Call me a Saint

Tiden typ springer fram. Vi är redan inne på tredje veckan av sommarlovet. Det känns för mycket helt enkelt. Börjar jobba på torsdag och ska hinna slänga in kör lektioner under nån dag också.
Sen vill jag berätta lite om Midsommar: Vilket var en helt spontan kväll med roliga överraskningar kan man säga. Först vid tio på kvällen tog vi och drog till Hammerdal för tårta och sen vidare till Östersund.. Vi tänkte donken kanske var öppen, men nej. Vi blev besvikna på donken! Så rulla det på lite sådär fint i vår lilla fina stad.
Anlände hem halv 6 på morgonen iaf!
Och nu tycker jag solen kan få titta fram lite, när man tänker att man ska gå ut och få lite sol så försvinner den!
Alice


Kvällen är så lång, men med dig underbar!

Livet fortsätter, lovet fortsätter. Har en vecka ledigt nu utan jobb, får ta vara på det. Hade en fin picknick på en åker med en massa mygg och stirrande bilister när vi satt där på ett fårskinn! Men fint vare..
Nu är det den där dagen som egentligen inte är något att fira tycker jag. Har aldrig riktigt förstått varför man firar midsommar. Wikipedia nämnde något om sommarsolståndet, var ju tvungen att kolla upp det såklart.
Också att vi har skrikande uggle barn i skogen. Man hör dom på dagen OCH på natten! förstår att deras föräldrar har fullt upp att hålla dem mätta.. Inget är lätt här i världen.
Även att det är piss väder på midsommar, ovanligt nej..

Let me sing you a song

Efter tre dagars jobb tar vi nu helg. Börjar jobba på riktigt nästa vecka den 30, så då får jag väl njuta lite nu av ledighet. Så har vi ju midsommar på fredag. Vad komemr hända då? Vädret kommer ju iaf vara kasst.
Bara för att jag läste Ellens inlägg om att man tror man jobbar trots man sover osv. Det var hemskt! Vaknade hela tiden, trodde jag var på jobbet, kände lukten ifrån jobbet, Jobbet steg mig åt huvudet. Ändå hade jag bara jobbat två dagar :S "Lätt påverkad" eller vad ska man säga...
Nog om det, ska se vad mina vänner har för sig. För ikväll kan/orkar en Sara vara uppe länge =) nästan

Part Two

Imorgon är det stoor kalas, eller så som Stina uttrycker sig :Festen!
100 år blir det att fira, 50+50 alltså. Pappa borde känna sig gammal nu, eller så är det då livet börjar? vad vet jag..
Det är vad jag hört..
Men det kommer nog bli intressant i morgon kväll, kommer nog stå med hjärtat i halsgropen men det blir nog bra!
Tagga får vi göra nu inför "Festen" på parken i morgon kväll.

När vi dansar som virvlar i ett vattenfall, då är vi fri!

När man är fri känner man lyckan!

Sommarlovet är igång. Fått arbets schemat, och att jag jobbar över yran är ju helt sjukt! Måste lösa det, sen att jag är ungefär ledig två - tre dagar varje vecka under lovet kändes ju skönt också... Men får väl ta det som ett kliv in i vuxen världen? eller nää. Sista sommaren man får vara 17. Alltså ung och dum!
För bror har tagit studenten!
Nästa år är det min tur!


Fina syskon skaran Andersson + Nisse katten! Ja vi är konstiga..

Hej Sommarlov!

Nu är den äntligen här, som alla har längtat. När man väl står där och ska steget tänker man tillbaka på de månader då det var så långt fram till sommarlovet! Nu är man där och det känns fantastiskt.
Har varit på studenten och kollat på bror och vänner som äntligen de har tagit steget och lämnat den här "barn" världen och ska nu börja göra alla dessa vettiga saker i livet. Nu de ska lära av sina misstag och lära sig ta hand om sig själv. Leva livet helt enkelt.
Har varit på hammerdals avslutning också, gammal nostalgi det där. Sitta i kyrkan och tänka tillbaka på tiden man själv satt längst fram och skulle gå ut nian. Man kom inte snabbt ut ur kyrkan endå!
Så nu har alla sommarlov här hemma, även de i Torps har nu sommarlov och kommer såklart sakna alla men vem behöver inte sommarlov nu? Och somsagt, tiden flyger iväg!
Såklart var bilderna från studenten på andra datorn så får bli senare! Nu ska sommarlov njutas, börjar med däänz i Sikås!

How to save a life

Ett år sen nu!
Det känns fortfarande lika ofattbart, som om det inte har hänt. Det har inte sjunkit in, det vill inte sjunka in att du är borta. Ett år är en lång tid och den har gått fort. Tiden är ett obeskrivligt steg som man själv måste ta klivet ut i.
Vi kommer aldrig glömma den där dagen, vi kommer aldrig glömma dig Ellie! Du försvann men inte ifrån våra hjärtan, inte ur våran familj! <3





Every you Every me

Då sitter man på småbo, skolan är slut för veckan och dagens lektion var matte. Prov iofs men det märks att det börjar närma sig slutet. Har endast två skolböcker kvar, känns bra! Dock har jag ett helt rum att packa ihop sen, och vi hoppas att jag inte sätter min fot i det rummet nästa år..
Skolan hade en fin minnesstund för dig idag Ellie, ett äppelträd planterades till minne av dig. Det var fint och det är något som kommer representera dig!

Kommer lämna småbo inatt för att åka på kurs, utbildningskontroll i Östersund och som räcker tills söndag. Man får komma bort lite, det är en bra andledning att åka bort.. Så drar på mig de gröna kläderna och kommer dra ut ur skogen där det kommer sovas i tält som innefattar att sitta eldvakt. Men det får man väl ta! Be awake! Be aware!
Nä ska dränka mig i sorgen att jag glömt militärkängorna hemma så får klara mig i mina "inte riktigt ingådda" profil kängor. Nu drar vi på ett äventyr!

RSS 2.0