..!!;) haha, gåddagen skall man inte prata om. Den slutade som den slutade, ditt rum är inte nådigt. Tror i kväll att vi sover i våra egna rum, men vi tar hand om dina nycklar en då. Och lovar att vi ska tvätta  sen, även mattan. Och du ska inte lyssna på Hugo, han bara ljuger... '
hehe, ;D
Så det kan gå... Men men, kom upp imorse och gjorde provet. Gick väl sådär. Men hoppas på det bästa. Sen blev det iaf sängen igen. Man somnade om och soov till 1. Blev en väldans god frukost av det man hittade..;)
Dagen lär väl släpa sig fram. Fick just reda på att det går somna stående i duschen. (Y) haha


HEJ ELLA..:D dden bjuder dom på...


It was Awesome

Torsdag = med helg snart här på småbo. Det gillas. Och det är ganska lyxigt att vi har längre helger varannan vecka.:) Man känner sig lite bortskämd också, men det är inget att klaga över liksom. En hel fredag utan skola är nice, man kan tänka på alla andra små barn som går i skola..^^
Fast dock måste jag upp och göra prov imorgon bitti..-.- Så där förstördes min glädje över tidig helg. Så man kan inte vara uppe allt för länge ikväll och njuta av helg. Men efter naturkunskap provet är klart så blire sängen igen, så det är nog lungt. Fast bra är väl endå om man tar sig upp och orkar sitta och skriva provet..
Man har blivit sån som sitter kvällen innan och pluggar inför prov.! Det är inte lika bra, förut hade man iaf lite vett och började läsa på nån dag innan. Då blir det inte lika stressigt. Men som man bäddar får man ligga..


En ny början ger ett nytt slut


Inget e som det ser ut, mycket som är, men som inte blev

Denna trevliga onsdag kväll innehåller mest plugg. Iaf ser det så ut ett tag. Har gett mig själv en paus tyckte jag behövde en. Har hunnit med en kopp te, höll på att somna ett tag och det hjälpte med en kopp te.:) Hittade en väldigt god smak bland alla de möjliga i min fiina låda..:D Påfyllnig snart.(Y)
Skulle behöva en ny kopp, en större kopp så det får plats mycket mer.^^ Tar ju slut så snabbt, man hinner nästan inte njuta.;D
Te är min räddning.!

Nog tjatat, det finns viktigare saker.
Fast inget man tar tag i, eller ser förrens det står och hugger en i ryggen. Man får se till och öppna ögonen mer, lyssna mer med öronen. Känna och försöka höra.
(Y)
Nä, en kopp till och sen se till att plugga! få det gjort hallå.  haaha, vilket skämt..

Du släpper min hand

Slutat.
Hade tänkt ta en powernap men blir gymmet ist.:P haha, jag brukar inte gå på gym men det blir säkert najs.;) kanske man blir biff nån dag.x)
Sitter och granskar min fiina nalle puh spargris. Jag gillar nallepuh. inte spargrisen, för den är ganska tom. Så den gör igentligen ingen nytta. Men bilden är fin som sagt.:)
Lite Lars Winnerbäck fyller tystnaden, måste börja lyssna lite på honom eftersom han nu kommer på yran.:P
Så jag känner igen några låtar. men ska pallra mig iväg.:)

Ditt liv är inte skrivet på ett blad

Godmorgon alla morgon pigga glada barn.
-.-
Ingen bra start på ännu en skoldag. Man vaknar till den irriterrade väckar klocka som har skrällt i mina öron allt för många gånger. Inte finns det nån snooze knapp heller. Såå det är upp och hoppa som gäller.
Men segaare en segast är mina småungar Ella och Annika..:D<3 Den ena har tagit sig till badrummet medans den andre fortfarande ligger kvar i sängen och vi börjar om c. 6 min. (Y)
Hur ska detta sluta, får se til och få upp dom på ett snällt sätt..;)

Det lilla vi vet är ganska mycket

ett ord ännu ett slag. ännu en tystnad, ännu en dag
det sätter sina spår, spår som långsamt blir djupare
till slut går det inte se över kanten
tillslut går det inte se ner till slutet

Idag har vi haft rökdykning.! Det var fett roligt, även om det inte var någon rök inblandad så var det kul.
Svart och luften var tung och det var svårt att andas, fick  vi krypa oss fram i källaren som inte var ren.:P
En hand intill väggen sen försöka lokalicera sig och hitta den docka vi skulle "rädda".
haha, jobbigt men roooligt.:) Längtar tills vi ska få rökdyka på riktigt..

Annars så har det inte hänt mycket. Det där med att plugga har inte blivit så mycket av. Vi har prov på tosdag och fredag. Har inte ens öppnat boken! Usch, imorgon ska jag ta tag i det. Inte göra klart massa annat.
Förmycket förlite tid.
Som det brukar vara, men det fixar sig. Nu efter en ja kväll på småbo, ska jag sova.:P  haha.


Everything´s was made to be broken

Sitter i mitt rum. Det känns skönt, ett ställa där man kan vara för sig själv en stund. Få någonting gjort också kanske man ska säga.:P som plugga, vilket jag ska ta och göra. En hel del, eller nåt. Får se hur det går...
Första gången man kommer tillbaka hit när det känns att det var länge sen man var här, allting är inte som det var när man lämnade det. Inget är riktigt sig likt, känns som vissa händelser börjar gå över styr. Det är inget som verkar lösas upp och glömmas. Men det blir vad man gör det till.!
Det är småbå, torpshammar livet helt enkelt.:b
Igår var det "plugg" på Ellas rum, har saknat den filuren..<33 Saknat de mesta av folket här också. Klassen helt klart..
Imorgon är det profil, då det ska va en liten övning i rökdykning. Vi ska testa lite hur det kan vara tror jag?:P äntligen börjar det hända lite grejjor..;)
Orkar inte vara så social här längre, ska blir klar med en inlämning sen va lite social sen soovaa..:) 
Coolaste tatueringen ever..;)

Colors of the Wind

Så, nu sitter man på småbo, tillbaka till det där andra livet. Det liv man inte lever hemma. På något sätt är det såklart positivt. På ett annat inte.  Det går inte lika lätt styra allt här, vad man gör och hur man gör får det oftast konsekvenser. Inte lätt alla gånger. Men man ser till och lösa det på bästa sättet för stunden..
Man är borta i lite drygt en vecka. Och man missar ALLT. Från att folk slutar till all skola! hmm, kul säger jag. Har en hel jävla del att ta igen. Det går säkert till slut. Har ju två veckor på mig. (Y)
Kursen i helgen var väldigt trevlig, mer fritid för oss att umgås och man lärde sig mer om sjukvården. Vilket alltid är bra.
Skönt endå att komma hem, där de hade rensat ur bastun. Så klart blev det till att basta.cooolt..;)
Men åter till småbo. Borta bra men hemma bäst?  vet inte längre vad jag känner om det. Men det känns bra att ha två platser att fly till, pendla mellan när man är läj på det ena och behöver det andra.
Sitter och försöker eller ska plugga engelska. Fick veta på tåget att vi har glos prov imorgon. Yippi.(Y) Så ska försöka lära mig dem, sen sooova. Har varit uppe sen 05.30 mer eller mindre.;)

Lyssnar på disney låtar, ens humör är på topp!:D


Ella heter jag

Jag tänkte bara reklamera min blogg lite. ELLA ÄR BÄST!!


No time No time

Njuter av fredagen. Har mitt eget fredags mys nu under dagen. Funkar väl sådär.:P
Ikväll blire frösön och militär kurs. Sjukvård och vinterutbildning. och själklart så står väl även exercis och fys på schemat..:P Känns bra med lite träning. Men hade ju varit trevligare utan att nån står och skriker åt en. Haha, ska inte klaga.:P
Har varit duktig även och jobbat  matte, så nu kommer jag inte ligga efter. käns skönt. Ligger redan efter i massor säkert endå.
Har nördat samma låt hela förmiddagen. Och Ja Rosita, det är typ världens bästa lååt..;D
Är förskyld även, men har följt allas exempel och käkar glass. Bästa kuren säkert.;)
Blir nog ingen uppdatering förrens på söndag dårå..

Don´t let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes

har hittat en bra låååt.. en bra låt, mer av den deppigare sidan, helt perfekt..!

Ska inte sitta uppe, imorgon är det jag som tar ut hästen, så får inte sova allt förlänge. Fast blir väl vid 11 endå.:P ha, men man kan inte förvänta sig mer av en tjej som har sömnbrist och skulle behöva sova i några dygn för att komma i kapp.
Men men, imorgon kväll blir det östersund. Kurs på F4 i helgen. Kan bli najs. Det beror på hur man ser det, finns ju både jobbiga och roliga och lärorika grejjor.:P Kunde inte stanna i stan sen på söndag dock för att ta ett tidigare tåg till T-hammar. Får inte med mig packningen  och har ingen större lust att åka militär klädd på tåget direkt. så blir hem typ 2-3 timmar sen tillbaka.(Y)
Öppnade matte boken. Slog upp sidan men hände inget. Matte just nu är inget för mig, det går bara inte.! Även att jag måste plugga till en del för att ta ikapp det jag har missat.
Men nu orkar jag inte tänka, nu blire sängen där uppe på övervåningen, i huset, i sikås, i jämtlamd...;D


Crying in the rain, laughing in the sun

Tjosan, har sovit lääänge idag.. eller tills jag vaknade halv 12..:)
Skönt att sova i min säng, har inte gjort så mycket idag. också skönt.:) Fast har hälsat på hos Melina, blev en trevig tur. Hon är bra sööt..^^
Snart blir det strömsund, ska på Körlektiion med mamma, pappa och bror. Skulle hålla på till 8 ikväll, låter drygt. Men är väl en sån sak som man måste gå påom mannu ska ta körkort.xP
 Hade nyss hunden i knät, han gjorde hål i mina leggins, kul!
Nu kom mamma, så ska väl snart åka.. Hoppas hon tagit med en semla till mig nu..



17/2-10

Det är alltid i hörnen dammet är som tjockast, det är i de hörnen man sitter, det är de hörnen man inte kan ta sig ifrån

17 februari, är trött som ett as. Ska gå och sova. Sova tills jag vaknar och lite till. Det låter som en toppen ide.(Y)
Sova bort från tid och rum,sova bort den här tiden. Tiden som är kvar. Kvar till dig.
Skulle försöka plugga lite ikväll, men blev så fint avbruten av Rosita och Lovisa som åkt skidor hit..^^ Löwe them<33 Så sen blev det inte mer med den saken. För nu sitter man här.. Fick även en fin fin present idag..:D En full kartong typ med te av Pappa och mamma. Det gjorde min kväll,så om nån vill ha te så kommer det finnas på mitt rum..;) En väldigt gullig present, har även fyllt på lagret med Honung så nu har jag det jag gör på kvällarna..^^ Vilket är underbárt..
 Blir lite bilder från Polen nurå..














Lite bilder från Polen, torget, koncentrationslägren!


Back..

En väldigt bra och kortfattad, förstående rubrik.(Y)

Sitter nu hemma i sikås. Anlände typ vid halv 11. För som vanligt när man ska hem så uppstår det problem, förhinder på vägen. Flygförsening, dåligt väder, olyckor på vägarna..... Sånt där vanligt..
MEn är iaf hemma nu rå från Polen. Det har varit en underbar vistelse, det har varit en häftig och händelserika dagar. Det var coolt att flyga tyckte jag.;) Kort i massor, men orkar inte föra över dem nu,  måste rensa lite oxå.
När det är gjort kan jag beskriva lite, lättare när man har fotografier.
Helt Åsome var det, lärt känna nytt folk, sett polska barn och polsk snöö..;) hehe
Skönt att vara hemma, saknar småbo. Har tydligen hänt en hel del där! som vanligt när man är borta så missar man allt!
Åkte förbi skolan imorse med bussen vid halv 7. Men hade inte med mig nycklar, böcker el saker för att hoppa av där med pontus. ÄVen en tid bokad. Kunde bara komma på negativa saker.
Att vara så nära men endå så långt borta, var en mening jag använde då.:P haha, kände saknaden när man såg skolan i mörkret med en massa tända lampor i fönstren. Längtar till sönda..<33
 Ska ta och sova, sömn har det varit dåligt av.:P Men varför sova på en buss.? jo det funkar men segt, har även blivit lite smått sjuk. Gillas...noot...

:D

The Last step I will take is to you

Dreams are nothing more then dreams
But you can still make them to something good

Make them real if you want
But then you have to fait for it

Ska snart kila till sängen och sova lite. Sen blir det upp och iväg mot stan. Till bussen som man ska tillbringa hela dagen på. Så inget emot om ni ger mig ett samtal eller två.^^
Kvällen var Wunderbar, träffat folk, ätit gott så nu känns det som jag kommer få rulla i säng.(Y) Men så det ska va när folk fyller 18, det gör man faan bara en gång här i livet.;)
Kommr hem på onsdag morgon, jippi. Då blir det även sista gardasil sprutan. sen soova hela dagen.^^
Så ha de bra, för det ska ja..;D<33


freedayy

Fredag är ingen speciell dag igentligen, endå älskar man fredaag..:D
Hade skills och klev upp kl 10 imorse och tog mig till stallet och lilla Melina.^^  Min söta, sura älskade ponny.<3
Så tog en ridtur i det fina vädret.(Y)Häärligt att se sikås  från hästryggen en vinter dag.;)
Sem blev det hammerdal en sväng, köpt lite småsaker tills imorgon.:) ska sitta på en buss hela dagen ner till flygplatsen i skavsta. Kuul säger jag..
Men nu ska jag ta och packa lite,  kan ju vara en idé, upp 03.30 imorgon.
Ikväll, eller snart blir det upp till Nilsson´s och fiira Maja..;D Nice, säger jag.<3


Meeeeelina..:)

Så det var på tiden

Äntligen ytrycker jag mig i ord just nu.! Internet har inte funkat på hela veckan. Det har varit en svår tid, hehe man är helt enkelt beroende av internet i dagens samhälle. Men det enda positiva är ju att man inte har kunnat pluggat så då tycker man ju att dom inte ska försvänta sig att inlämningar och skit ska vara inne i tid.
Men sitter på tåget hem nu, känns lite skönt. Som vanligt.. På lördag blir det Polen. men precis den vecka jag är borta kommer det va en massa prov. (Y) suck, kommer ju typ få ta igen allt på nån ledig fredag sen.

Har ju inte kunat upptaderat under veckan. Inte för att det har hänt så mycket. Eller hallå, det är småbo. Det händer alltid något!!
Har gått skoterkurs, bara själva provet kvar nu som jag får göra när jag kommer tillbaka. Ha, "lektionerna" var ganska enkla. Glenn for the Win.;)
Kommer väl till stan om en timme då blire lastbil hem med pappppa. Cooool drive I have.  Sen blire det att dryga hemma, sen på freda fiira Maja..:) Även att min bror har fyllt 18 i tisdas. Tiden går. Men endå tickar den sakta fram.
Lär bli en händelserik vecka. (Y) I will miss my smoeboe..<3


............

Måndagen är nu avklarad. Började med att man blev väckt av mina så kallade grannar kl kvar över 6 imorse, eller vänta. Det är klart man börjar spela gitarr så tidigt om mornarna och smäller i dörrarna och pratar irriterande högt. Vem gör inte det liksom?.-.- det gjorde min dag väldigt bra..not. Fast en kopp te på spanska lektionen så mitt humör vändes tillbaka någerlunda.;)
Har visat sig att vi ska ha de flesta prov just den veckan jag har tagit ledigt. Kul säger jag..-.- Får väl offra en dyrbar ledig fredag till det sen..
Sitter och äter choklad, wtf. Jag som ha godisförbud! Men somsagt, choklad är bra att äta när humöret inte är på topp. Man blir glader då. För stunden iaf.^^
Sen ikväll är de skoterkurs, så har 1300 spänn på rummet som är olåst.. ;) bra bra..hehe

Hööst,
jag har lite bildbrist..:P
 

Det finns ögonblick då man bara borde hålla tyst

Har varit irriterad, både på det ena och det andra. Vi kan ju skylla på tvättmaskinen som inte funkat. Har inte kunnat öppna luckan sen den var klar typ vid 3. Så hängde nyss upp tvätten kan man säga. Så blir uppe ett tag ikväll för att tvätta resten.(Y) Sen har vi ju andra anledningar också. En hel del...
Men inga sura miner, på torsdag blir det hem till sikås, å på freda blir det till o fira Maja..;D Sen på lördag drar man ner till skavsta, tror jag det hette och vidare till Polen. Kommer bli coolt.:)
En hel vecka borta från småbo, det kommer svida men kommer ju tillbaka..;D haha, 
Men ska fortsätta i min tråkighet, ensamhet. alla försvann..x)


Can´t you see

Segt,drygt och tråkigt. Men det är ju söndag så då lever man med det. Nybäddad säng och en tvätt är klar.(Y)
Wiee, så kul har jag.
Med en spotify lista som går så är det chill. Nytt lack på naglarna också.  






The sun goes high above

Härlig morgon. Solen tittar fram ännu en dag. Då kan man ju inte bli annat en glad. Men upp orkar jag inte stiga. Ska dra mig lite till hade jag tänkt sen slänga in en tvätt och duscha. Sen får det bli frukost. Sen om solen är kvar drar man sig nog ut.:) Stod i fönstret nyss så har ju fått lite sun in da face.;D
Helgen har varit bra på sitt sätt så nu är det den där tråkiga söndagen. Dagen innan måndag igen.

Blir irriterad på vissa personer. Ibland undrar man om dom tänker. Eller om dom hade en tanke bakom det hela.
Det kommer ju inte leda till något bra.

Spotify in my <3

When you mean it, I´ll believe it. If you text it, I´ll delete it.

Lyckad helg.
En seg helg med långtråkiga kvällar kanske men det har funkat. Helt okej kan man säga då. Visst det har funnits bättre men det har varit roliga ögonblick nu också med folket här på småbo. Live konsert in Jollys rum.;)  B-köket. Natt fika. (Y)
Imorgon, eller idag kanske jag ska säga är det söndag. Kommer bli en sån där seg dag. Det ska tvättas, städa möjligtvis och plugg. Får se om något av det kommer ske.:P

You love me, You like her
You make me laugh, You make me cry
I don´t know which side to buy


Nu ska vi se om jag hittar nån film att glo på ett tag eller om jag ska sovar.(Y)
                     

Broder Jonas

Så nu har vi nåt den tidpunkten då kl har blivit halv 9 och man sitter vid datorn och har allmänt tråkigt. Denna kväll måste vi göra något, vill inte fastna här. Hugo kom gensat in och förändrade det.;)
haha, snacka om tajming.
Se, ens planer förändras snabbt. Ens liv kan helt plöstligt komma in på nya vägar. Ibland är man inte förberedd, ibland kan man anpassa sig.  Det är helt enkelt upp till en själv.

Har fått pengar. Men pengar som ska gå till skoterkortet och resa hem. Får ta det lugnt och inta handla. Men det fixar man nog.;) för se köpte fil ist för bröd idag som är dyrare. ett helt smart fynd tyckte jag.x)
Sen den 18 blir det körkorts grej läsning med mor, far och bror. Tiden går snabbt. Och på Tisdag fyller Jonas 18 år. Oj oj säger jag. Nyss han var den där lilla skit ungen på 9 år som sprang runt och gjorde livet surt för sin lilla syster. När han var 11-12 och började nörda wow(vilket han fortfarande gör), ha kompisar till sent på nätterna så jag aldrig fick sova. Sen nu på senare år när han blivit lite mer mogen och förstår sig på saker, fått lite vett i skallen helt enkelt. Han har blivit en bror som man kan prata mer med, inte en som bara försöker föromjuka en och genera en som i 8:an. Då på den tiden han trodde att han var något, En av de tuffa som skulle stå och röka vid busshållplatsen. Sitta längst bak i bussen.
Idag ser livet lite annurlunda ut. Nu livet börjar som "vuxen" när man får ta lite mer ansvar. Han kanske inte inser det men tillslut hoppas vi på det.:)<3


It´s the storm I belived in

Ja kära vänner, nu är kl halv två och man har drygat ut tiden nog. Så nu blire frukost, har några skivor bröd kvar i frysen. Blir till att skrapa ihop slantarna hitta något billigt nere på coop så man har något till frukost i veckan.^^
Livet leker..
Solen tittade fram idag när jag vaknade, fett mysigt. Fick lust att dra sig ut på en promenad. Fast  försvann gjorde solen dock och blev inte lika sugen längre.:P hehe, får se vad som händer under dagen.:)
Gårdagen var bra, bra på ett sätt. Det beror på hur man ser det.
Men nu är jag hungrig, ska pallra mig ner och hoppas på att vattenkokaaren är tillbaka så jag kan drick lite tee eller nåt,.;)

Everybody in here.

så trååk att det är fluummmm..x)
Fattar inte vad som driver folket häär. ojoj, blir iaf underhållen litegrann..


You´ll never know how good you really are

Har slutat förstå mig på dig

Klockan är 11 denna fredas kväll. Sitter på småbo så klart. I vardagsrummet med Ella, Kaj och Erik. Alla håller på med sitt, dvs en dator framför sig..
Vi skulle ha en lugn helg, jag och ella. det var tanken. kvällen är och förblir lugn. Nästan för lungt. Vad som händer imorgon vet man aldrig.  Men det kan vara skönt ibland. Men just nu är det bara uttråkande.
Pengarna är slut, glädjen har runnit av mig för stunden. Den där deppiga känslan som det flesta här bär på har kommit fram. Finns inget direkt man kan göra för att få den att försvinna, men ibland kan man förtränga den med nångonting roligt. Man tänker inte på allt för ett tag. Det är så här, man tänker föör mycket.
Vet inte egentligen vad jag ska göra, känns lika bra att strunta i det ett tag. Det kanske inte hjälper mig att komma fram till något men det får mig att känna mig bra för tillfället. ?
Har inte direkt något att skriva om, internet som inte har fungerat på hela dagen funkar nu, som ni kanske märker. Facebook är omgjort och suger! det humöret är jag på just nu.!
Får se hur länge man orkar hålla sig uppe, händer inget spännande. Då kan man lika gjärna sova, sova är bra.<3

Älskar, älskar inte, Älskar, älskar inte

Alla fattar utom du

Känner precis för att missbruka te ikväll.. Har redan druckit en kopp, men när det är så här dålig underhållning och tråkigt får man lösa det på bästa sätt: Att sätta sig i köket och dricka tee.:)  Ska nog vandra ner snart.;)
Skadar aldrig.
Girl jut wanna have fun!:D
den låten fyller rummet nu, piggar upp en lite..;D
Men ska nu se om jag får med mig ella ner till köket och dricka tee med mig.^^ För tee är gott.:D

kommer ihåg från när man var liten och man satt i gräset med en prästkrage i handen och drog loss bladen, en i taget, Älskar , älskar inte........


Så kan mitt humör beskrivas..^^

Monster

Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away


:D
sundsvall idag för mig och Ella, blev Fika å "fönster shopping", säger vii.:) inget fel på det, har dock bara 58kr kvar, vilket inte är så lyckad. men som vanligt och som det ska vra. det är ju mer än vad det brukar finnas på kontot.^^

Det är inte lätt när det är svårt, men skönt när det går

Glad och nöjd tjej.:D fast man klev upp kl 06.00 imorse för att åka och gymma så försvann tröttheten och irritationen när vi fick tillbaka matte proven.;) Fick G så är skiit nöjd. haha, slipper omprov och det gillas skarpt. Vet inte vad det berodde på,pluggat mer eller var det ett bättre prov denna gång kanske? Men bryr mig inte så mycket, klarade det iaf.^^
Jag har slutat nu, vilket är skönt. funderade på att sova men ska kanske följa ner på coop.:P Ska nog inte ha något, man köper något när man behöver det, så kör jag.. Vet heller inte om det blir sundsvall. Har ju inte pengar till det direkt men det känns drygt att vara här på småbo oxå. Får se hur eftermiddagen blir.
Men nu ska jag kila iväg med pengar till Johanna som jag var skylldig sen en tid tillbaka. haha, hade precis 39kr och var skyldig 40. hehe, tur att hon är rar och tar emot det endå..^^

Step on you said,but closed the door in your minds

Hur ska man tolka det? själv vet jag inte. vet inte om jag vill ha något svar. vill jag?

Har haft Historia prov idag, det var ganska lätt så hoppas det gick bra där då. Inge spanska hade vi så det gjorde min dag.(Y) Slutade vid två och då blev det en power nap, det låter bättre när man uttrycker sig så. ist för att säga sova så säg power nap.;) haha, sen blev det soppa som faktiskt var god till middag i en normal tid. Brukar inte bli middag alltid ens, men sen var det träning. lite jobbigt men skönt.:) Tror jag ska börja träna lite på allvar, har bara varit på fysen 1 gång hitills.x)Imorgon blir det att kliva upp kl.6... Bussen till fränsta går 06.35. Där vi ska gymma på idrotten. Kan ju kanske bli kul. Inte att kliva upp då men.:P Sen har jag hört att det dock blir tacos till lunch, och det är ju inte helt fel.:P
Dagen har inte varit värst speciell. Ska bli skönt att ha ledigt 1 vecka näst nästa vecka.;)  kanske blir saker bättre? hoppas på det.
Men nu blire sängen.. Soova, för att sen kliva upp. Låter inte lockande...

Monster- ännu en braa låt, ännu en bra text..^^


Title of the kingdom

So tell me when you hear my stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility I would't know

Looove itt, speciellt när man ska plugga och inte gör det. När man ist stannar upp och tänker. 
Känns som jag ska försvinna ner i ett svart hål.. Där jag kanske hör hemma, där allting är svart och tyst. Där det inte finns något. Där det inte finns någon..

Nattligt inlägg, inte att leka med...;)


Vad skall jag göra för att få dig att lyssna?

Ibland behöver man läsa mellan raderna. Om man tittar riktigt noga kan man tyda det. Om man verkligen tittar och vill se, så ser man det tydligt. Men bara om du verkligen vill och känner, så kommer du märka det, du kommer se det som står där, som jag har skrivit för att du ska se, för att du ska veta!

Ibland är det svårt att säga det man tycker, så för det mesta låter man det förbli osagt.Men Ibland ska man låta bli att yttra saker. Det är svårt att skilja dessa åt, när man ska säga något och inte. Det hjälper inte om man tänker sig för, tänker om man ska eller inte. Man måste ha bestämt sig innan, grubblat och kommit fram till något.
Jag har sagt saker jag ångrar, jag har inte sagt saker som jag borde ha sagt.!
Det var kvällens funderingar..
Har äntligen fått mina profil byxor. Nu äre ju bara skjortan kvar då. Men det gör inte så mycket än dock. Men från och med nästa vecka så ska vi ju börja med brand.:) det kommer nog bli kul att få göra lite praktiska saker.
Nu ska ju inte jag sitta här utan plugga.:) det är så mina kvällar blir. Men det är skola, så vad har man att förvänta sig igentligen...

Tell me when you hear my silence

Lyssnade på possibility, blev trött av den låten. Tror jag ska ta en powernap.:P Det lät lockande,fast får se vad kvällen erbjuder.
Har haft hela eftermiddagen på mig men har inte pluggat ett skit:P bara gjort klart svenskan. Det jag borde ha gjort var att plugga till historia provet imorgon, får väl bli senare ikväll. Som det oftast blir, plugga som mest kvällen innan! Usch, man har börjat slarva alltför mycket med sådant.:P
snart är det helg dock så då slipper man plugga..^^ säger vi då....
Igentligen orkar jag inte skriva nåt, men gör det för att hålla mig vaken ett tag till.:P vet ej om det blir någon träning el ej, och ifall att så borde det ju ha varit bra om man ätit något innan.(Y) ska höra miig för..
Hihi, har prata med lovisa idag igen.;) faan vad trevligt säger jag.  Att vi inte gjort det tidigare.x) haha, så roligt ma kan ha åt sig själv. Nää, nu måste borde ja ta och tända lampan i rummet och sätta på lite glaad musik så jag vaknar till lite..;)
sen ner och göra mackor, det får bli dagens middag tycker jag. sen om jag orkar laga nåt senare är frågan.(Y)
Har suttit för läge här uppe nu så ska vandra iväg snart.:)

I´d do anything for love

Vi börjar om en kvart, med Profil. Vet inte riktigt säkert vad vi ska ha, men nånting innomhus och det vi gjorde sist.:P så kultur grejs kanske. Ska snart vandra iväg tror jag. Tänkte bara skriva lite för att fördriva tiden du vet.:P
Pratade med lovisa igår, alltid trevlig att prata med. vi snacka c. 1 timme.. om allt och ingenting.Very Åsome.
Gick och la mig vid 12 igår..:) känns som jag sovit för länge, typ hyper. Men det är ju bra,då är man pigg och orkar följa med på lektionerna och tänker mer på de positiva..:)

Men ska kila iväg nu på lektion. så cha cha..;D

I waken up screaming is always the same

Varje låt text har ett budskap, nu har jag förstått det, de beskriver bättre än ord!

Har börjat mer och mer lyssnat på själva texten i låten, förstår mer och älskar den mer då.:)  Alla låtar är olika men påminner om varandra på sammagång.
Fast nu skulle jag ju plugga, inte lyssna på texten  nogagrant i varje låt jag hör.:P
Efter skolan blev det sundsvall, och fixat en massa saker. Eller köpt en massa saker kan man väl utrycka det på då. Kändes bra när man fick pengar, nu känns det inte lika bra längre.x) det svider i plånboken. Fast har ju lite penga kvar som ska slösas på  mer behövliga grejjor framöver. Får se hur det går eftersom det är c. en månad kvar tills man får pengar igen.:P

Har iaf varit duktigt och stääädat rummet denna kväll:) det behövdes och nu luktar det rent.:) that good(Y)
Men ska nu vara lite duktig och öppna boken och se till att få bra betyg på provet på onsdag.;D





Årets två första små lamm.:P haha, c. 2 veckor gamla nu tro ja..^^


I´m not like that girl

Jag känner, men vet inte vad jag känner
Jag tänker, men vet inte vad jag tänker
Jag säger ord jag inte förstår,
Jag lyssnar på dig men inget ja förstår
För det du säger är inte längre till mig

Sitter äntligen på småbo, i mitt c. 21. Där är min blogg känsla. Där är jag jag, det är mitt.
Där mina tankar verkligen kan vandra men på samma gång inte komma någonstans. Kom på mig själv med att stirra rakt fram på data skärmen, jag såg den inte. Jag tänkte inte kändes det som.  Helt vitt i mitt huvud.
Men sen tillbaka till verkligheten, och alla tankar och funderingar var åter i min skalle. Där det har förmågan att stanna kvar, de försvinner inte och tar sig ingenstans. Lite frustrerande...
Ska nog gå och sova nu. Måste blir skärpning, ska inte vara uppe för länge på kvällarna. Det är inte braa. Man blir så jävla slutkörd. Trött hela dagarna, man orkar ännu mindre. Så godnatt nu på er..:)

RSS 2.0