När man har nått botten klättrar man mot toppen!

När vet man att man har nått botten?
Ja säg det. Med ungefär en lektion varje dag och en held del redovisningar på G så känns det som en ovärd vecka. Kunda ha stannat hemma lika gärna tycker jag. Men har iaf min sköna säng här i Torps... My life would suck without you. Japp Jaaaap Jaaap! Känner mig ganska nerslagen just nu men kan stanna i sängen hela veckan ut och aldrig lämna den. Jag kan be Ella mata mig när jag blir hungrig... (Y)

Fly like I do

Ville nämna att jag överlevde övningen vi hade i veckan! Wiiihooo
Efter att ha räddat folk ur en "lavin" och burit dem på bår en väldans bit till vårt camp och då några avbrutit som markörer för att dem typ för frusit fötterna (Y) Det är ju norrland det här så :P Dem hade kanske inte väntat sig få ligga där ute så länge x)
Sen efter att ha fått duschat ute med snö som vi smält och kokat och efter vi mitt i natten blivit rökbombade i vårat tält av våra lärare så sitter vi hemma i soffan. Tycker vi gjort det väldigt bra! Och kul var det, det var annorlunda och bekvämpt. Vi brukar aldrig få varma tält med disel värmare och massor med mat som vi kan laga! Det är visst en lyx att börja trean..
Ja det vad väl det jag ville säga :) och att jag nu är hemma hemma! Fett soft!

Packa bra och packa rätt!

Det är vad jag gör denna afton, eller ska försöka göra det. Vi har slutövning imorgon och tanken är väl att vi ska va ute i 2,5 dygn. Tydligen blir det lite tufft har jag hört rykten om,  för vi har inte fått någon information av rektorn. Enligt honom så ska vi också ha lärt oss vad man ska packa nu när vi gått här i snart tre år nu.. Så hoppas på milt väder eller något för om vi ska sova ute så räcker inte min sovsäck för nå kallare väderlekar!
Desutom så ska vi ta hand om massor av folk som troligtvis har råkat ut för något! Stora katastrofer är ju ämnet..
Blir nog trevligt det här!

Där ute finns det gått om ormar

Håll hårt i din goda vän!
Skolan erbjuder profil i två veckor. Ämnet är stora insatser. Alltifrån brand till sjukvård. Två rapporter ska skrivas och nästa vecka 2 ute dygn som vi inte får någon information om.. Anntar att det har med ämnet att göra men man vet ju aldrig vad man kommer stöta på. Hoppas det inte är 20 grader kallt bara!
Norge 2010

Nu är det slut på det roliga

Vänner och familj, julmust, massa mat, presenter, läsning och tv tittning, en dans eller två, lite jobb och pengar som har försvunnit från kontot så har det varit ett helt okej lov!
SKönt och härligt jul lov hemma med snö och sen så lite mer snö. Har passat mig utmärkt dem senaste veckorna. Planer har planerats och genomförts någerlunda, spontana och händelserika händelser har utspelats.
Så nu tillbaka i Torps så får man ta tag i det som är kvar, för nu har vi klivit in på den sista terminen! En termin som kommer bli allt annat än menigslöst! Spännande eller hur.
Så sitter i ett kallt hus i ett rum som nu är uppvämrt tack vare en fläckt där jag nu fått upp min foto vägg. Ja nu sitter den där! Ska se om jag får in nån bild på den sen, saknar en sladd nämnligen.
Nytt år, nya möjligheter! Ska inte ha så höga förväntningar nu på 2012, vi går ju ändå under till sommarn (Y)
Det är vad man gör det till!

RSS 2.0