Till himlen och tillbaka

Måndag, Engelska och matte lektion. Sovmorgon till 10.30. Början på en bra dag. Slutat med en ridlektion hos Fanny och Camilla ^^
Fett kul det är att rida. Bra att jag spenderade pengarna på det (Y) Kvällen började med en rolig buss resa. Och sen ännu roligare när vi tittade på när de tre gossarna grus satte sig upp på hästarna för typ första gången. Huvva vad rolig, tror vi dog där på läktaren Ellen, Rasmus och jag. Det var inte att leka med. Men duktiga var dom ju såklart!
Sen var det ju vår tur, och eftersom vi var lite vanare så fick vi ju Hoppa och springa jätte jätte fort !! Det är så skönt att rida. Man får komma bort lite när man sitter där på häst ryggen. Det är det bästa stället där man kan släppa alla bekymmer. Där man är glad och lycklig och ler i både mun och ögon. Där man kan skratta och verkligen känner att man är fri. Älskar den känslan. Så enkelt att lösa problemen på!! Man rensar sina tankar. Så fem måndagar framöver så kommer jag rymma bort ett tag. Bort ifrån allt. Sen kanske det får fortsätta så ett tag till!
Saknar min pålle <3

Stop! I falling down

Är trött på att vara i den där sitsen. Har varit där ett antal gånger förut. Är less på att försöka för någon som inte ger något tillbaka, är less på att försöka för något som aldrig förändras. Sitter kvar där som en utböling eller nåt fån. Tänker inte vänta på något tids nog, tänker inte vänta på tiden som måste gå.
Jag kan inte vara någon annan än mig själv. Är trött i både kropp och själ. Tycker det kan få bli lov, fast då kommer inte det vara lov. Faan, får ta och åka hem och strunta i att åka tillbaka. Strunta i att säga Hej då. Låter som en bra plan just nu.  (Y)
Ska ta en kopp te och tänka över mina bekymmer, det funkar alltid. Funkar alltid för mig.
För folk förändras men inte jag!



Tänker på dig Ellie, allt som hade med förra året att göra försvann tillsammans med dig! <3

Circle of Life

Får drömma mig bort lite när jag lyssnar på den låten från Lejonkungen! Den är braa.

Börjar tröttna på det här. Det är dom där små sakerna som börjar irritera mig. Som jag håller för mig själv, och folk som hackar ner på mig för det. Förstår inte det där. Men less på det är jag. Så det är skönt att få lite tid för sig själv. Slippa höra dessa klagomål. Sen göra allt man vill göra men aldrig riktigt gör. Håller jag att förändras som person igen? Gör saker som jag inte riktigt är nöjd med. Tar den enkla vägen igenom. Sen låtsas som ingen ting? Som allt är bra. Jag är inte riktigt någon som man kan lägga i en låda och stoppa undan och sedan plocka fram igen när den behövs. Icke.  Jag går min egen väg, Sen får väl du kalla det vad du vill.
Känner att jag vill ha lov igen. Bara sitta hemma som de flesta tycker är så tråkigt. Men tycker om att sitta hemma i Sikås och bara va..


I feel so lost but what can I do?
Exakt!
 
   





The Wind will Never change

Har haft helg sen i Torsdas vilket alltid är najs. Sova en extra dag sådär. Har haft två bra kvällar. Har haft öppethus idag. Så synd för dig som inte tog och tittade in :P Det var dock ett mindre öppet hus så det var ju inte allt för mycket folk. Stod där och log och berättade hur bra skolan är osv... Ätit bullar och druckit saft gjorde vi ju faktiskt också. Konstiga 95:or på besök var det iaf. En trevlig människa, resten var fega. I ett fall så undrade man ju om det var föräldrarna som ville börja istället för ungen. Heheh, aja att kliva upp 10 imorse var väl värt det då. Vi fick njuta av det fina vädret och blev bjudna på pizza till middag. Fett gott! Blir sova och se på film hela kvällen tror jag nu. huvva. Fast det duger ju det med. Ska se film med min Fru nu så kan inte fortsätta detta fina inlägg, ska försök apå att bli bättre på att skriva, tror jag... Ciao
=)

Ett + Ett = två

Lite så där smart på kvälls kvisten. Borde som sagt sova, borde fixa den där tidsrytmen man har. Går och lägger sig för sent kliver upp för tidigt. Sover för lite helt enkelt! Men snart helg så. Och så är det öppet hus på Lördag. Ni kan ju kika in ;)
Ska väl dricka upp te´t och krypa till kojs. G´natt!

Det gjorde mig lycklig för stunden

Precis som rubriken säger. När Ella berättade att hon hade laddat ner några filmer tänkte jag vad najs. Sen när jag ser att det är denna film, En bok som jag läste på högstadiet och där jag även läste fortsättningen på 7 böcker tror jag det var. Jag fantiserade hur det skulle bli om den blev till film. Vad jag hoppades på att den skulle göras då. Sen nu några år senare då jag inte ens har lämnat en tanke åt böckerna så har dom gjort filmen!
Är jag lycklig eller lycklig.
Filmen var grymt bra. Trodde jag skulle bli besviken på den men icke. ÅÅ vad jag är glad :D

Life is okey after all


Norge 2010

Sommar 2010

Stranden 2010


Syskon 2010

Gamla bilder, Gamla minnen. Låt mig behålla dem!

Who owns my heart ?

Sitter vid fel dator igen. Skulle sitta vid den andra där jag har bilder att ladda upp. Men det lät ju lite jobbigt att trycka på knappen som inte befinner sig så långt ifrån mig. Men orkar nog inte vänta på att datorn ska starta så fortsätter en då skriva här. För se vilket fiffigt litet inlägg jag fick till :D
höhö!
Bra att nån roar sig som man säger.
Har slaktat får, haft middagsgäster idag. Sen blev det inge av den där träffen uppe i byn?
Så sitter här ett litet tag men lär väl sluta i sängen snart. Lika bra att lägga sig tidigt. Kl är ju 00.15 så!
Kan väl slänga in en bild iallafall
En bild ifrån norge -10 Komme ihåg när den togs. Direkt efter ett toa besök med Ella!
Haha, på väg tillbaka uppför en liten kulle. Var ju lite fint alltså. Sakna Norge. Vill dit igen!!!

Sitter här bredvid dig

Är på besök i Sikås fär helgen. Så jätte intressant är det väl inte men det är ju förbaskat trevligt ^^
Har opererat bort ett födelsemärke, så kommer springa runt med stygn i 10 dagar och sen måste jag tejpa det i typ 3 månader för att det inte ska bli ett fult ärr :S Fett jobbigt, doktorn sa att nu blir det inge duschande på 3 månader. Fast tror nog han skämta eftersom han log. Det kan inte vara lätt att vara doktor en sen fredag kväll så där!
Får mig en rolig tid framöver, tejpa hit å dit och försöla att inte blöta ner det. Men det är på halsen så tror itne jag kommer lyckas så bra...
Ska njuta lite av tiden hemma. Me gilla sikås <3
Imorgon ska det bli slakt av två lamm. Och middags gäster som man alltid brukade träffa på Nyår varje år för länge sen :P Sen kanske en dejt på kvällen ??
Fin Fint!

Om du är bra är jag bättre. Tillsammans är vi bäst!

Har varit en extremt jobbig dag.  Har sovit dåligt hela veckan, alldeles för lite. Så idag Onsdag tar det ut sig, både kropp och själ är trött. Huvudet fungerar inte fast man har fått sig en hel del skratt men nu är vi i botten då man inte orkar något. Då man över allt annat vill sova. Ska fundera på det snart. Blir kanske hem imorgon om tåget slutat krånglat? Håller tummarna. Ska faktiskt bli skönt. Vill umgås with my frends =)
Känns som man blir en annan person när man kommer hem och en annan när man är tillbaka här. Men en då så är man sig själv? Nä för mycket "använda hjärnan" blev det nu. Ska roa mig lite framför spanska boken tror jag!
Och Grattis Annika som fyller 18 ;D

I don´t want to go home right now!

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way



On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind


Never looking down

We are going forward

Helgen är slut och stort prov imorgon i medicin. Det här kommer gå bra. Borde ha pluggat mer, så varför gör man inte det? Tex nu sitter ja här och skriver om att jag borde plugga när papperna ligger bredvid mig. Är det för att man inte orkar ta tag i det? För att man hittar något annat och bättre att göra? Kanske lite av båda alternativen.
hmm, måste ta tag i det. Tänker inte faila på ett prov inte!
Vet heller inte om vi har nytt schema till veckan eller inte. Så får se när det blir hemfärd nästa vecka. Ska göra något vettigt resten av kvällen. Lär väl inte bli att plugga iallafall!

My winter song to you

Det har helt enkelt inte funnits nå tid och blogga de senaste dagarna. Vet inte varför riktigt men det har inte blivit av.
Har inte haft rätt tanke gång antar jag, har haft lite dåliga dagar gissar jag på. Eller haft saker att göra som jag egentligen inte gjort en då.
I fredas befann jag och Ella oss på häst ryggen. Det var underbart härligt att rida igen. Och mer ska det bli framöver =) Tycker att mina klasskamrater Fanny och Camillas idé om att åka till en hästranch är väldans lockande :D
Besök i lägenheten igår, en flippad kväll. Ni står plugg och tvätta å så på schemat. Kommer bli en trevlig helg detta
Fina juletider, fast blir lite äcklad av maten som jag ser X)



Trollskogen hemma!

I can fly!

Hur mycket ska man ge för att få något tillbaka?

Skolan är igång, sovproblemen är tillbaka, övervägandet att strunta i nästa lektion, titta bakom sig och se sängen stå där så fint.
Det är ju inte alltid lätt. Att gå och lägga sig halv tre om natten två dagar i rad är inte det bästa. Har nog däckat i min säng i eftermidda.  Vad gör det om hundra år?  Nä, får väl bita ihop det är ju snart helg så (Y)
Men det blir inte förrens nästa helg det blir hem till det fina ^^ Det är när man är här man saknar det man har!
Något sånt.
Försöker slänga ihop en bokanalys nu innan lunch. Går inge bra som kanske märks. Finns för mycket som distraherar en på rummet har jag märkt. Då har man ju lyckas inreda det utmärkt då.

What is love? Where do you found it?

Skolan är igång, behöver man säga så mycket mer?
Det är som förut, känns som lovet inte varit och man dragit igång igen. Som vanlig. fast kanske värre? Känns som längtan till sommarlov är större i år än förra året!
Vad kommer hända i år? Detta nya år som vi har framför oss...
Det suger dock att lärarna kommer göra om vårat schema, så vi kommer nog inte ha ett liknade schema som höstterminens vilket var Bra. Som var helt okej och helst inte vill byta till något nytt. Man kan väl inte klamra sig fast i det gamla
Har börjat träna lite. Så ska väl försöka detta år att vara lite hälsosam. Eller iallafall nu i början! Vad som händer sen vet vi inte, men det tar vi då :P

Not one of us

Is that the way a shoud go?





Ett litet smart inlägg

Teori är när man vet allt, men inget fungerar.
Praktik är när allt fungerar, men ingen vet varför.
Här kombinerar vi teori & praktik.
Här fungerar inget och ingen vet varför!
Ganska fiffigt eller hur :P

Glittrar i mitt fönster

Sådär, sista dagen hemma. Ikväll blir det Småbo, på gott och ont!
Hoppas tågen fungerar och sånt där, för orkar inte med några förseningar, eller stopp och verkligen inte ett tåg ur funktion! Då går jag hellre -.-
Jaja, allt man kan göra är att tro. Hoppas också på att de finns några människor på Småbo så jag inte blir ensam. Har ju hört lite rykten att nån enstaka ska befinna sig där men vi får la se.
Ska väl njuta idag och packa. Inte riktigt för det går ihop men, kommer iallafall inte ta mig upp för bajs backen med väskorna i detta mörker. (Y)
We all change

Du vet väl om att du är värdefull?

Riktiga ord och text ur en fin låt!

Det har varit en sån där dag då man har gått runt i pyjamas halva dagen. Kände att det var skönt och att man faktiskt måste göra något sådant när det är lov. Ska införa det, att man minst måste gå omkring i pyjamas längre än till 5. Och då är det ju sent så då finns det ingen mening med att byta om till vanliga kläder. =)
Nu ska jag göra det jag är bra på när det är lov, slöa och göra absolut ingen ting!

Let it snow

Idag mina vänner har jag en plan! Eller jag hade den igår också men det är idag jag ska genomföra den =)
Ska våldgästa Lovisa !! Det får bli dags för henne att kliva upp tidigare än 4 på eftermiddagen.
Dock vet hon om det! Fast om jag har tur så har hon glömt det sen när jag pratade med henne om det igår :P
Hon kommer bli så glaad :D
Mer snö ute! Mer vinter!





mee und sööt kisse! Nyår!

Efter en stund

Har varit och hälsat på denna saknade vän. Melina.
Var väldigt skönt att få träffa henne igen och se att hon har det bra. Ett fint
ställe och en fin ny kompis. Hon har det bra! Hon såg otroligt fin ut.
Saknar tiderna med dig, ridturerna med dig, våra tysta stunder osv.
Hon är sig lik, mat först sen hälsa ^^

Ja, har suttit i Vilhelmina i 2 dagar. Det är ju jullov så man måste väl ta och spendera tiden någon annanstans än hemma också. Var på tiden att lämna stället för en stund.
Men nu sitter vi här igen, med en vecka kvar av lovet. Sen börjar allvaret igen, måste se till och plugga nu framöver. Usch!
Drar nog till Småbo redan på lördag för att slippa åka tillsammans med allt folk som ska tillbaka till sitt efter lovet. Om nu bussen pch tåget går på Lördag det vill säga..

Nytt år 2011

2011 känns väldigt konstigt. Efter 12 slaget igår kändes allt lika dant, frågan var vad ska man göra nu?
Kvällen firades med bästa Rosita, tror vi hade en väldans bra kväll om man jämför med alla andra x)
Nästa år ska det såklart bli bättre eftersom 2011 ska bli ett bra år, ett bättre år.
Vad Ska Man Göra Nu!
sticker upp till kusinerna över helgen och hälsar på min saknade Pålleee =D


<3  <3  <3   <3   <3  <3  <3   <3   <3   <3   <3    <3   <3   <3  <3

RSS 2.0