Natten är lång, nu är bara början

Sitter igen uppe och försöker skriva på min novell, tror jag nu vet hur jag skall avsluta den. Men då gäller det ju bara tt komma dit, till slutet av berättelsen. Fast klockan är bara 2 än så det är väl lugnt. HAr tid på mig, men känner att jag inte kommer orka sitta upp och skriva bara. Facebook laggar ju ihop vilket suger.-.-
Kommer få ryggproblem om jag sitter här länge till.Får flytta mig ner på golvet, fast det känns lågt. Och dit vill jag inte sjunka. Nepp, får skylla mig själv. Så går det när man spar allt till sista stund, in i det sista.
Så igetnligen ska jag ju inte sitta här och skriva, men kände för en lite paus. Borde dra ur internet, fast då funkar inte spotify och då blir det absolut inte klart..:P Man blir lätt beroende av något så ljuvligt.;)
Var en sväng hos Ronja, där vi drack te och pratade. Trevligt som vanligt. Det är ju den 31 nu,så det är typ nyårsafton nu då..^^
HAr även fyllt på telefonen så nu har jag liite pengar.. MEn ska byta till Halebop, pappa tyckte det var billigare, eftedsom et är han som betalar..x) snäll far jag har.
Men ska fortsätta och köra hårt nu med skrivandet. Ska vara klar innan 4 har jag bestämt..Good luck I say..(Y)

För sverige- i tiden

Natten var flum, jag och Johanna satt uppe till 4 och skrev på våra noveller,och allting annat med..x) Sen orkade jag inte sitta och skriva mer, så ursäktade mig med att jag var svin trött och gick och lade mig.;)
Sen när man vaknar är det 30 -.. -.- Vad är det för kul med att det ska vara så kallt, det förstörde mina planer för dagen.
Ska snart bege mig till Rosita, där det som vanligt bblir svull..(Y) Ska gå och blåsa håret, det lär väl frysa till is om jag går utanför dörren i blött hår..^^
Ses snart brudar..;)


Deadline

Ibland är det svårt, ibland är det inte lika svårt. Men när det är som svårast så kan det bara bli bättre, det kan bara bli lättare.
Kanske inte låter särskilt troligt men det är så....tror jag!!!

Sitter vid två datorer samtidigt, känns skillat.. Lite trångt men det kan funka, eller det funkar. Facebook och spotify på den ena och bloggen på den andra. Visar att man kan göra två saker samtidigt..;) eller nää, det gör det inte.
Ska snart se en film, men först ett avsnitt dexter.:)  Har varit till ström en sväng idag, hängde på faamiljen. Skulle endå byta mina täckisar, ville ha ett par coola snowbord byxor, fast hittade inga snygga så det fick bli ett par vanliga svarta...Sen tre par strumpor inhandlade jag på min mors bekostnad. lämmnade mina pengar hemma,eller sparade dem tills det blir östersund..;) smart brud. Imorgon blir det middag med brudarna i det gula huset.. Det ska som alltid bli trevligt.<3




we were humans before, during this we were soldiers, after we were nothing!

Sista söndagen av år 2009. Det har inte tillbringats på något speciellt sätt. Inget speciell firande eller något. Men varför skulle man igentligen?  En söndag som en vanlig söndag brukar vara..
Har gjort ett besök i Yxskaftkälen idag, hälsade på hemma hos Isabelle i nån timme. :) Det var länge sen man sågs och det var trevligt. Vi pratade och bakade en choklad tårta, iaf skulle det bli det för hennnes mamma fyllde år..(Y) Det var somsagt en trevlig visit. Som vi får göra om nån mer gång innan skolan drar igång igen.. Man träffas ju verkligen  ofta.:P
Men ska nu faktiskt göra ett nytt försök att  göra klart om Vietnam, , eller en bit på väg till färdigt iallafal..^^ Det går inte så bra med det där, inte novellen heller. Jag krånglar bara ihop en berättelse som inte har nåt sammanhang typ..x) kommer bli bra det där..(Y) bara det är klart innan torsda så är jag "Nojdd" som mina vänner så fint säger..;)
Hittat en coool låt även som jag lyssnar på för tillfället. Beds are burnig, sköön lååt..^^, 
19.00 suck. sönda kvällar är sega, händer nada. även om det är lov.. Men skall iaf gå och ta en dusch så latero..:D

The times has come for you to walk out of my life

Besök hos Farmor idag, ännu en middag. Nu är jag less på julmat, julmiddagar som skall vara typ hos varje släktmedlemm känns det som.^^ Men men, tur att det bara är jul en gång om året somsagt.
Skulle vilja dra in på mellandags rean, men får se hur det blir med det. Buss är så himla dyrt och slöseri med pengar känner jag. Ska iaf in till staden på lördag tror jag, vi skulle hälsa på faster då kanske man kan springa runt lite. Om tiden räcker till, har lite saker som skall göras, sen får vi se.
Sitter lite för mig själv och diskuterar flitit på facbook, dock inte så mycket folk inne. Funderar själv på att dra mig tillbaka, men ska nog försöka skriva lite på novellen som också ska vara färdig innan nyår. som faktiskt är på torsdag.:)
Har inte så mycket att skriva, är mest en tidsfördriv. (Y)
kanske lägger upp lite foton från jul, men har inte orkat eller fotat nånting typ. men tummen upp för det endå..


En bricka i spelet

Gårdagen tillbringades hos mormor och morfar och lite säkt. Åter igen julmiddag. Att man kan äta så mycket, även att vi ska till farmor idag på middag. usch, är lite läj på mat nu.  Men bäst var kvällen igår. Vid halv elva tog man sparken till bästaste Ronja för att dricka te med Sikås gamblers. Det blev dock mer än te.....:)
Har bestämt att Nyår skall firas hos Maja och lovisa. det kommer bli bäst. Det blev dock inte till hudik vilket var lite synd men det kommer bli bra ändå helt klart..;)
Dagarna går sakta, känns lite drygt och man blir lätt uttråkad.. Men snart bär det av till farmor. sen får vi se vad kvällen bjuder på..

God Jul

 Ja då var dagen här, den man kan säga att man har väntat på hela året. Fast det känns fortfarande inte som jul, men får väl hoppas attdet blir så snart när det "drar" igång..
Var ute och red i morse, det var en härlig tur. Det doftade gran och vinter..;) Det var lite mysigt där uppe på häst ryggen denna morgon.. Det snöade lätt och det var inte så kallt. Stora vita flingor på min lilla vita häst..^^<3
Men skall inte sitta här och skriva, ska väl försöka få igång nån julstämning så det känns som det verkligen är jul..:)

God Jul åter igen..:D
 
                                                     


Kvällen som den är

Borde väl gå och lägga mig men orkar inte. De slår in de sista klapparna i köket, jag ska inte titta..... Men sitter bra i datastolen med skoldatorn. Med spotify och inloggad på facebook. Där jag så trevligt chattar med lite folk..:)
Skönt att prata, med folk man inte sett på länge, folk man sa hejdå till förra veckan, ja folk man saknar helt enkelt.
Huset är pyntat och klar för julafton imorgon.. Lite fin stämning iaf, har ätit stut med skinka och druckit julmust för ett tag sen. Det var liksom starten för julen. Julmiddan på skolan förra veckan var inte det, det var inte riktigt juligt. Kändes inte som det.. Dagen imorgon lär väl gå fort, men det är ju alltid kul att öppna julklapparna. Det kan man ju int säga nej till, fast har lite kris, klädkris. Vet ej vad jag ska ha på mig. För duktig som jag är har jag ju det mesta kläderna nere på skolan för tillfället.(Y)Nä, orka bry sig..
Man tar dagen som den kommer.  Det funkar alltid..ibland.
Men ska ta och stänga ner datorn snart för en stund. Dags för det, fast jag skulle nog kunna sitta här hela natten.


Dan före.....

Heter det så? har ingen aning. Kommer inte ihåg. Inget värt att minnas. Säger vi.

Är bara dryg, men imorgon är det Julafton. Känns konstigt. Men anntar att det är så det ska vara, man firar inte jul på samma sätt man gjorde när man var liten. Man har inte samma känslor inför julen som man hade när man var mindre, nu är det annurlunda, man själv har förändrats med tiden. Det är fortfarande den 24 december, samma varje år, men olika varje år.
Julafton, ja.
Idag har det varit en sån där lat dag, man har inte gjort något märkvärdigt. Vi ska väl klä granen i kväll och pynta i huset. Då blir det lite mysigare och julstämning. Imorgon, som igentligen  är en vanlig dag kanske man inte kan sova till 11. 12  utan man får ta och kliva upp.. Ska kanske ta en tur med pållen i morgon bitti..^^
Men får se, får se om jag bloggar i morgon eller inte. Men annars så får  jag säga God Jul nu..:)

2 dagar kvar

somsagt, det är 2 dagar kvar till julafton, känns skönt och konstigt. Tiden har gått så snabbt så man hinner inte vänja sig, hjärnan hinner inte med. Tror de är därför som jag inte har känt den där jul känslan, att det är jul på torsdag. hmm.
Har igentligen inget att skriva om, så det får bli ett kort inlägg nu.
Ska se Trueblood nu, har snart sett klart andra säsongen..:P Men stör mig på att det inte går att ladda ner vissa avsnitt av serier, dom finns inte...
Hár bakat lite julgodias idag, gott(Y) Annars inget nytt..:P Alla andra har nu fått jullov, vilket är kul. Då kanske det händer lilte mer här i siikås..^^


En dag i sänder

Gårdagen var perfekt, Det svullades som aldrig förr, pratades som det inte gjort på länge..(Y)
Sitter med en kopp glögg i handen, det doftar gott men är för varmt att dricka,  har städat idag. Mina fingrar är torra efter damm och vatten, slängt en hel del. Tycker jag är klar nu men man vet ju aldrig.
Har försökt jobba lite med geografin, har väl gått sådär. Ska skriva om ett land, så nu håller jag på att berätta om Vietnam kriget, som jag inte fattar hur det började så jag har inte kommit nånstans kan man säga.
Hittade lite pepparkakor från gårdagens bak, går ju inte dricka glögg utan pepparkakor.:P
Lite julmusik spelas också, men julkänslan finns fortfarande inte.! Är väl för tidigt eller jag som är konstig.
I ena stunden känns det som jullovet är långt, i andra som det inte är så långt och jag måste skynda mig göra klart skolarbetet! Jobbigtläge.



Lovisa, så glad när hon fyller 16..(Y)<33
;D

Ja jag vet att jag döljer en sanning.....

Fredag. Har inte gjort ett piss, sitter en fredakväll och gör ingeting. Var ett tag sen man gjorde det..:P
Känns tomt, känns inte som de är freda ens, vad är det här.......o.O Är läj på att vara hemma med familjen redan, har redan tjaffsat med dom. Så känns lite fail.
Funderar hur jag ska säga en sak, hur jag ska forma orden så jag får och det inte blir ett Nej, för jag vill verkligen..:) Måste tänka vidare på de, Har bara lite tid, eller okej 2 veckor. Men får inte nämna det för tidigt eller för sent. Tajming måste det va. Får se hur det går...Hur det kommer fram och när.

Varför trodde jag julafton var på Onsdag? var helt säker på det, slog till och med vad om det.

Hmm, förstår inte, inget funkar vet inte hur jag ska göra..x) Lovisa får bli hur irriterad hon vill men imorgon ska hon hjälpa mig..<33
Det ska även bli pepparkaks bak imorgon, det blir trevligt. Då känner man att det snart är jul, vilket jag int gör nu..
Nu görs det knäck.. Men det för inte med sig någon julkänsla, tydligen.
Var 30- idag, ännu kallare till och med i morse. Tycker det är lite överdrivet kallt. Man kan ju inte göra något ute..








Idag, idag idag.

-25 grader när jag vakna i morse vid 12. Så tänk att det var kallt när jag var ute med hunden och sen en sväng till stallet för att rida.! Mina fötter,fingrar, ansiktet och resten av kroppen hade förfrusit. Det blev ju inte bättre när jag fick klaffsa runt i snön i hagen när min häst inte ville komma, utan tyckte det var kulare att springa iväg.-.-
Bra början av  dagen hemma i jämtland, sur och irriterad.
Men tog ett varmt bad sen och då blev det bättre..^^ Sen kom mina bröder hem, vilket var nice. Var längse sen jag prata med broder Jonas..;)
Snart lördag..:) nästan -30 grader nu....... Sen när blev det så här kallt..:P

 

back home

Så, äntligen efter dagens sega timmar sitter jag hemma i sikås..:) Har dock inte träffat de underbara med sikås än, men det kommer..;D
Kan ju säga att jag varit nära att somna flera gånger på lektionerna vi hade idag på förmiddan, mina ögon har kämpat för att hålla sig öppna. Men snart skall de få stängas, ska sova i min egna,mjuka icke knakande säng.
Det kändes konstigt att säga hejdå till alla på småbo, att säga Godjul var ännu konstigare, vart tog terminen vägen?
allt har gått så snabbt, nu hoppas jag att jag kommer få återse ALLA efter jul, efter ett välförtjänat lov som kommer kännas långt. långt som satan, är och kommer alltid att vara en internatboende brud..;)
Sikås är sig likt, det enda skillnaden nu från då jag lämnade den för några veckor sen är att det är meer snöö och kallt. Vilket gillas, snart är det jul..:)
Snott min brors dator, som inte är hemma fast ska gå ner och se om jag kan se några true blood avsnitt. Hade nästan glömt det..x)

Morning

Sitter för tillfället med Moltas i köket och lyssnar på högsta volym på spotify, Kl är 06.33. Har lyckats dygna.(Y) Känns bra, skall nu dricka te var tanken fram tills kl 8 då är det lussebullar och fika i a-salen..:) Som blir dagens frukost då all mat är slut och man inte har orkaf inskaffa något.
Kvällen har varit lång, tröttsam och flumm, iaf från min sida.
Johanna kom förbi nu med lite vin..;) Haha,  Kan ju smakas på inna skolan drar igång.gillas,:P
Har sett några avsnitt av julkalender för att få tiden att gå, roligt dålig är den..

Julmiddag på skolan var det, det var trevligt. Fast julkänslan fattades och det var inte värt 150 spänn men kul var det endå..^^ Sen lita juldans, sen hände det saker över kvällen. Slutade med att polisen var här.:P
Dock inte vårt fel utan andra skolan som skapade problem bland våra utmärkta småbo elever. 
Sen kom Moltas och räddade dagen, och motade bort både skolmotståndare och poliser tillbaks nerför bajsbacken där de hör hemma!

Snart åker jag hem, ska inte sova på tåget. andra ska dock sova men inte jag, är och kommer vara hyper "Host" hela dagen lång, aktiv på lektionerna såklart. Inga tände nys lampan i A-huset, snart frukost..^^ 




                             

Jag vill leva i nuet... så jag lever idag

Vi var tydligen lediga idag..(Y) Endast samling i a-salen där de pratade lite och sen fick vi sluta. Vi ska ha prov efter lovet istället.Vilket inte gör mig något.
Så sov fram till lunch, vilket gillas, nu håller flera ungar på att laga julmaten tills ikväll. Det skall bli kul, ska duscha och sånt snart. Men först ska jag följa Ella till bussen. Hon åker hem idag, kommer sakna dig..<3
Men ser inte negativt på det för åker ju själv hem imorgon..^^
Har packat lite idag faktiskt, en väska med kläder  bara, även julklapparna fick plats i den. Så får se till så allt får plats i den andra väskan. Men är bra på sådant om det inte finns plats så gör jag plats.;) hehe
Det snöar, har snöat hela dagen, snöat hela kvällen i går. sånt gillas.. Nåt som inte gillas är att jag har slut på pengar på telefonen, :P förvånade va. Måste skaffa något abunemang eller något.. Lyssnar på Melissa Horn, hon är bra har jag kommit fram till..  Men ska gå nu, Ella kom nyss in och sa att det var dags att vandra iväg, genom skogen ut till busshållplatsen på E14, får ta kängorna..;D

Är på bra humör nu..:) Visst jag känner mig trött men har den där lilla glada känslan i magen..;)

Where did I go wrong

Måndag, 2 dagar kvar av skolan. gårdagnes inlägg var lite depremerande men det händer saker som faan här på småbo, den slutade inte så bra heller. Men men, Matte peppar mig och säger att det är 2 dagar kvar av skolan att man ska hålla ut, uppskattar det verkligen.<3
Ska inte prata om mina problem, alla behöver inte höra.. Vi hade friluftsdag idag, innebandy turnering vårt lag ägde såklart..;D åkte ut..^^  Men är inte depp för det, tyckte vi var bäst endå.
Rosita fyller år idag, så alla säger Grattis..:D tittar på kl och om 2 dagar sitter jag på tåget hem. vet jag klaagar mycket om det, men det ska ju bli så sköönt..(Y)
Imorgon har vi datakunskap och prov i det, sen tror jag vi inte går hela dagen heller så ska bli skönt..:P Julmiddag på kvällen sen.. Efter det vet man inte vad som händer..:Phehe
Har nog förändrats som person, känner inte igen mig så mycket längre, hoppas det blir annurlunda när man kommer hem, hoppas jag hittar mig själv då, Blir den jag brukade vara. Men kommer nog sakna den familj vi är här, en  enda stor familj nästan..:P Vi hatar, bråkar, älskar och tar hand om varandra. Ingen går ensam och ledsen. Man ser direkt när någon mår dåligt. så tre veckor utan denna familj kommer bli långsam och plågsam..;) <3
Ella åker till Thailand,är avundsjuk. Vill också utomlands där det är varmt och soligt och man bara kan slappa.
hmm, nu får det vara nog, ska försöka plugga lite ikväll. Ska förästen gå och städa kom jag på. Det julstädas här nu i alla husen, ska torka golv jag..^^  Och det ska kollas så att allt är städat kl 18.00.. Så får skynda mig lite..

What is this

Söndagar är veckans slut och slutet av början. Söndagar är negativa, det är då allt kommer fram, allt bra man trodde var sant visar sig inte vara värd nånting eller äns sant. Vet inte vad som händer, men ska bli så jävla skönt med jullov på onsdag, alla här behöver det. även jag, orkar inte bry mig längre.!
Har spillt tårar men tänker inte bry mig längre, har inte känt så här, men just un tänker jag inte bry mig om det längre. Det finns stunder då jag kanske kommer ångra det men, nää.n Sitter på agnes rum nu i b-huset. Känner mig lite allmänt depp, det har sina orsaker så klart men jaja. Åker hem på onsdag till underbara sikåås, som jag faktist nu saknar, allt och alla i den. Saknar mina vännmer som faan, var länge sen jag fick prata med dem,.
De är inte falska eller nån som bara snackar, utan de menar vad de säger och bryr sig.<3
Lucia idag, vilket slutade s här, vet inte om ni fattar vad jag menar men det är musik och prat här och lite till..
Orkar inte bry mig, bara jag kommer upp imorgon till friluftsdagen, tåget går 08.31..(Y)  good luck whith that.
Ska vara lite social nu tror jag, kommer lite mer folk, så ja...
Torsdag, den jobbigaste dagen i veckan eftersom vi börjar kl. 07.00 med idrott.!!  När jag vaknar av den så icke låtande larmsignalen och kliver upp för att klä på mig och göra mig klar för lektionen som en sömngångare.Efter att ha knackat på hos Ella för att se om hon är vaken, går jag ner till köket för att ta hostmedicin. Så fort man är nere i trappen och tittar ut genom fönstret och ser snö ute vaknar man genast till liv och vänder sig om för att med glädje berätta för oliver som är bakom mig att det har snöat..  Dock så delar han inte min glädje denna tidiga morgon. Tydligen ingen annan heller...  Äntligen säger jag stolt, även om det bara är nån centimeter snö så är det snö..:)    Även nu att jag är klar med Historia arbetet, nu är det bara och redovisa imorgon, så nu har jag lite fritid så ska gå ner och se om det är nån social person på detta internat.  Och att lovisa kommer imorgon,..:D Fast jag borde städa lite, får se om det händer något..^^ saknar pollen min..;) hihi<33

Hur var det?

Lyssnar nu på fre fallin<3 snart, eller nu blir det sängen. Dagen har varit händelse rik, mycket har hänt, även sånt jag inte fattar! Men just nu är det nice, ska snart soova, känner att det är lite svårt att hålla ögonen öppna, fast lite svårt att koncentrera sig har det varit hela kvällen, eller sen 11 tiden ungefär dock. Har umgåts med Ellie, Fanny, och lite mer folk under kvällen. Men, kvällen var bra, <3 Ska dock inte gå  in på detajler nu, men venne, känner inte för nå deep talk på bloggen nu, så blir bara ett lite obetydelse fullt inlägg för kvällen eller morgonen, kl är 05.09. Imogon är det söndag, då blir det någon sorts plugg dag, hoppas vi.Jag har dock inte så mycket att göra, två inlämmninag innan nyår, så har lite tid på mig. Lite Yr i huvudet, ska jag sluta skriva och gå och sova, känner att det är dags för det.....Ska försöka sova ett tag, men ska på coop och ta ut pengar innan 4 imorgon så då nånstans då blir det väl att jag kliver upp.(Y) bry er ejom detta inlägg, inget intressant. Jag lovar..x) haha

Fredagsmyys?

Så långhelg nu då på småbo. Endast tre dagar av skolan..^^
Gårdagen var bra, fast det slutade inte gott med mina brillor så det blev ett spontant till sundsvall igen till optikern där de rättade till felet..x) Sen blev det stros på stan tills bussen skulle gå. Var där igår också, så har nu köpt alla julklappar.(Y)
Så nu har de mesta av dagen gått, fast det är ju kvällen som är lång och det är då man "lever". Då man släpper loss och slappnar av. Man tänker inte på skolarete eller något som har med det att göra.
Har nyss duschat och ska snart ner och äta någon slags middag, har inte ätit nåt bra idag. Suck, det är jobbigt att leva..x)
Vaknade faktiskt idag när det fortfarande var ljust ute, eller Ella som väckte mig. Det var bra, man sover bara bort dagarna här, endå är man så trött, trött i själen. Tror det är där det sitter.
Börjar ha lite hemlängtan, ska bli skönt att komma hem. Men man kommer nog endå ha känslan av att man vill tillbaka, men nu är det hem som är ett +.:) Länge sen man träffade alla, allt för länge sen känns det som.!
Och på Måndag fyller Rosita år.:D:D Och då har vi friluftdag, det skall spelas innebandy,bada eller gymma. Jag ska spela innebandy och spöa skiten ur alla..;) Eller mitt lag ska..:) Sen på Tisdag fyller bekka år, och det är julbord här på skolan för elever och lärare tror jag. Sen på onsdag är det slappdag sen blir det hem med tåget kl 5.25 :)
Funderar på att gå ner och se på idol finalen nu snart..:)

Killar är Idioter

Rubriken är så jävla idiotiskt sant!

Igår var det juldans här på skolan, i A-salen som några elever dekorerat till,. det var ganska mysigt. Var på lite dansträning 1 timme innan hela dansen skulle börja, mest för att fräscha upp minnet vilket behövdes..x)
aja, det var kul iaf, det slutade dock med annan dans , Killarna vs tjejerna..;) ni förstår nog vad jag menar..:P
haha, en bra kväll..<3
Var trött idag, har jag ont i benen och mina knän..:P Lite konstigt..
Ännu en sak som vi nu tillbringar kvällarna är att se på Avatar..x) Jag, Bekka, Chaplin och Rasmus har bildat ett litet gäng..;) Fast alla typ dissar mig och ser när jag är borta, eller inte har tid..suck suck..x)

1 vecka kvar till jullov.:D 1 novell och om ett land att skriva klart. Kanske jobba ikapp i matten lite, annars har jag inte så överflödigt med plugg..(Y)
Men jag stör mig på att jag inte har kamera sladden här!! nu när jag väl har tagit en massa foton så kan jag inte föra över dem.. Så detr lär väl bli ett antal bilder sen, men skulle vilja ha ett redigeringsprogram..det hade varit nice..;)
Hihi, är lite överflödigt trött just nu.x) varit det hela dan, flummig och halkat flera gånger..(Y) Hade tänkt sova nu igentligen, men får se om jag orkar, kanske tar ochbörjar plugga lite. så jag får det gjort..


Sånt är livet.

Nu är det tisdag.Skolan har slutat, och vi har haft datakunskap hela dagen..(Y) Snön håller på att försvinna,försvinner gör även jag. Usch vad jag är läj, vill ha loov nu. Orkar inte kliva upp på morgonen, ingen lust att göra någonting. Mina vänner tycker säkert att jag är dryg och irriterande, vilket jag inte kan förneka att jag är. Trött hela tiden, men endå kan  jag inte sova om kvällarna. Pengarna tar slut hela tiden, så ingen mening att man ber om mer. Vi gick igenom budget på datan idag, inkomster och utgifter  för varje månad i ett år. Kan ju säga att man låg back vissa månader.^^  haha, jaja slut på klagande. Men det är sköönt att bara skriva av sig, få ut all irritation..

Ikväll är det Juldans, (Y) känns mer plågsamnt som min så fina underbara vänn Rosita beskrev det. haha, men det kan säkert bli kul, ska nog dra dit, är ju här det är så..:)  Men mer nog för att umgås med folk..:P
Ska ta och skriva julkort, som jag ska skicka iväg..:) Sen ska jag nog sova, eller plugga lite. eller få upp bekka från mitt golv.. wish me luck..Men suger att jag inte har kamerasladden..-.-
         


                                                jämtelagen...;)

Tvättrummet.

Tiden nu tillbringas itvättrummet...
jag sitter här i tvättrummer med Ella och Bekka, och väntar på att min och Ellas tvätt ska bli klar.
Ett harmoniskt ställa för tankarna att flöda, spotify fyller rummet och dämpar ljudet från tvättmaskinen.
Kallt är det dock här, och nu är jag lämnad ensam.
Skönt endå, sitter tyst och behöver inte föra något samtal och får lyssna på min musik.<3
Söndag, kvällen skall pluggas sönder, eller lite iaf, har gjort kalrt min resedagbok från medeltiden. Den är skitdålig men nu orkar jag inte ändra något. Den är klar och det får räcka. Då är det bara landet, datakunskap kvar tror jag. Jo prov i spanska skall vi nog ha inna jul, .-.- Men han har inte givit ut nå papper på det, blir säkert sista veckan provet kommer..
Maskinen skakar hemskt, den är inställd på Centrifugering.. hehe, vad jag kan..^^
Hör längre inte musiken, bara dånet i mina öron och världen är så undebar.
Nu är det lugnare, skönt. Känner mig lite dissad, kanske emo? sitter under en bänk på en filt med maskinen framför mig, dörren på glänt, ingen gör mig sällskap.
Men nu är tvätten klar, ska ta och hänga upp de nu tror jag nog. Så slutar nu skriva på detta ointresanta inlägg om söndag kvällen i tvättstugan....

She´s a good girl

Det är lite sjukt!
Vaknade nyss, Dagens ljus är borta, har inte sett 6 decemdbers dagsljus! det känns lite fel, pratade nyss med Ella om det, som hon även nu har vaknat. aja, halva dagen har typ gått, finns inte så mycket att göra. Man får ta och plugga idag nu, tvätta lite ska jag göra. Ska väl även försöka få i mig någon slags frukost nu snart. Även att coop ha stängt, så får skrapa i hop något..:)
vi ska också laga middag till polkarna..'
De fick en helt sjuk idé, DE skulle gå till östersund!! Så de åkte vid 6 tiden igår morse med tåget till Ånge där de började vandra mot Östersund.. De nådde fram igår natt tror jag, det är ju typ mer än 10mil.....
Isevik, André, Oskar och Hugo, vi är stolta över er här på AWPE. :) Ni kämpade igenom i rejäla skavsår, trötthet och tanken på att ge upp var säkert med er. Bra jobbat..:D även camilla som följde er till bräcke, därhon sedan tog tåget hem, (hon gav inte upp utan hon skulle på Lars Winnerbäck!)
Ni klarade det som de flesta tvivlade helt på att ni skulle klara..

Lyssnar på underbara Free fallin.älskar den låten..:) texten är helt underbar, det är en sån där låt som får tankarna att vandra och minnen att växa fram. Påminnas om de som hänt, både bra och dåliga saker.
Men nu ska vi se om det går att publicera dett inlägg, igår försvann  nästan hela mitt inlägg, men orkade inte skriva om det så det fick endast vara de två raderna i inlägget..;)

Småbo kitchen

Sitter i det icke rena, äckliga köket där det är nån som både ätit nudlar och makaroner i ett durkslag.(Y)
Mitt sällskap Matte, Rasmus och Chaplin..:) Kl. är snart halv 4, det spelas julmusik..


Ingen kommentar

Lördag eftermiddag..På småbo där jag tilbringar helgen.<3
Var Julmarknad i Ånge i går, asså, till å med marknaden hemma i lilla mini Sikås är julmarknaden större och mer folk..x) Men lite mysigt var det där. Fredagen blev känsloladdat, mycket som hände. Men som jag har sagt, det löser sig.<33 Det kommer ordna upp sig.. Men man får kämpa lite, det räcker inte bara att ta, man måste också ge för att saker ska bli bra. Man måste själv ha lite vilja och tro på sig själv, man kan inte gå efter utsidan. Det är insidan som tar den största delen av stryken, som tar åt sig och känner. Man ser det inte hos folk, man känner det inte heller, det är de själva som måste släppa murarna för ett tag och låta en hjälpa. Man kan kanske inte göra mycket men det lilla är något...Vänskap är något mycket dyrbart!
Där blev jag lite djup.. Men resten av kvällen var kung..
Vaknade vid 2 idag, var ganska hungrig, så blev frukost. Sen har man ätit godis, som får bli dagens middag. Om jag nu inte lagar något senare ikväll. Att laga middag är en jobbig del..:P
En sak, hörde att Lars Winnerbäck ska spela i sundsvall imorgon..Kom då att tänka på en viss person..^^
Känns som det var evigheter sen man var hemma, kpommer inte komma hem förrens om två veckor heller.
hmm,, jo har även slut på pengar..x) typ 26 kr på kortet, ska dock få 50 kr av kalle och 15 av ella..(Y)
Skall dock försöka plugga nu, se om man blir klar med nån inlämning iallafall..


          Gammal bild..<33

Fredag, 4 december

En kulen natt inatt, en båt jag styrde. på havets vågade våg tills skummet yrde..^^ eller nånting
Håltimme till 14.15, men spotify funkar inte så då blir det inget plugg....fast skämta bara, nu funkar det, tack vare chaplin som löste problemet.. Fast nu orkar jag inte plugga. Eller det är ingen mening att plugga nu..
Nu är det bara msn som fattas, som ´dem skulle fixa till våra datorer. Då är det perfekt, då är min dator fullbordad..x)
Snart helg, en lektion kvar av dagen. Sen blir det fredagsmys..(Y) Fast lite plugg ska jag slänga in i planeringen i helgen. Vilket är ett måste, det är inte långt kvar tills det är lov. Typ en kort vecka =4 dar sen 3 dagar går vi sista veckan.:)

Även att det snöar ute nu, stämningen är pefekt. Inget kan förstöra den. Endast matte lektionen som då börjar om c 20 min.-.-
Sundsvall igår, fast pengarna räckte inte riktigt till så mycket julklappar. Så måste be om me pengarså får vi åka in nästa vecka och fortsätta köpa julklappar..^^
Nu bev jag halvt sur, har 94 kr kvar på mobilen och jag fyllde på med 200 i Tisdas, och det ska räcka en fram till nyår..-.- får be pappa snällt där..
Kanske blir sundsvall idag också. Fast får se, känner inte för att åka iigentligen, men men..
Har kommit på att jag har glömt kamera sladden hemma, så kan inte lägga över bilderna från kameran..suck på det med...-.-
Men nu var jag Bara negativ.  Ska fortsätta vara possitiv och glad resten av dagen..:) Det är mycket bättre..<3


In this moment

Woho, 17 - grader inatt/morse..;) Härliigt att kliva upp och vandra ner till idrottshallen som ligger ner för backen...
Kallt men det är vinter så. :)
Husmor Inga kom tillbaka idag efter att ha varit sjukskriven, så vi i SP1b hade klpte en fiin tårta till henne..^^
För vad skulle småbo va utan Inga..:D
Klarade matte provet också..:P G- det är ju iaf inte ig. Men måste bättra mig. Klarade naturkunskaps provet med. Så är på bra humör idag. även att vi inte ska ha fler sånna lektioner innan jul för vi är bäst..;) så det är nice.(Y)
Blir sundsvall snart, 15.07 går tåget, hade tänkt inskaffa de sista julklapparna. Om det går. Har inte så mycket pengar, som vanligt.. Det känns dåligt, man har aldrig pengar...-.-




                     
Vill spela fotboll NU. Evigheter sen!<3

Sweet as sugar

Sitter här i rummet med bekka<3, igentligen borde jag plugga, städa, packa, laga mat..... Denna lista kan göras lång!En lista med endast en massa tråkiga saker som man vet att man tillslut endå måste göra, man tänker inte längre att det är lättare om man gör det på en gång så man får det gjort, utan väntar in i det sista..
Snart jullov så det är det "sista" nu som skall göras..
                                                                         -.-
Har gjort omprov idag i matte, kändes som det gick bra, så hoppas det gick bra.:P
Har sovit i soffan i två nätter nu, ingen förstår hur härligt det kan vara..;D  sett julkalendern med, inget märkvärdigt. Lite konstig och dålig, men Julkalendern är något man måste se, fast inte jämt då. Kommer inte orla upp och se den..^^
Ska snart dra mig ner och "laga" middag= att kolla va man har i frysen som går att värma upp i mikron.
Lätt och enkelt är min melodi.
Träna ikväll, Ki box, jobbigt kul..:) sen kanske det eventuellt bli bad. när jag kommer hem SKA jag soova..typ..:p
hehe, ska föra över lite bilder sen från kameran..så då kanske jag orkar ladda upp någon bild även..(Y)


Glad för snö, ledsen för snö.?

Måndag, igentligen den jobbigaste dagen i veckan. Fast nu är det ju så att det är sista november, fast inte nu längre när kl. är över tolv, men iaf. Vilket visar att det är 16 dagar kvar tills vi får jullov..:D
imorse var vi bara tre st. på spanskan, alla andra var typ sjuka.....
Även att vi såg en film idag på engelska, som vi sedan fick lite frågor på. Och dem som hade över 15 poäng fick ledigt nästa engelska lektion, vilket jag var en av dem som hade..x) woho, känner mig bra..(Y)
Sedan efter skolan föjde vi med killarna till Ånge, där de skulle tränas Hockey, vilket var lite coolt, har aldrig varit i en ishall..;) Vill också kunna spela..x) Fast det var kallt, så vi tillbringade mest tiden på toaletten där det var varmt...x) men de som hände i rummet stannar i rummet..!:P hahaha

Snöbolls krig!! nu när det snöat mycket så kan man ju inte undvika att ha snöbolls krig..Det var menat Sp vs NV.
Men naturarna var för fega, de vågade sig inte ut..haaha, eller de sprang mellan husen som små kaniner..^^
så vi fick köra mot varandra istället, vilket gick lite som det gick..är iaf ny duschad nu, ska bege mig till e-huset.
Vi skall slagga i soffan, och se julkalendern imorgon..:P nu är det bara b-husets soffa vi inte har sovit i..;D men det är många dagar kvar, så vi hinner nog det med.... 1 december i morgon..(Y) öppna kalendern, som jag fick pappa att köpa till mig, chokladkalender..x) natt natt..<33

ps. får pengar imorgon på fonen..:D


RSS 2.0