She´s a good girl

Det är lite sjukt!
Vaknade nyss, Dagens ljus är borta, har inte sett 6 decemdbers dagsljus! det känns lite fel, pratade nyss med Ella om det, som hon även nu har vaknat. aja, halva dagen har typ gått, finns inte så mycket att göra. Man får ta och plugga idag nu, tvätta lite ska jag göra. Ska väl även försöka få i mig någon slags frukost nu snart. Även att coop ha stängt, så får skrapa i hop något..:)
vi ska också laga middag till polkarna..'
De fick en helt sjuk idé, DE skulle gå till östersund!! Så de åkte vid 6 tiden igår morse med tåget till Ånge där de började vandra mot Östersund.. De nådde fram igår natt tror jag, det är ju typ mer än 10mil.....
Isevik, André, Oskar och Hugo, vi är stolta över er här på AWPE. :) Ni kämpade igenom i rejäla skavsår, trötthet och tanken på att ge upp var säkert med er. Bra jobbat..:D även camilla som följde er till bräcke, därhon sedan tog tåget hem, (hon gav inte upp utan hon skulle på Lars Winnerbäck!)
Ni klarade det som de flesta tvivlade helt på att ni skulle klara..

Lyssnar på underbara Free fallin.älskar den låten..:) texten är helt underbar, det är en sån där låt som får tankarna att vandra och minnen att växa fram. Påminnas om de som hänt, både bra och dåliga saker.
Men nu ska vi se om det går att publicera dett inlägg, igår försvann  nästan hela mitt inlägg, men orkade inte skriva om det så det fick endast vara de två raderna i inlägget..;)

Kommentarer
Postat av: Zilla

Haha, vad gjorde du i natt då?

Som vaknade NU ? :D

2009-12-06 @ 17:06:31
URL: http://ceciliagalliner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0