Det är ingen mening att förstå

Jämt när det ska bli lov längtar man hem som mest. När det är typ 1vecka kvar det är då man leder igenom dagarna som är kvar tills det är dags att åka hem. Sitta på tåget och sen komma in i östersund och underbara jämtland igen.;)
På fredag så...
Men det är endå jobbigt att räkna ner dagarna. Vi har snart gått klart den här terminen, visst det är mer än 10 veckor kvar men det känns som dom kommer gå fort. Som de här senaste tio veckorna har, vill inte att tiden här ska ta slut. Men kanske att man har mognat lite till tvåan. Men då kommer det inte vara samma sak. Denhär tiden har varit underbar, det har förändrat ens liv. Det känns som man har gjort något med ens liv. Nånting bra isället för att sitta hemma i tre år till under gymnasietiden.

Men ska inte fundera mer utan dra ner och käka nån liten sen middag.:P Men det är skönt att sova bort eftermiddagarna. Iallafall just nu..

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jaaa, precis sådär är det för mig också. Det går bra så länge man inte vet att man ska åka hem. Sen när man inser att det är en vecka kvar till lov, då blir skolan jättetung. :D



SNART LOV!

<3

2010-03-04 @ 08:41:32
URL: http://egosumronjaosterud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0