I should see it comming

Sitter åter igen på mitt rum, har ljus och nötter och chillar läget.. Efter en hårt spenderande dag på skolan så förtjänar man det..;D ha, Ella och jag har planerat nattens plugg. Matte och kladdkaka och te och kaffe.x) underbart eller hur, sen får man se om det blir så. För kladdkakan vi köpte är typ halva slut redan.xD men det ska nog gå det där. Prov i matte så måste man iaf jobba.:P ska försöka fixa det den här gången.


Är så jävla läj på allt skvaller, ord, lögner, känslor..allt som hör till här på skolan. visst jag är med och skapar dem men ibland blir det bara för mycket. Just därför ska det bli skönt att åka hem. Inte för att det blir bättre  för man kommer bara komma  tillbaka hit på söndag kväll och det mesta kommer vara det samma som när man for.
Men det är det att man kan släppa taget om det för en stund. Man behöver inte gå och tänka på det. Vara upp i de´t. Försvinna från det ett tag helt enkelt.  För ingenting verkar bli bättre, inget ljusnar upp eller blir utklarat.
Inte för att det skulle hjälpa i vissa lägen men, gjort är gjort. Det får man stå för, det är en själv som skapar sina problem. Då får man ensam försöka fixa dem också.
Man kan inte gömma sig och tro att allt ska bli bra med tiden.Att folk ska glömma, så är det inte och kommer aldrig att bli.. Du förstör för dig själv, så fixa det igen! hur många gånger du misslyckas, så igen och igen!

yeah..;D


Kommentarer
Postat av: Rosita

Gah.. så där känner jag också.

Idag framförallt.

Ska bli skönt med helg å få komma bort, om än för bara några dagar. Det kommer vara så värt det.

Å det kommer bli riktigt bra på fredag ju, nu när du ska me å :D <3

2010-01-27 @ 18:17:47
URL: http://fewlix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0