Tiden rusar förbi, eller är det vi som springer igenom livet?

Jo, sa ju att det så småning om skulle komma en uppdatering... Meen, har alltså varit lite upptagen de senaste veckorna. Jag har kanske ett liv en då? Ja bra är man på att fördriva tiden. Är inne på sista veckan med plugg och slit innan betygen sätts, har en uppsats kvar plus några småuppgifter som jag än inte vet om jag kommer göra... Heehe, motiverad här!
Sitter hemma i Sikås för stunden iaf, ska besöka min vään för att tillsammans få någonting gjort?
Men sa ju att jag skulle slänga upp några bilder här också så är väl så illa tvungen ^^
Praktik i USA Knoxville TN
The first carwrack!
Vackra station 31, saknar redan att bo på statioen!
Team awesome....
Slänger bara upp några fina biilder. En härlig tid var det, veckorna gick för snabbt och jag hoppas att jag en dag kan åka tillbaka!

Hej då Knoxville Hej Sverige

Ja var ju ett tag sen! Men ni ser, jag har varit i the big land USA. Har med klassen besökt Knoxville i TN i c. 3 veckor. Vi har bott på brandstationer där vi har fått följa med brandmännen på larm och en väldigt stor del i deras vardag, bla att äta ute varje dag! Feta amerikaner, stora bilar, socker i mängder och såklart häftiga larm! HAr varit väldigt givadne tre veckor. Ångrar inte ett dugg att jag började AWPE för tre år sen. Det här jag väntat på ;)
Nu har jag iallafall landat hemma. Efter att ha åkt på torsdag morgon så känns det konstigt att vara hemma på en fredag morgon. Tidskillnaden ni vet, 6 timmar före är Sverige. Så natten var väldigt kort kan man säga! Vi reste iaf frammåt i tiden! I´m cool
Lär nog dyka upp några bilder inom en kort framtid, men nu ska jag sova. Trött är jag och har jet lag!

RSS 2.0