An Irish tale

Då vi pratat om Irland på jobbet ett tag och om att fira St Patrick´s day, så tog jag och Erika å drog till Irland för att göra det ordentligt liksom! Så där i mars månad packade vi väskan och for. Vi började resan med en öl på arlanda där vi nästan inte hann med planet, men väl framme sken solen och den irländska dialekten var ju nästan bättre än den brittiska när vi stötte på den!!
 
Vi började med att åka ut till Galway, där vi tittade på sten, sten och lite mer sten! Nä men vi kikade på slott, åt en typisk irländsk gryta med guinness i till lunch i en pub, såg den fina landsbygden med typiska stenmurar och betande får. Vårt slutmål med den bussturen var Cliffs of Moher, jätte höga klippor (ca 200m som högst) som stupar ner i atlanten! Så mäktigt, å en så kraftfull vind! Nä det var en häftig upplevelse att stå där vid kanten och kika ner!
 
 
Ciffs of Moher
 
 
Fina turister
 
Sedan styrde vi stegen in till Dublin för att fira St patty´s! Dagen började med paraden och sen vidare till alla pubar som fanns! Öl och en del guinness blev det den dagen, och ett litet lyckorus blev det där inne på puben med all den irländsk musik som spelades och gemenskapen bland alla okända människor! Det var en oförglömlig lycka det haha! Det blev en lång dag/natt!
 
 
 
 
 
 
Ja Irland, är imponerad över detta land och hela den stämning som vi har fått uppleva!
 
 
 


 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0