Broder Jonas

Så nu har vi nåt den tidpunkten då kl har blivit halv 9 och man sitter vid datorn och har allmänt tråkigt. Denna kväll måste vi göra något, vill inte fastna här. Hugo kom gensat in och förändrade det.;)
haha, snacka om tajming.
Se, ens planer förändras snabbt. Ens liv kan helt plöstligt komma in på nya vägar. Ibland är man inte förberedd, ibland kan man anpassa sig.  Det är helt enkelt upp till en själv.

Har fått pengar. Men pengar som ska gå till skoterkortet och resa hem. Får ta det lugnt och inta handla. Men det fixar man nog.;) för se köpte fil ist för bröd idag som är dyrare. ett helt smart fynd tyckte jag.x)
Sen den 18 blir det körkorts grej läsning med mor, far och bror. Tiden går snabbt. Och på Tisdag fyller Jonas 18 år. Oj oj säger jag. Nyss han var den där lilla skit ungen på 9 år som sprang runt och gjorde livet surt för sin lilla syster. När han var 11-12 och började nörda wow(vilket han fortfarande gör), ha kompisar till sent på nätterna så jag aldrig fick sova. Sen nu på senare år när han blivit lite mer mogen och förstår sig på saker, fått lite vett i skallen helt enkelt. Han har blivit en bror som man kan prata mer med, inte en som bara försöker föromjuka en och genera en som i 8:an. Då på den tiden han trodde att han var något, En av de tuffa som skulle stå och röka vid busshållplatsen. Sitta längst bak i bussen.
Idag ser livet lite annurlunda ut. Nu livet börjar som "vuxen" när man får ta lite mer ansvar. Han kanske inte inser det men tillslut hoppas vi på det.:)<3


Kommentarer
Postat av: Ronja

Hahaha underbart inlägg!



Undra om jag ska skriva ett om Jens, skulle nog få en fet smäll ifall han fick reda på det. Haha!

2010-02-06 @ 21:04:22
URL: http://egosumronjaosterud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0