Eat the world and enjoy

Så nu har jag tid att uppdatera, duktigt jag vet.
Efter Isvaket i torsdas var vi alla huttrande och frysna men nöjda. EN varm dusch på det och sen ett tåg hem. Life is good. Befann sig i stan i går och shoppade lite. Sånt som behövdes som blev ganska mycket tillslut, iallafall i plånboken. Så, nu sitter jag hemma i Sikås och njuter lite till. Fick äta god hemgjord pizza och sen träffa två fina flickor som jag inte sett på länge. En Promenad och en skotertur med bror idag är vad jag hunnit med. Känna ganska bra och Ja jag kan köra skoter ;) är faktiskt bra. sen om Olle vill åka med mig någe mer vet jag inte. Vi lyckades ju lösa problemet. Så nu väntar något gott, kanske te och en film på det. Eller just, hade ju plugg att göra :s Nä det förstörde min dag..
Hunden Hugo =)
Glada Sandra =)
Kalla Ella
Höhö, blev bara lite bilder, var liksom full rulle så hann inte ta så mkt bilder ^^

Det är ungdomens för fall

Dålig upptatering, men har inte den där tiden direkt för att slänga ihop något inlägg!

Okej, då taggar Sp2B för Isvak om en timme! 10-15 grader kallt, lite blåst men en solig dag. Jag tror vi överlever detta. Ska ha kameran i beredskap iallafall, så bildbevis kommer upp inom snart. Så nu gäller det att tagga och sen slänga på sig väskan och dra till lunchen och sen vidare ner till backe tjärn där ett fint hål väntar oss.
Nu ska vi visa vad vi går för ;)

Jag visste att det var så det var

Jaja, sitter här själv en fredag kväll. Jävla mensvärk, usch, bara onödigt. Fast man får ju skrika och vara förbannad och gråta och alla dessa humör svängningar. Man har ju något att skylla på alltså. Aja, får bli en film kväll med mig själv. (Y) Och alvedon som min enda vän.
Fredag kväll var det ja. Ska kanske ringa ett samtal, hmm ;)
Inte en enda blick gav du mig
men roa dig bäst du vill
Hoppas du har kul

Ska lyssna på disney och bli på glatt humör (Y)







vår knasiga hund! Som aldrig kan vara still på en bild

Nu ska vi vandra igen

Hallå på gatan!
Ska berätta en sak om hur våra dagar har/kommer se ut den här veckan:
Måndag: Vanliga lektioner
Tisdag: Friluftdag
Onsdag: Profil
Torsdag: Profil
Fredag: Profil
Tyckte det var ganska bra planerat där, inget man tackar nej till. För hitills har det ju varit najs.
Iallafall, har skrytit klart nu så tänkte säga att vi besökte brandstationen i Ånge idag och hade kemdyk. Det var ganska kul, men varmt att ta på alla lager av kläder som skulle på under skyddsklädDå är det lätt att skruva kan jag säga! Men trevligt var det ju, göra lita annorlunda saker. Som vår skola nu innehåller även om det har varit lite dåligt med det den sista tiden.. Tänkte slänga in lite bilder också ifrån dagen.
Det är svårare än det ser ut ^^

Show yourself

( det kanske inte syns men det är en älg på bilden ;) )

Lite bilder ifrån helgen som jag spenderade hemma i Sikås. Tog en skidtur i det fina vädret, i den fina solen i Fredas. Vilket var härligt, har glömt hur fint det är att ta en skid tur i solsken ;) Även lördagen var fin, Då blev det en skotertur med paps också i solen. Grymt, med björnfittan på huvudet och solglasögon så ser man ju förjävligt cool ut. Höhö, har haft film kväll, varit på tårtkalas och ätit semla! Fint att va hemma ibland ^^
Nu kör vi dem tre sista veckorna sen är det lov!

Do it like a Dude

I can do it like a brother, Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Sitter hemma i Sikås och allmänt trött på allt. Faktiskt. Ser fram emot sommaren nu typ. Och påsk lovet, Sportlovet kommer ju tiden försvinna på kurs. Hmm, inte lika kul längre det där.
Jaja, Ska på Dejt ikväll hos Nilsson. Har en speciell person att träffa ;) Hoppas på tårta i floder, eller så mycket som det går äta. :P
Det börjar också bli finare dagar ut. Vilket är så skönt, att solen äntligen tittar fram och dagarna blir ljusare. Inte så mycket varmare men ljusare =)
Då hoppas vi på en gladare och muntrare tid..
Ja så ni vet liksom....


Att få älska och att älskas

Några bortglömda bilder från Norge. Var så otroligt fint, vill tillbaka dit!

Adiemus

Har gått och blivit sjuk. Tror det är "första" gången jag sjukanmält mig också. Men faktsikt skönt att slippa gå i skolan när alla andra måste ^^ Dock missar jag ju profilen, Kemdyk vilket jag inte gillar.
Magsjuka har jag drabbats av. Så jag sitter på mitt rum och lever på Vatten sen igår och nu till frukost hittade jag en påse med Kryptoniter, inte för att jag vet om de är bra att äta men är lite hungrig.
Har alltid tänkt vad skönt det ska vara att vara sjuk och slippa gå i skolan men fett vad drygt det är att sitta på rummet hela tiden, trodde det skulle vara kul för då skulle man få tid att göra allt. Men har redan sett på film, har redan spelat The Sims 2 och någe tråkigt plugg orkar jag inte med. So what to do? Håller mig isolerad så får nöja mig med Facebook. Det är otroligt fint väder idag iallafall, njuter av det med ett öppet fönster. Fast det kansek inte är så bra det heller när man är sjuk. Jag är inte så bra på det här....

Don´t stop believin

Fortsätt att tro! Det håller dig vid liv!

Starka ord min vän, men lite sanning i dem finns det allt.
Tiden flyger förbi, helgen är nu slut. Den hade ju nyss börjat?? Den har iallafallvarit intressant, man har varit på andra ställen en småbo. Fast endå inte några nya ställen. Fast det har väl varit bra det också på sitt sätt.
Söndag, har nyss lämnat sängen (15.37) efter att ha sett En film och ett avsnitt av Merlin. Dagen är väl snart slut så man kan ju lika gärna fortsätta med det där film kollandet. Eller om man ska ta och göra den där Engelska uppgiften först kanske?? Vi lär väl se hur dagen fortsätter framöver. Solen har ialla fall börjar försvinna så det är inte så ljust så länge till. Känner mig lite dålig för att jag inte lämnat rummet än och varit ut i det fina vädret. Men men..
Roar mig med att lyssna på musik från grannen snett under mig. Ibland är det ju lönsamt att ha en granne med bra högtalare och Spotify premium (Y) ^^
Är väl snart dags för något som ska föreställa frukost/lunch/middag, ja något sådant enkelt.
Något vettigt må man ju hinna med denna Söndag den 6 februari 2010!

Hear you me my friend

Är en trött tjej
Är en less tjej
Är en uttråkad tjej
Ja visst låter det trevligt. Har hamnat i nån svacka. Sover för lite. Vilket rubbar min sinnes balans. Är ständigt trött på dagarna och på kvällarna flummar det bara ut. Vilket gör att man inte kan sova förrens 2- 3 på natten typ.Samma visa i flera dar nu. Inte okej längre. Känns som jag kommer sova hela helgen.Eller jag kommer nog göra det. Suck
Är en tjej med problem
Är en tjej med sömn problem
Är en trött tjej
Slänger in en bild Norge. HaHa, gillar den ja! katten där i hörnet!

Love the way you lie!

Det tar aldrig slut heller!

Träningsvärken sitter i och är trött så att jag bara skulle kunna somna på fläcken. Det är livet just nu. Tror jag har sömnproblem. Ju längre man är vaken och oftare ju jobbigare blir ju dagarna. Duktig tjej (Y)
Har tagit bort stygnen nu i alla fall. Orkade inte åka till nån hälsocentral utan tyckte att då skulle jag nog kunna klara det själv. Tror jag fick bort alla trådar och så, nu återstår bara att se om det blivit infekterat eller nåt. Med en pincett och en nagelsax som verktyg och en badrums spegel vet man ju aldrig hur det kommer gå. Känner mig lite duktig en då. Vi hittade ett luftgevär i går också. Man får något att koncentrera sig på när man ska skjuta. Skönt att ha något att göra och så. Börjar tröttna på dessa småbo kvällar...
Må få nå plugg gjort och så nu. Eller så tar vi och spelar The sims 2 innan engelska lektonen !!

RSS 2.0