now one know how much it´s hurts

Varför känns det som man har varit här i evigheter? Varför känns det som att sportlovet var för flera veckor sedan när det i själva verket var för  drygt en vecka sen bara. 
Är det för att man är här man känner så, Ellas kommentar på det hela var för att vi gått på alla lektioner. Men det tror jag dock inte är orsaken.:P
Aja, vi struntar i det. Det är bara tankar i mitt huvud som jag behöver bli av med.
Nu tänker vi på nåot glatt istället.
Att det är lov om en vecka och vi går bara 7 skoldagar till fram till dess.
Helgen, som var den bästa på länge, det känner alla här. Den bästa fest som vi haft här på småbo, Ner släckt i korridoren och med  Vita händer målat på väggarna och dörrarna, en UV- lampa som lyst upp allt. Vita kläder och så vidare. Svårt att beskriva men cool var det. Musik och "bar", och så klart folket på småbo! Kan inte bli mycket bättre, eller jo För att det skall göras om till helgen och då med förbättringar. Det ska inte sluta som det gjorde utan bra hela vägen från början till slut.
Sen blir det väl hem till Sikås under lovet. Där man också hör hemma och Har folk man älskar som man behöver lägga ner tid på. Bra tid skall spenderas med dom bästa!!
Men nu börjar vi snart geografin, sen engelska sen har vi slutat föridag. Imorgon är det profil och då skall det kättras..(Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0