Ljuset vid tunnelns slut

vilken färg har själen?

Sitter och äter en apelsin och funderar på..ja lite allt möjligt. Det är ju helg nu så man känner sig lite avslappnad. Man varvar ner och tar det lugnt. Har lyckats bra hittils med en låååång dusch.^^ det sitter aldrig fel, eller tills varmvattnet tar slut.
Har kommit ikapp i matten oxå, det var det vi hade sista timmen så resten av kvällen är inte förstörd. så slipper jag jobba matte i helgen.(Y)
Fast söndagen är ju endå till för plugg typ, och vi har ju prov till veckan så kanske är bra att plugga då.
Funderar på att ta mig en tupplur, det låter inte helt fel, fast det kändes jobbigt.:P



Tänk om livet hade varit annurlunda, att de som hänt aldrig inträffat? Om man hade handlat annurlunda den gången, om man hade valt en annan väg. Vart hade man stått då idag?
Känner att det inte är värt att tänka på igentligen men, om man hade valt något annat, om småsaker som man inte ens minns hade blivit något stort? Hur man själv ser på saker och ting, om ens syn hade ändrats. Om man som person hade ändrats. Man skulle säkert inte tänka på det. Men man förändras mer än man tror. Man kanske inte ser det själv men det syns mer för andra personer. Vissa förändras inte alls. Så hur ska man veta om det är bra att förändras, om det är bra att bli annurlunda än vad man var förrut. Vilka skulle märka något. Vilka skulle inte..
Dagarna känns likadana, hur ska man veta när man förändras, när man dras in i det.? 

Kommentarer
Postat av: Rosita

Äre möjligtvis Pärlor du har lyssnat på? :D



Jag håller med och förstår om det där med hur man förändras och så..



<3

2010-01-22 @ 18:18:05
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Ja, helt underbart! :D

Väntar på att det ska jäsa klart nu så vi får baka ut nån gång :) Ska lägga ut en bild sen så du får se ;) Frestas lite :P

<3

2010-01-22 @ 20:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0